Brinken 40, 5142 Fyllingsdalen

Flott enderekkehus med solrik og barnevennlig beliggenhet. 40kmv vestvendt terrasse, hage, 2 bad og 4 soverom!

SOLGT

Stian Sletten

Eiendomsmegler MNEF / Partner / Daglig leder

98 15 11 82 / sls@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Brinken 40
5142 Fyllingsdalen

SÆLEN BORETTSLAG

Andelsbrevnummer

42

Boligen går over tre etasjer og inneholder følgende: U.etg: Gang/trapperom, bad, vaskerom, soverom, soverom og kinorom. Hovedetasje: Entré/gang m/omkledningsdel, stue/trapperom, wc, kjøkken og matbod (ca. 2,4 kvm). Loft-etg: Gang/trapperom, bad og 3 soverom. Utvendig bod på ca. 2,2kvm med tilkomst fra hovedetasje.

Standard

Kaland & Partners ved Stian Sletten har stor glede av å presentere Brinken 40! Et lyst og innbydende enderekkehus med særdeles barnevennlig beliggenhet i et veletablert boligområde ved Varden i Fyllingsdalen. Boligen har en god planløsning og selger har gjennomført flere oppgraderinger de siste år.

Litt om boligens kvaliteter:

Boligens inngangsparti er innbydende med skiferheller og hyggelig blomsterbed. Her er også god plass til hyggelig sittebenk for å nyte kaffeen i deilig morgensol. Videre inn i den romslige gangen er det god plass til å kunne henge fra seg yttertøy, samt praktiske fliser på gulv. Fra gangen er det også adkomst til toalettet, praktisk plassert i hovedetasjen for gjester, ellers er det toalett i alle de tre etasjene. Gangen og entreen er nylig malt. Toalettet ble i 2021 oppgradert med nytt blandebatteri.

Videre i hovedetasjen er boligens stue som måler hele 44,6 kvm. Her har man god plass til å kunne møblere med stor sittegruppe og hyggelig spisebord om ønskelig. De store vinduflatene gir godt med naturlig lys i rommet, og fra stuen er det også utgang til solrik altan som måler ca. 24,8 kvm. Her er det god plass til sitteplass og med enkel adkomst fra kjøkkenet kan man gjerne nyte middagen utendørs gjennom sommeren. Stuen har blitt oppgradert med nytt lekkert gulv i 2022, samt alle vegger er malt i 2022. I alle vinduene er det montert plissegardiner fra kvalitetsleverandøren Markisemannen. For de kalde månedene er det gode muligheter for lun varme med peisovn i tillegg til varmepumpe. I stuen var det opprinnelig tegnet inn et soverom ut mot terrassen, hvor det i dag er innredet med spisebord.

Kjøkkenet er svært lekkert og stod ferdig i 2020. Kjøkkeninnredning er fra Ikea og alle hvitevarer er integrert og fra merket Asko og Witt, samt ledspotter i himling. Kjøkkenet er lekkert utført med sorte slette fronter i kombinasjon mot flott mørk laminat benkeplate med underlimt kvartskompositt vaskekum. Keramiske heksagon fliser på vegg mellom benkeplate og overskap. Av integrerte hvitevarer er det stekeovn, platetopp m/induksjon, oppvaskmaskin, kombiovn (micro/stekeovn), samt frittstående vinskap.

U.etg:
I underetasjen finner vi to soverom, bad, vaskerom og kinorom. Planløsningen pr i dag stemmer ikke overens med godkjente byggetegninger. Vindu i kinorom og soverom i bakkant av u.etg tilfredsstiller ikke dagens forskrifter med hensyn til vindusstørrelse og krav til dagslys. Takhøyden i deler av u.etg er under 2,20 m. På byggetegninger er det to soverom som vender ut mot hagen, i dag er det bad på det som opprinnelig var tegnet inn som soverom.

Baderommet er av god størrelse og har fliser på gulv og vegger, samt gulvvarme. I himling er det takplater med ledspotter. Bak skyvedørsgarderoben er det malt tapet på veggene. Baderommet er utstyrt med innfliset boblebadekar, dusjnisje med glassdør, innfliset benk med speil og møblement, toalett og servant. Led spotlights er montert nytt i 2022.
Vaskerommet er utstyrt med benkeplate, oppbevaringsmuligheter i skap, varmtvannbedreder og opplegg for vaskemaskin. Her er også god plass til tørketrommel (tørketrommel og vaskemaskin medfølger).

