Skogedalen 13, 5305 Florvåg

Ny jobb og bolig? SE HER! Stor eiendom m/ hundehotell i full drift- enebolig/ løe – Meget god inntjening!

Prisantydning

5 990 000,-

Omkostninger totalt

165 992,-

Totalpris inkl. omkostninger

6 155 992,-

Omkostninger

14 900,-  Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)
172,-  Pantattest kjøper
585,-  Tingl.gebyr pantedokument
585,-  Tingl.gebyr skjøte
149 750,-  Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 990 000,-)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pandedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

 • Boligtype:

  Enebolig

 • Byggeår:

  1926

 • Kommunenr.:

  4627

 • Gårds/Bruksnr.:

  6/195

 • Ideell andel:

  1/1

 • Primærrom:

  105 m2

 • Bruksareal:

  361 m2

 • Tomteareal:

  7614 m2

 • Antall rom:

  5

 • Oppholdsrom:

  2

 • Antall soverom:

  3

 • Antall baderom:

  2

 • Energimerking:

  C

 • Kommunale avg.:

  3769,-

 • Ligningsverdi:

  949138,-

 • Dato ligningsverdi:

  07-02-2022

 • Takseringsdato:

  01-02-2022

 • Meglers ref.nr:

  7220014

Stian Sletten

Eiendomsmegler MNEF / Partner / Daglig leder

98 15 11 82 / sls@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Skogedalen 13
5305 Florvåg

Velkommen til Skogedalen 13! Eiendommen inneholder en nylig modernisert enebolig, tilhørende hundehotell og løe. Enebolig: Innholdsrik enebolig over to plan samt kjeller som innholder følgende: 1. etasje: Entré/ trapp, stue/spisestue, kjøkken, vaskerom/toalettrom, bad. 2. etasje: Gang/trapp, tre soverom, bad. Kott. Kjeller: Et stort kjellerrom. Hundehotell: 1.Etasje: Driftsbygning m/resepsjon, behandlingsrom/våtrom, 26 hundebåser, isolatrom, forrom. I forbindelse med driftsbygning en frittliggende bod på 5 m². Løe: Kjeller m/møtting. 1.etasje S-Rom 60 m². Loftsetasje:: S-Rom 22 m²

Standard

Kaland & Partners ved Stian Sletten har stor glede av å presentere Skogedalen 13! En sjelden eiendom på i overkant av 7.6 mål, med nylig modernisert enebolig, tilhørende hundehotell og løe i naturskjønne omgivelser på Florvåg. Fra eiendommen har man kort vei til det meste av servicetilbud og fasiliteter, med Kleppestø 5 minutter unna. Sjelden mulighet for den som ønsker å bo landlig, men allikevel nyte godene av å være i nærheten av "alt".

Hvorfor ny bolig og hundehotell?

- God inntjening (omsetning 2022: 1.6 mill)
- Stor pågang av bookinger for 2023
- Hundegården har meget godt omdømme (1600 følgere på FB, se anbefalingene)
- Har ca 1000 hunder i porteføljen og mange av disse er faste.
- Kan ta ut skattefri leieinntekt fra Hundegården (pr nå kr 10.000/mnd, men kan gjerne økes)
- Hundegården har 1 person fast ansatt, ellers hjelp ved behov. Lønn for 2022 er utbetalt med totalt kr 930.000 som inkluderer pensjon, yrkesskadeforsikring, feriepenger og arbeidsgiveravgift.
- Blir Hundegården kjøpt av for eksempel et par hvor den ene skal fortsette i vanlig jobb og den andre skal ha driften på Hundegården, vil man kunne ta inn flere hunder i helger/ferier og dermed redusere lønnskostnader til assistenter.
- Kan utvide tilbudet med hundebarnehage. Det er økende etterspørsel etter dette siden mange fikk hund i årene med Corona. En hundebarnehage vil øke omsetningen ytterligere.
- Kan leie ut deler av lokalet til for eksempel hundefrisør = leieinntekt og mersalg.

La oss ta en runde på tunet:

Enebolig:
Velkommen inn i lys og trivelig stue! Stuen er av god størrelse og kan innredes med både sofa- og spisegruppe. Rommet har store vindusflater som gir rikelig naturlig belysning. Det er her lekker laminat fra 2019 på gulv. Mellom kjøkkenet og stue er det fin plass til en større spisegruppe. Fra stue/kjøkken har man utgang til en herlig balkong. Her kan man sitte usjenert i ro og mak, med flott utsikt. Nyte morgenkaffen herfra fremover?

