Olsvikmarken 20, 5183 Olsvik

4-roms toppleilighet | Sjøutsikt over innseilingen til Bergen | Garasje | Ingen dok.avgift | Vestvendt beliggenhet

SOLGT

Olsvikmarken 20
5183 Olsvik

Skjenet borettslag

Andelsbrevnummer

56

Velkommen til Olsvikmarken 20! Flott leilighet med god beliggenhet og planløsning i byggets toppetasje som inneholder følgende: Entre/gang, 3 soverom, stue, kjøkken, bad, vaskerom og toalett. Fra stuen er det utgang til balkong. (16 m²) Leiligheten har også tilhørende bod. (3,2 m²)

Standard

Boligen ligger i byggets toppetasje og kan beskrives på følgende måte:

Entré/gang |Romslig entré/gang. Her har du god plass til oppbevaring av yttertøy og sko.

Soverom 1 |
Leiligheten har totalt 3 soverom av god størrelse. Det største
befinner seg første dør til venstre. Soverommet måler 13,5 kvm og har
godt med lysinnslipp, samt utsikt over nærområdet. Soverommet også rikelig med garderobeplass.

Soverom 2 |
Leilighetens neste soverom måler 7 kvm og har samme utsikt som hoved soverommet og tilsvarende garderobeløsning.
 
Innvendig bod |
Praktisk innvendig bod befinner seg i gangen. Denne måler 3,2 kvm.

Soverom 3 |
Leilighetens siste soverom måler 10,2 kvm og har som de andre soverom en praktisk integrert garderobeløsning. Dette soverommet ligger i andre enden av leiligheten og har flott vestvendt utsikt over området.

Stue |
Store vindusflater gir godt med naturlig lys og skaper en god atmosfære i rommet. Her er det god plass til sofagruppe i ønsket størrelse. Store vinduer optimaliserer lysinnslippet. Rommet måler 28 kvm.

Balkong |
Fra stue har man direkte adkomst til en privat vestvendt balkong med svært gode solforhold. Her kan man nyte flott utsikt mot både sjø og solnedgang. Balkong måler 16 kvm.

Kjøkken |
Kjøkkenet har innredning med glatte fronter. Benkeplaten er av laminat. Det er kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin og komfyr. Det er på kjøkken ingen skader utover normal og forventet slitasje.
Kjøkkenet måler 12,8 kvm.

Vaskerom |
Mellom kjøkken og stue har man en mellomgang for alle våtrom. Særdeles praktisk er det med separat vaskerom. Vaskerom fra byggeår med inneholder linoleum på gulv, malte vegger, støpejerns sluk. Opplegg for vaskemaskin. Vannskap for rør i rør.

Bad |
Neste våtrom er baderom. Her har badet slik som resten av leiligheten litt eldre standard men funker flott! Veggene har fliser. Taket er malt. Gulvet er flislagt. Rommet har elektriske varmekabler. Det er plastsluk og smøremembran med ukjent utførelse. Rommet har innredning med nedfelt servant og dusjkabinett. Det er mekanisk avtrekk. Hulltaking er foretatt uten å påvise  normale forhold. Vinylbelegg på gulv, slette overflater på himling og vegg. Baderomsinnredning med vask, speil og belysning over. Overskap montert ved speil. Toalett og sluk på gulv. Baderommet er fra 2009 og måler 5,9 kvm.

Toalett |
Mindre toalett innredet med servant, speil og toalett. Dette rommet måler 1,4 kvm.

Leiligheten har noe eldre standard på de fleste overflater men fremstår godt vedlikeholdt og av god standard på de kvaliteter som er der i dag. Leiligheten er innflytningsklar og er et godt utgangspunkt for din nye drømmeleilighet. Velkommen til hyggelig visning.

Byggeår

1982

Bruksareal per etasje

4 Etasje: 99 m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

15276m2

Parkering

Parkering i felles lukket garasje. Det er mulighet for å installere elbil-lader.
Gjesteparkering. Hver andel får 2 gjesteparkeringskort hver.

Arealbeskrivelse

Gang: 6,6 m², kjøkken: 12,8 m², stue: 28 m², bad: 5,9 m², soverom: 10,2 m², soverom: 7 m², soverom: 13,5 m², wc:1,4, mellom gang mellom våtrom: 2,5 m², vaskerom: 3,6 m².

Beskaffenhet

Pent opparbeidet tomt med interne gangveier, veier/parkeringsplasser, lekeplasser, murer, bed og grøntarealer.

Oppvarming

Oppvarming:
Elektrisk. Varmekabler og ikke funksjonstestet da de va Automatsikringer med automatisk måleravlesning. Det er registrert synlige ledninger i skap, beskyttelses deksel mangler.

Anbefaler nærmere gjennomgang av el anlegg av autorisert elektriker. Felles El. skap plassert i felles gang. Automatsikringer og jordfeilbrytere

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger derom ikke annet er opplyst.

Vegghengt ovn i stue medfølger ikke salget.

Tilstandsrapport

13.12.2022

Tilstandsrapport utført av

Jan-Eirik Bjordal

Ansvarlig megler

Stian Sletten
Eiendomsmegler MNEF / Partner / Daglig leder
sls@kapa.no
98 15 11 82

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Sætervegen 4S
Sætervegen 4S
5236

Salgsoppgavedato

28-02-2023

Meny