Nebbeveien 41, 5144 Fyllingsdalen

Romslig 3-roms seniorleilighet (50+) med heis | Parkering i garasjeanlegg | Kort gåavstand til Oasen og kommende bybane

SOLGT

Stian Sletten

Eiendomsmegler MNEF / Partner / Daglig leder

98 15 11 82 / sls@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Nebbeveien 41
5144 Fyllingsdalen

Krohnehagen Sameie

Velkommen til Nebbeveien 41! Leiligheten ligger i byggets 2.etasje og inneholder følgende: Entré/gang, bad, 2 soverom, stue/kjøkken med utgang til altan på 7,8 kvm. Leiligheten har tilhørende en bod i 2.etg. på 4,9 kvm. I tillegg medfølger fast parkeringsplass i garasjeanlegg med mulighet for montering av elbil ladestasjon.

Standard

Kaland & Partners ved Stian Sletten har stor glede av å presentere Nebbeveien 41.

Leiligheten var ny i 2016 og fremstår som romslig med gode kvaliteter på overflater og innredninger. Leiligheten har 3-stavs eikeparkett på gulv og tidløse elementer som går igjen i leiligheten. Leiligheten har  Nilan Compakt P varmesentral som består av varmepumpe, varmtvannstank og balansert ventilasjonsanlegg. Nilan varmesentral er plassert i bod/teknisk rom.

Velkommen inn i stor og romslig stue med gode møbleringsmuligheter. Her har man god plass til å innrede med både-og spisegruppe. Stuen har store vindusflater som sørger for rikelig naturlig belysning. Fra stue er det utgang til sørøstvendt altan på 7,8 m². Altanen har overbygg og har flotte utsiktsforhold som skiller mellom natur og bygg.

Åpen stue/kjøkkenløsning på 36,4 m².  Kjøkkeninnredning er fra Sigdal og har slette hvite fronter med integrerte hvitevarer fra Siemens.Kjøkkeninnredningen består for øvrig av laminat benkeplate, vaskekum i stål, ventilator. Det er innfelte led spotlights under overskap. Det er montert komfyrvakt og Aquastop på kjøkken.

Leiligheten har 2 flotte soverom, begge av fin størrelse. Hovedsoverommet måler 13,1m²  og det medfølger Elfa garderobeløsning til dette. Gjesterommet på 7,9m²  kan også innredes med seng og garderobeskap eller et kontor om ønskelig.

Badet rommer 4,9m² og har keramiske fliser på gulv/vegger og malt platekledning m/led spotlights i himling. Det er varmekabler i gulv. Baderommet inneholder forøvrig  servant med møblement/speil,belysning, høyskap, vegghengt toalett, innfelbart dusjhjørne i glass, dusjgarnityr og opplegg for vaskemaskin. Avtrekksventil i himling.

Gang/entre har innfelte led spotlights i himling og det er god plass til oppheng av yttertøy, skoskap, kommode eller lignende. I gangen er det også installert Elfa garderobeløsning.

Hjertelig velkommen på visning!

Byggeår

2016

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

5691m2

Parkering

En fast parkeringsplass i garasjeanlegg. Forøvrig er det gjesteparkering på oppmerkede plasser. Det er mulighet for montering av elbil ladestasjon v/garasjeplass og det er lagt frem strøm til garasjeplass som er bekostet av hjemmelshaver.

Arealbeskrivelse

Entré/gang (7,1 m²), Bad (4,9 m²), Soverom (13,1 m²), Soverom 2 (7,9 m²), Stue/kjøkken (36,4 m²)

Beskaffenhet

Tomten er felles for sameiet. Andel fellesareal: 113,8 m² i h.h.t sameiebrøk. Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med interne veier, grøntarealer, murer/bed og div prydbusker/beplantning.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Ellers elektrisk oppvarming.

Leiligheten har Nilan Compakt P varmesentral. Varmesentralen er plassert i bod/teknisk rom. Varmesentralen består av varmepumpe, varmtvannstank og balansert ventilasjonsanlegg. Varmepumpen tar varme fra uteluften og varmtvann og forvarmer ventilasjonsanleggets tilluft. Varmesentralen har 175 liter varmtvannstank. For mer infor www.nilan.no

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Trond Bertelsen

Ansvarlig megler

Stian Sletten
Eiendomsmegler MNEF / Partner / Daglig leder
sls@kapa.no
98 15 11 82

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Sætervegen 4S
Sætervegen 4S
5236

Salgsoppgavedato

04-05-2022

Meny