Hytte ved Byrkjesete, 5600 Norheimsund

Sentral og attraktiv beliggenhet på Kvamskogen- god planløsning- 4 soverom, 8 sengeplasser- solrikt med flott utsikt!

SOLGT

Anniken Johnsen

Partner/ eiendomsmegler/ jurist

48 88 84 85 / aj@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Hytte ved Byrkjesete
5600 Norheimsund

Velkommen til sjarmerende hytte på Johnshaugen ved Byrkjesete. En fantastisk plassering for turglade mennesker! Nydelig og skjermet beliggenhet på solsiden. Det er få hytter i nærmeste omkrets og fuglekvitring i rolige omgivelser nytes. Her er det like bra sommer og vinter! Hytten måler 64 kvadratmeter og inneholder følgende: Vindfang, gang, stue, kjøkken, 4 soverom, baderom, toalettrom og kott

Standard

Kaland & Partners ved Anniken Johnsen har stor glede av å presentere flott hytte på Johnshaug! En sjarmerende hytte med solrik beliggenhet på Johnshaugen på Kvamskogen. Om vinteren finnes preparerte langrennsløyper like ved hytten, og det er for øvrig kort avstand til skianlegg som Furedalen Alpintsenter og Aktiven. Dette er et meget populært hytteområde med flere flotte og familievennlige turområder.

Eiendommen har innlagt vann, avløp og strøm.

Velkommen inn i romslig stue med god plass til å innrede med både sofa- og spisegruppe. Store vinduer sørger for godt med naturlig lysinnslipp. Eldre vedovn i stue. Et koselig oppholdsrom med god plass til å samle familie og gode venner!

Kjøkkenet er innredet med en enkel innredning med profilerte fronter. Hvitevarer er ikke integrerte, med medfølger i handel. 

Hytten har 4 flotte soverom med tilsammen 8 soveplasser. Her kan hele familien reise sammen på tur.

Badet har overflater av fliser på gulv og vegger og himling med panel. Rommet er innredet med dusjhjørne med garnityr på vegg og forheng, samt vegghengt servant. Badet ble modernisert med nye fliser på gulv i 2006. Utført av fagarbeidere. Varmtvannsbereder ble skiftet i 2018.

Toalettrommet har overflater av belegg på gulv, panel på vegger og i himling. Dette rommet er innredet med toalett og vegghengt servant.

I vindfang er det god plass til å henge fra seg yttertøy. Her er det varmekabler i gulv.

Boligen har flott uteplass ved inngangsparti og stue med gulv av terrassebord, og rekkverk av trevirke. Her kan man nyte naturskjønne omgivelser både sommerstid og vinterstid.

Alt i alt en flott selveid fritidseiendom for den som ønsker fritidsbolig i landlige og usjenerte omgivelser i koselig hytte med nærhet til både turterreng, samt alpintsenter. Hjertelig velkommen til visning!

Byggeår

1970

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

1248m2

Parkering

Nåværende eier har leid to parkeringsplasser på felles vinterbrøytet parkeringsplass ved Byrkjesete ca. 200m unna.

Arealbeskrivelse

Vindfang, gang, stue, kjøkken, 4 soverom, baderom og toalettrom.

Beskaffenhet

Eiendommen er bebygget med fritidsbolig. For øvrig festet tomt med kupert terreng. Utover bebyggelsen fremstår tomten som en naturtomt.

Oppvarming

Varmekabler på bad og i vindfang. Pipe med ildsted i stue.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

David Haltvik, datert 01.03.2022

Ansvarlig megler

Anniken Johnsen
Partner/ eiendomsmegler/ jurist
aj@kapa.no
48 88 84 85

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Sætervegen 4S
Sætervegen 4S
5236

Salgsoppgavedato

23-03-2022

Meny