Sætervegen 64, 5236 Rådal

Flott halvpart av tomannsbolig | Underetasje med egen inngang | Garasje | Kort avstand til bybanestopp og Lagunen!

SOLGT

Stian Sletten

Eiendomsmegler MNEF / Partner / Daglig leder

98 15 11 82 / sls@kapa.no

Ditlev Haukenes

Eiendomsmeglerfullmektig

95 45 10 55 / dh@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Sætervegen 64
5236 Rådal

Tomannsboligen går over 3 plan og inneholder følgende: U.etg: Entre/stue/kjøkken, gang/trapperom, bad og soverom. 1.etg: Entre, gang/trapperom, stue og kjøkken. 2.etg: Gang/trapperom, bad, 3 soverom og kott. Fra stue er det utgang til sørvestvendt terrasse på 13,8 kvm. Vestvendt terrasse på 34,4 kvm, samt sørvestvendte terrasser på 18,3 kvm og 21 kvm med utvendig adkomst. Boligen har også en tilhørende garasje med en biloppstillingsplass.

Standard

Kaland & Partners Fana ved Stian Sletten har stor glede av å presentere Sætervegen 64. Boligen har jevnlig blitt vedlikeholdt siden eier overtok boligen i 2006, men noe oppussing må påregnes om en ønsker dagens krav til ønsket standard.

Litt om boligens kvaliteter, rom for rom:

Hyggelig inngangsparti med god plass til oppheng av yttertøy og skostativ. Det er skiferfliser på gulv.

Romslig stue med gode møbleringsmuligheter. Her er det eikeparkett på gulv og moderne malte overflater på vegg. Varmepumpe i stue er fra 2013. Peisovnen er ikke rentbrennende og fungerer idag som et møbel. Det er lagt inn fiber både fra Telenor og Nextgentel i boligen. Fra stuen er det utgang til sørvestvendt altan på 13,8 kvm med videre tilkomst til flere terrasser og til hagen.

Eldre takhøy kjøkkeninnredning med slette fronter. Kjøkkenet består av heltre benkeplate, stål vaskekum, ventilator, og opplegg for oppvaskmaskin (smal modell). Det er laminat på gulv og malt tapet/malt strie på vegg. Hyggelig spiseplass på kjøkken med utsikt til terrasse/hage.

I 2.etg finner du bad, gang og 3 soverommene. Soverommene er av romslig størrelse og det er god plass til dobbelseng og klesoppbevaring på de 2 største soverommene. På hovedsoverom er det satt inn garderobeskap og på soverom 2 er det innebygd garderobe.

Badet i denne etasjen ble modernisert i 2013 og er helfliset med downlights i tak og varmekabler i gulv. Baderommet består ellers av servant med møblement/speilskap, og belysning, vegghengt toalett og innfeltbart dusjhjørne i glass, samt opplegg for vaskemaskin.

I underetasjen finner vi bad, stue/kjøkken og soverom. Underetasjen har egen inngang og har tidligere blitt utleid for kr. 8000,- + strøm pr mnd.

Åpen stue og kjøkkenløsning på tilsammen 18,2 kvm. Ikea takhøy kjøkkeninnredning er fra 2013 og er utstyrt med heltre benkeplate,stål vaskekum, ventilator, og kitchen boards over benkeplate. Her er det integrerte hvitevarer fra Ikea, som stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap/frys. På gulv er det tre-stavs eikeparkett. Peisovnen i stuen er ikke rentbrennende og fungerer således som et møbel i rommet. Varmepumpe i stuen fra 2013.

Baderom i u.etg. ble innredet i 2010 og er helfliset med varmekabler i gulv. Badet er utstyrt med varmtvannstank, servant med møblement/speil og belysning, vegghengt toalett, bide, dusjvegg i glass, badekar og opplegg for vaskemaskin. Elektrisk avtrekksventil i vegg og ny ventil i 2022.

Soverom i underetasjen har plass til både seng og garderobeskap.

Boligen har mange flotte uteområder og flere terrasser på ulike platåer. Her kan man bevege seg rundt etter hvor solen står.

Velkommen på visning!

Byggeår

1955

Bruksareal per etasje

U.etg: 40 m²
1.etg: 57 m²
2.etg: 44 m²

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

432m2

Parkering

Biloppstillingsplass med plass til to biler, hvorav en i garasje.

Arealbeskrivelse

U-etg: Entre/stue/kjøkken 18,2 m², Gang/trapperom 5,1 m², Bad 7,2 m²,Soverom 6,1 m² 1-etg: Entré 2,3 m², Gang/trapperom 10,8 m², Stue 30,9 m², Kjøkken 9,2 m² 2.etg: Gang/trapperom 6,4 m², Bad 3,7 m², Soverom 12,8 m², Sov 2 9,2 m², Sov 3, 8,1m².

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med plen, terrassedekke, murer/bed og div prydbusker/beplantning. Biloppstillingsplass med plass til to biler, hvorav en i garasje.

Oppvarming

Varmekabler i entre/stue/kjøkken og soverom i u.etasje. Varmekabler på begge bad. En vegghengt panelovn. Varmepumpe med uttak i stue fra 2013. Varmepumpe med uttak i stue i utleiedel fra 2013.

Ildsted i stue med eldre vedkamin. Ildsted i stue i utleiedel med åpen peis og oljeovn. Ingen av peisovnene er rentbrennende. 1. januar 2021 innføres forbud mot bruk av ikke-rentbrennende ildsteder i Bergen kommune. Har du et slikt ildsted har du ikke lov til å bruke det. Det må enten skiftes ut, fjernes, plomberes eller på annen måte sikres mot bruk.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Tronde Bertelsen, datert 28.03.2022

Ansvarlig megler

Stian Sletten
Eiendomsmegler MNEF / Partner / Daglig leder
sls@kapa.no
98 15 11 82

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Sætervegen 4S
Sætervegen 4S
5236

Salgsoppgavedato

03-06-2022

Meny