Fra stuen har man åpen løsning mot boligens kjøkken. Kjøkkenet er fra IKEA og var nytt i 2017/18. Innredningen har hvite, glatte fronter og integrerte håndtak, laminat benkeplate og stål vaskekum. Av integrerte hvitevarer er her stekeovn, platetopp m/induskjon og oppvaskmaskin. Kjøkkenet har laminatgulv, malt platekledning/MDF og flis på vegger og malt platekledning m/downlight i himling, alt nytt 2019. Det er her mekanisk avtrekk, og nevnte jeg masse benkeplass? Her du skal kokkelere fremover?

Fra kjøkkenet har man adkomst til vaskerom som er innredet med designvask på benkeskap/skuffeseksjon, speil m/Led lys, garderobeskap og opplegg for vaskemaskin. Skuffeinnredning, vask og skap med speildører var nytt i 2019. Fra vaskerommet kommer man til baderom med gulvtoalett, dusjløsning m/forheng og dusjarmatur. Det er fra baderommet mekanisk avtrekk.

Fra stue er det videre adkomst til gang, med gode oppbevaringsmuligheter.

Boligen har 3 flotte soverom som alle befinner seg i 2.etasje. Alle rommene kan innredes med både seng og garderobeløsning. Hovedsoverommet har integrert garderobeskap. Behov for en tv- stue og ikke 3 soverom? Da kan man fint bruke det ene soverommet som dette.

I loftsetasjen befinner det seg også lekkert helfliset baderom fra 2019 med god standard. Badet har varmekabler i gulv og inneholder dusj m/forheng, Villeroy & Boch vegghengt toalett, heldekkende servant m/underskap/skuffeseksjon,dusjforheng med dusjgarnityr og rundt speil m/LED lys.

Hundehotell:
Hundehotellet var nytt i 2003 og er bestående av driftsbygning m/resepsjon, behandlingsrom/våtrom, 26 hundebåser, isolatrom og forrom.

Vaskerom/teknisk rom har ny pumpe m/trykktank fra 2020, og inneholder 200 liter v/v bereder, benk m/stål utslagsvask, vannpumpe m/ trykktank, kjøleskap, opplegg for vaskemaskin m.m.

For nærmere beskrivelse av hundehotellets standard, se vedlagt tilstandsrapport av Kåre Andreassen.

Eiendommen har nydelige uteområder som både mennesker og dyr kan boltre seg i. Drømmer du om en hverdag omringet av firbeinte? Nå har du sjansen! Om man ønsker å overta driften av hundehotellet, vil man få en god opplæring i forkant av overtagelse. Drømmer du om å bruke hotellet til noe helt annet, er det også fult mulig. Din nye eiendom?

Byggeår

1926

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

7614m2

Parkering

Veg helt frem med flere opparbeidet parkeringsplasser.

Beskaffenhet

Anlegget består av 1022 m² (hundehotellet) + 4742 m² (for eneboligen og løen).

Eiendom med Bnr. 256 er ikke oppmålt men er oppgitt på Askøy kommunes nettsider til 99 m². Stor usjenert tomt, delvis opparbeidet, naturtomt, innmark og utmark samt skog.
Tomt for bolighus og løe: Eiende tomt bestående av 3 parseller. Opparbeidet tomt og intern vei ved bygningsmassen, ellers naturtomt. Stor usjenert tomt, opparbeidet med forstøtningsmurer, plener, prydbusker og frukttrær. Forøvrig naturtomt, noe innmark og utmark samt skog.

Tomt for hundehotellet:
Opparbeidet med asfaltert tilkomst. Skiferbelagt ved overbygget inngangsparti. Hundeluftegårder på begge sider av bygningen. Det er direkte tilkomst til luftegårder fra bygningen. Parkering for flere biler på egen eiendom.

Oppvarming

Oppvarming er elektrisk i tillegg til peis i stue med peisinnsats.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kåre Andreassen, datert 01.02.2022

Ansvarlig megler

Stian Sletten
Eiendomsmegler MNEF / Partner / Daglig leder
sls@kapa.no
98 15 11 82

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Sætervegen 4S
Sætervegen 4S
5236

Salgsoppgavedato

01-02-2023

Meny