Sivles gate 8, 5059 Bergen

Flott & unik studioleilighet- spesialtilpassede løsninger- attraktivt & sentralt- gangavstand til HVL & bybanestopp!

SOLGT

Anniken Johnsen

Partner/ eiendomsmegler/ jurist

48 88 84 85 / aj@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Sivles gate 8
5059 Bergen

Sameiet Sivles Gate 8

Leiligheten ligger i byggets loftsetasje og inneholder følgende: Entré, stue med åpen kjøkkenløsning og baderom. Leiligheten disponerer bod i kjeller på 5,6 m²

Standard

Kaland & Partners ved Anniken Johnsen har stor glede av å presentere Sivles gate 8! En sjarmerende studioleilighet med attraktiv og sentral beliggenhet på Kronstad, i nærhet til både bybanestopp, Høyskolen på Vestlandet og de fleste hverdagslige fasiliteter og servicetilbud.

Leiligheten ligger i byggets 4.etasje og inneholder entré, stue med åpen kjøkkenløsning og baderom. Leiligheten ble pusset opp i 2008 og har moderne og stilrene kvaliteter.

Velkommen inn i lys og trivelig stue med plass til å innrede med både sofa og spisegruppe. Innerst i rommet befinner det seg spesialbygget sengeløsning. Stilig reol med hyller sørger for at sengeplass er naturlig adskilt fra resten av stuen.

Kjøkkenet har åpen løsning mot stuen og er innredet med benkeplate av heltre, nedfelt stålvask og glatte fronter. Av integrerte hvitevarer finnes her integrert platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap. Det er her ventilator med mekanisk avtrekk og flislagt vegg over benkeplate.

Baderommet er helfliset og har varmekabler i gulv. Badet er innredet med vegghengt toalett, dusj og servant med møblement. Det er her opplegg for vaskemaskin og mekanisk avtrekksventil.

Alt i alt - en gylden mulighet for førstegangskjøperen, studenten eller den som er på jakt etter pendlerbolig!

Byggeår

1936

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

277m2

Arealbeskrivelse

Entré, stue med åpen kjøkkenløsning og baderom.

Beskaffenhet

Foruten bygningsmassen er eiendommen pent opparbeidet med en bakhage/grøntarealer.

Oppvarming

Varmekabler på bad. For øvrig vegghengte panelovner.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Frode Støldal Edvardsen, 31.03.2022

Ansvarlig megler

Anniken Johnsen
Partner/ eiendomsmegler/ jurist
aj@kapa.no
48 88 84 85

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Sætervegen 4S
Sætervegen 4S
5236

Salgsoppgavedato

22-04-2022

Meny