Kinorommet/kjellerstuen (ikke godkjent for varig opphold) vil trolig bli et hyggelig samligspunkt for filmkveld med familien. Rommet er utstyrt med en mindre kjøkkenbenk med integrert kjøleskap. I himling er det montert led spotter og rommet er ellers oppgradert med flott gulv, samt kledd i MDF og gipsplater. Dette rommet har også direkte tilkomst fra utsiden, og med bad i samme etasje er det også et ypperlig samlingssted for ungdommen.

Det er to soverom i denne etasjen, og hovedsoverommet har utgang til den solrike terrassen som måler hele 40 kvm. Ca. 12,4 kvm av terrassen er overbygget så her kan man nyte fine sommerkvelder selvom det skulle dryppe noe regn. I tillegg til den romslige uteplassen er det også flott hage hvor barna kan boltre seg. Den flotte plattingen var ny i 2020 med trapp, bed og led lys. Ved inngangspartiet var det ny grusplass i 2021 med bikube matte og hvit singel. Soverommet måler ca. 13,1 kvm og er i dag utstyrt med en romslig  plassbygd skyvedørsgarderobe. Soverom 2 (ikke godkjent for varig opphold) måler ca. 7,7 kvm og har adkomst fra både gang og kinorom.

Loft-etg: (ikke godkjent for varig opphold)
Planløsningen pr i dag stemmer ikke overens med godkjente byggetegninger. Det må søkes om til kommunen for å bruksendre til varig opphold, og det kan nevnes at rommene dekker dagens krav ihht. Primærrom. For ordens skyld må man uansett søke kommunen med tegninger av etasjen for å få godkjent som varig opphold. I dag er loftet innredet med tre soverom, bad og gang. På byggetegninger er loft-etg inntegnet som ett åpent rom. To av soverommene ble i 2017 satt opp i tidligere stue med minikjøkken. Etasjen har blitt oppgradert med nytt gulv i gang og på soverom, samt gipsplater på vegger. Alle soverommene har god plass til seng og garderobe.

Baderommet har fliser på gulv og på vegger er det fliser og malt strie. Malt strie i himling. Badet er utstyrt med servant, innfliset speil og belysning, toalett, dusjvegg i glassbyggstein, dusjgarnityr og innebygds skap.

Oppsummert en ypperlig bolig for barnefamilier med nærhet til alt man måtte trenge i en ellers hektisk hverdag!

Byggeår

1968

Bruksareal per etasje

U.etg: 61 kmv
Hovedetasje: 76 kvm
Loft-etg: 45 kvm

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

53383m2

Parkering

Parkering på fellesområde og langs vei. Mulighet for leie av garasjeplass, tildeles etter venteliste. Elbil lader, betales og betjenes via "Bilkraft" app.

Arealbeskrivelse

U.etg: Gang/trapperom, bad, vaskerom, 2 soverom og kinorom. Hovedetasje: Entré, stue, wc og kjøkken. Loft: Gang/trapperom, bad og 3 soverom.

Beskaffenhet

Tomtearealet er felles for borettslaget. Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med div interne veier, lekeplass, grøntarealer og div prydbusker/beplantning.
Tilhørende uteareal for boligen er opparbeidet med murer/bed, hellelagt oppholdsplass, plen, terrassedekke og div prydbusker/beplantning.

Oppvarming

Varmekabler på begge bad. Folie gulvvarme i kinorom og innerste soverom i u.etg. Fra 2018. Varmepumpe med uttak i stue. Produsent: Mitsubishi Electric. Fra 2018/2019.
Merk: Folie gulvvarme i entre/gang er ikke i bruk pga defekt reguleringsbryter.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Trond Bertelsen, datert 26.07.2022

Ansvarlig megler

Stian Sletten
Eiendomsmegler MNEF / Partner / Daglig leder
sls@kapa.no
98 15 11 82

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Sætervegen 4S
Sætervegen 4S
5236

Salgsoppgavedato

12-08-2022

Meny