Søråshøgda 398, 5235 Rådal

Svært attraktiv beliggenhet i borettslaget- endebeliggenhet- 3/4 soverom- 2 garasjeplasser- flere herlige uteplasser!

SOLGT

Anniken Johnsen

Partner/ eiendomsmegler/ jurist

48 88 84 85 / aj@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Søråshøgda 398
5235 Rådal

Sørås borettslag

Andelsbrevnummer

54

Huset går over to plan og består av: 1. etg; Entrè, gang, toalettrom, 1 disponibelt rom (soverom), 1 soverom, 2 boder, kjøkken, stue og trapperom. 2. etg: 2 soverom, hvor ett av disse har tilhørende garderome og 1 baderom. Huset har også to tilhørende boder, en med adkomst via terrasse i front og en bod i bakkant av boligen ved inngangspartiet. Boligen disponerer også to parkeringsplasser i lukket garasjeanlegg. Det er på den ene plassen installert el- lading som medfølger salget.

Standard

Kaland og partners har v/ Anniken Johnsen stor glede av å presentere flotte Søråshøgda 398, et i nnholdsrikt enderekkehus med en svært attraktiv beliggenhet i dette veldrevne borettslaget. Det er fra boligen kort vei til de fleste fasiliteter, med kort gangavstand til skole, barnehage, bybanen og Lagunen Storsenter. Deres nye bolig? Bør sees!

Huset går over to plan og består av:
1. etg; Entrè, gang, toalettrom, 1 disponibelt rom (soverom), 1 soverom, 2 boder, kjøkken, stue og trapperom.
2. etg: Trapperom, 2 soverom og 1 baderom. 

Kort om eiendommen:
Velkommen inn! Boligen går over to plan og har en super planløsning. Fra entrè/ gang er det adkomst til et toalettrom, et disponibelt rom (opprinnelig et soverom), til stue, trapperom og inn til kjøkken. Rom ved entre innehar en god størrelse, og man kan med enkle grep omgjøre dette til et soverom igjen ved å sette inn en lettvegg her. Det er på dette rommet fin plass til både seng og pult.

Boligen har en romslig stue, med en flott takhøyde og store vindusflater. Det er i dette rommet god plass til flere sitte- og spisegrupper. Da dette huset har en endebeliggenhet har enheten et ekstra soverom på siden av huset med adkomst fra stuen. Det er også på dette rommet god plass til både seng og pult. Eller er det behov for et hjemmekontor?

Fra stue er det videre adkomst til en herlige terrasse med gode solforhold. Det er på denne terrassen videre god plass til en romslig sittegruppe. Fra terrasse er det videre adkomst til en utvendig bod.

Boligen har videre en flott åpen stue/ kjøkkenløsning. På kjøkkenet er det gode oppbevaringsmuligheter i skap og skuffer. Er det her dere skal kokkelere fremover? Fra kjøkken er det videre adkomst til et vaskerom og en innvendig bod.

VIa trapperom er det adkomst til boligens 2 etg. Under dette trapperommet er det gode oppbevaringsmuligheter. I 2 etg finner man et baderom samt to romslige soverom, hvor ett av disse soverommene også har en tilhørende walk-in garderobe. Det er på begge disse rommene god plass til både seng, pult samt øvrige oppbevaringsmuligheter. Badet fremstår også som en pent og moderne baderom bestående av servant med møblement, et dusjhjørne og veggmontert toalett.

Boligen har videre en herlig terrasse i bakkant av boligen samt en tilhørende bod ved inngangspartiet. Huset har også 2 tilhørende garasjeplasser, hvilket er et særlig gode, da man normalt kun har en tilhørende parkeringsplass i dette borettslaget.

Oppsummert er dette den perfekte familiebolig! Her trives man. Sees på visning!

Byggeår

1982

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

42962m2

Parkering

Alle leilighetene har rett på en fast p-plass tilknyttet leilighet. Denne plassen kan enten være i garasje eller eller utvendig P-plass. Det betales leie for fast plass i gaerasjen. Det betales ikke leie når den faste P-plassen er utvendig. Dersom en leier 1 ekstra utvendig plass betales det leie for denne. Det er 1 måneds gjensidig oppsigelse av ekstra utvendig P-plass. Alle andelseierne har mulighet til å få montert ladestasjon på sin primære parkeringsplass, eller ved utvendig plass som er tilrettelagt for lading.

Denne enheten har to faste parkeringsplasser i anlegg som følger salget, nr 25 og nr 26. Disse kan fritt omsettes internt i borettslaget om ønskelig. 

Arealbeskrivelse

1. etg: Entre`, hall m/trapp (mulighet for et ekstra soverom), wc-rom, stue, kjøkken, vaskerom og soverom.
2. etg: Trapperom, 2 soverom, bod og bad.

Oppvarming

Fra 2021 blir det forbud mot ikke-rentbrennende ildsteder i Bergen kommune. Åpne ildsteder og ovner fra tidligere enn 1998 er definert som ikke rentbrennende, og må fjernes, blindes/plomberes (for så være dekorasjon/møbel), eller skiftes ut innen utgang av 2020.

Det er ikke ildsted i boligen per i dag, men det er mulig å sette inn peis da det er pipeløp i stue. 

 

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

David Bryn.

Ansvarlig megler

Anniken Johnsen
Partner/ eiendomsmegler/ jurist
aj@kapa.no
48 88 84 85

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Sætervegen 4S
Sætervegen 4S
5236

Salgsoppgavedato

23-03-2022

Meny