Minde allé 3, 5063 Bergen

Strøken eierleilighet rett ved bybanen | Bygg fra 2014 | Felles takterrasse | Garasjeplass | Heis i bygget!

SOLGT

Stian Sletten

Eiendomsmegler MNEF / Partner / Daglig leder

98 15 11 82 / sls@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Minde allé 3
5063 Bergen

Sameiet Trikkesløyfen

Velkommen til Mindre allé 3! Leiligheten ligger i byggets 4.etasje og inneholder følgende: Entré/gang, baderom, soverom, stue med åpen kjøkkenløsning og innvendig bod/teknisk rom. Leiligheten har tilhørende en bod i 4. etg på 4,9 m2. I tillegg medfølger fast parkering i garasjeanlegg med mulighet for elbil-lader.

Standard

Kaland & Partners ved Stian Sletten har stor glede av å presentere Minde allé 3! En strøken eierleilighet i moderne bygg fra 2014 med gjennomgående flotte kvaliteter. Leiligheten har en svært sentral og attraktiv beliggenhet i populært boligområde på Wergeland med umiddelbar nærhet til bybanen, samt alt man trenger i hverdagen. Leiligheten ligger i byggets 4.etasje og inneholder entré/gang, stue med åpen kjøkkenløsning, soverom, baderom og innvendig bod.

Leiligheten har moderne en-stavs eikeparkett på gulv og lysmalt platekledning på vegger. Stueveggene er malt i 2022 av Malermester Hope AS.

Velkommen inn i lys og trivelig stue! Stuen er av god størrelse og rommer både sofa- og spisegruppe. Stuen har usedvanlig store vindusflater som sørger for å gi rommet god naturlig belysning. Gjennom de store vinduene har man flott utsikt over nærområdet, samt mot Grønnestølen, Løvstakken og Løvstakksiden.

Fra stuen har man åpen løsning mot kjøkkenet. Kjøkkenet har Norema kjøkkeninnredning med profilerte, hvite fronter, laminat benkeplate, stål vaskekum og ventilator. Av integrerte hvitevarer finnes stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap/frys. Det er her flotte keramiske fliser over benkeplate. Kjøkkenøy har hjul og er flyttbar. Det er montert komfyrvakt på kjøkkenet.

Fra stuen har man adkomst til soverommet. Dette rommet måler hele 12,1 m2 og har dermed god plass til å innredes med både dobbeltseng, ønsket garderobeløsning og øvrig møblement. Rommet har integrert skyvedørsgarderobe.

Baderommet er helfliset og har varme i gulv. Badet inneholder servant med møblement/speilskap og belysning, vegghengt toalett, innfellbart dusjhjørne i glass, dusjgarnityr, opplegg for vaskemaskin, samt rør-i-rør/tappevannskap. Rommet har avtrekksventil i himling og tilluft under dør.

Gang/entré er svært romslig og har integrert skyvedørsgarderobe med gode oppbevaringsmuligheter.

I tillegg har leiligheten en tilhørende bod i 4. etg på 4,9 m2.

Fjernvarme: Leiligheten har vannbåren gulvvarme i entre/gang, bad og stue/kjøkken. Vannbåren varme forsynes via fjernvarmesystemet. Felles varmtvann via fjernvarmesystemet.
Ventilasjon: Leiligheten har balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Byggeår

2014

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

523m2

Parkering

Fast egen parkeringsplass i fellesgarasje. Mulighet for montering av elbil ladestasjon v/garasjeplass.

Arealbeskrivelse

Entré/gang, baderom, soverom, stue med åpen kjøkkenløsning.

Beskaffenhet

Tomten er felles for sameiet. Hele tomten består av eiendommens bygningsmasse og bakgård. Det er lekeapparater i bakgård.

Oppvarming

Leiligheten har vannbåren gulvvarme i entre/gang, bad og stue/kjøkken. Vannbåren varme forsynes via fjernvarmesystemet. Felles varmtvann via fjernvarmesystemet. Leiligheten har balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Trond Bertelsen, datert 10.03.2022

Ansvarlig megler

Stian Sletten
Eiendomsmegler MNEF / Partner / Daglig leder
sls@kapa.no
98 15 11 82

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Sætervegen 4S
Sætervegen 4S
5236

Salgsoppgavedato

11-04-2022

Meny