Torborg Nedreaas' gate 20, 5006 Bergen

Lekker, romslig 2-roms m/ stort disp.rom på 12 m²- flotte kvaliteter- attraktiv beliggenhet på Sydnes, like ved UiB & BI

SOLGT

Anniken Johnsen

Partner/ eiendomsmegler/ jurist

48 88 84 85 / aj@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Torborg Nedreaas' gate 20
5006 Bergen

Bredalsgården as

Andelsbrevnummer

63

Velkommen til Torborg Nedreaas' gate 20! En lekker 2-roms leilighet med gjennomgående flotte kvaliteter, praktisk disponibelt rom og svært attraktiv og sentral beliggenhet på Sydnes/Dokken. Leiligheten har beliggenhet i byggets 1.etg og består av: Entré, stue/kjøkken, soverom, baderom samt et stort disponibelt rom som i dag har vært benyttet som kontor. Oppsummert en bolig man bør få med seg! Velkommen på visning!

Standard

Kaland & Partners ved Anniken Johnsen har stor glede av å presentere Torborg Nedreaas' gate 20! En lekker 2-roms leilighet med gjennomgående flotte kvaliteter, praktisk disponibelt rom og svært attraktiv og sentral beliggenhet på Sydnes/Dokken.

Velkommen inn i lekker stue med store vinduer som gir rommet et lyst og trivelig preg. Veggene er malt i delikat og tidsriktig farge og gulvene har flott 1-stavs parkett. I stuen har man gode møbleringsmuligheter med god plass til både sofa- og spisegruppe. Fra stuen har man åpen løsning mot kjøkkenet.

Kjøkkenet var nytt i 2015 og er innredet med lekker Epoq kjøkkeninnredning med hvite, slette fronter og laminert benkeplate. Av integrerte hvitevarer finnes her oppvaskmaskin, 2 stekeovner, platetopp og kjøkkenventilator med avtrekk. Kjøkkenet har flotte fliser over benkeplaten.

Fra stuen har man tilkomst til soverommet. Soverommet måler hele 11 m² og har plass til både dobbeltseng og garderobeløsning. Også her er det flott parkett på gulv.

Leiligheten har også et stort disponibelt rom på hele 13 m². Et herlig ekstrarom man garantert vil ha mye glede av! Det er på dette rommet god plass til både pult og øvrige oppbevaringsmøbler. Hjemmekontoret du har savnet? Eller en herlig walk- in garderobe?

Baderommet er helfliset med varme i gulv og er pusset opp ca. 2011 ihht. tidligere salgsoppgave. Badet er innredet med vegghengt toalett,
dusjhjørne med glassdører, veggskap og servant med innredning/speil/belysning.

Byggeår

1939

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

2506m2

Parkering

Parkering i offentlig gate.

Arealbeskrivelse

Entré: 4,2m², Stue/kjøkken: 2,4m², Soverom: 11m², Baderom: 2,9m², Kontor/disp. rom: 12,5 m²

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med varmekabler på bad. 4 stk. radiator med
vannbåren varme.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

David Bryn, 25.04.2022

Ansvarlig megler

Anniken Johnsen
Partner/ eiendomsmegler/ jurist
aj@kapa.no
48 88 84 85

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Sætervegen 4S
Sætervegen 4S
5236

Salgsoppgavedato

19-05-2022

Meny