Nattlandsveien 76C, 5094 Bergen

Lekker 3-roms med attraktiv beliggenhet | Balkong med flott utsikt | Heis | Ingen forkjøpsrett | Kort vei til «alt»

SOLGT

Stian Sletten

Eiendomsmegler MNEF / Partner / Daglig leder

98 15 11 82 / sls@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Nattlandsveien 76C
5094 Bergen

Vestbohus Boliglag AS

Andelsbrevnummer

29

Velkommen til Nattlandsveien 76C! En innbydende 3-roms med attraktiv beliggenhet ved Landåstorget, balkong med flott utsikt, heis i bygg og kort vei til alt! Leiligheten ligger i byggets 9.etasje og inneholder følgende: Entré/gang, baderom, to soverom, stue, kjøkken, bod og innglasset balkong. Leiligheten disponerer en bod i u-etg på 0,8 kvm. Bod er merket 901.

Standard

Kaland & Partners ved Stian Sletten har stor glede av å presentere Nattlandsveien 76C! En innbydende 3-roms leilighet med attraktiv og sentral beliggenhet på Landåstorget, vestvendt innglasset balkong på 12,2m2 og flott utsikt mot blant annet Landås, Bergensdalen, Bønes/Kråkenes, Løvstakken m.m.

Velkommen inn i stor og romslig stue med gode innredningsmuligheter. Her har man god plass til å møblere med både sitte- og spisegruppe. Rommet har store vindusflater som gir rommet rikelig naturlig belysning, samt altandør ut mot vestvendt innglasset balkong på 12,2 m2 med keramiske fliser på gulv. Også her har man gode møbleringsmuligheter, samt flott utsikt.

Kjøkkenet har IKEA-kjøkkeninnredning med profilerte hvite fronter, laminat benkeplate, kompositt vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Av integrerte hvitevarer er her stekeovn fra Siemens, platetopp med induksjon fra IKEA, mikrobølgeovn og kjøleskap/frys fra IKEA. Oppvaskmaskin fra Bosch følger med. Kjøkkenet er oppgradert i 2022 med nye benkeplater, ny vask, nytt blandebatteri/kran, nye kjøkkenhåndtak, nye sokkellister og nytt laminatgulv.

Fra kjøkkenet har man tilkomst til bod. Et praktisk areal med gode oppbevaringsmuligheter.

Hovedsoverommet måler hele 15,4 m2 og har god plass til å innrede med både dobbeltseng og garderobeskap. Garderobeskap på soverom medfølger i handelen. Det andre soverommet måler 6,8 m2 og har også plass til både seng og garderobe. Det ble montert Lunos balansert ventilasjonsanlegg/vifte på begge soverom i 2017.

Baderommet er helfliset med keramiske fliser og har malt platekledning med halogen spotlights i himling og varmekabler i gulv. Badet er innredet med servant med møblement/speil og belysning, vegghengt toalett, innfelbart dusjhjørne i glass og dusjgarnityr. Nytt speil m/belysning i 2022. Det er her el.avtrekksventil i himling.

Oppgraderinger:
- Oppsetting av vegg mellom soverom og stue i 2019 for tilbakeføring til original løsning.
- Nytt laminatgulv i entre/gang, stue og begge soverom i 2019.
- Diverse malingsarbeid utført i 2019 og 2022.

Byggeår

1958

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

760m2

Parkering

Aksjelaget har noen parkeringsplasser som det er venteliste på. Tildeles etter ansenitet. Ellers parkering i offentlig gate.

Arealbeskrivelse

Entré/gang (6,3 m²), Bad (3,2 m²), Soverom (15,4 m²), Soverom 2 (6,8 m²), Stue (22,5 m²), Kjøkken (8,4 m²)

Beskaffenhet

Tomten på 760.4m2 er festet, festekontrakt er ikke fremlagt. Festeavgiften utgjør kr 3788 ,- årlig for hele boliglaget. Bortfester er Bergen Kommune. Tomtearealet er felles for boliglaget. Tomten består hovedsaklig av eiendommens bygningsmasse.

Oppvarming

Leiligheten har en radiatorovn i stue og på hovedsoverom. Varmekabler på bad.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Trond Bertelsen, datert 03.03.2022

Ansvarlig megler

Stian Sletten
Eiendomsmegler MNEF / Partner / Daglig leder
sls@kapa.no
98 15 11 82

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Sætervegen 4S
Sætervegen 4S
5236

Salgsoppgavedato

01-04-2022

Meny