Sagstadvegen 7E, 5243 Fana

1 SOLGT, 1 LEDIG! Unik & vakkert- 10/ 15 minutter fra Lagunen-Høy standard- Storslåtte sol & utsiktsforhold- se film!

Prisantydning

5 960 000,-

Omkostninger totalt

,-

Totalpris inkl. omkostninger

5 960 000,-

Omkostninger

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pandedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

 • Boligtype:

  Leilighet

 • Byggeår:

  2021

 • Kommunenr.:

  4601

 • Gårds/Bruksnr.:

  91/16

 • Seksjonsnummer:

  4

 • Primærrom:

  115 m2

 • Bruksareal:

  121 m2

 • Bruttoareal:

  133 m2

 • Tomteareal:

  977 m2

 • Oppholdsrom:

  1

 • Antall soverom:

  3

 • Antall baderom:

  2

 • Energimerking:

  D

 • Felleskostnader:

  1800,-

 • Takseringsdato:

  20-04-2021

 • Meglers ref.nr:

  7219001

Anniken Johnsen

Partner/ eiendomsmegler/ jurist

48 88 84 85 / aj@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Sagstadvegen 7E
5243 Fana

Velkommen til Sagstad Panorama! Halvpart av horisontaldelt tomannsbolig som inneholder: Entre/gang, vaskerom, to bad, walk-in closet, tre soverom (to soverom og ett disponibelt rom i underetasjen) og stue med åpen kjøkkenløsning.

Standard

Kaland & Partners ved Anniken Johnsen har stor glede av å presentere Sagstadvegen 7E! En lekker del av en horisontaldelt tomannsbolig. Leiligheten har gjennomgående høy standard og ble ferdigstilt i 2021. Boligen har en naturskjønn og attraktiv beliggenhet i vakre omgivelser i Nordviken. Det sies at man i dette nabolaget trivdes såpass godt at man blir værende, ofte i flere generasjoner. Videre har man en slående utsikt mot Lysefjorden, en av Norges aller flotteste skjærgårder? Her kan man bo tett på sjøen i et attraktivt nabolag. Denne boligen må bare oppleves!

Velkommen skal du være på visning!

Kort om boligen:
-               Arkitekttegnet bolig hvor interiørdesigner har valgt ut farger og interiør.
-               Hagedesigner har spesialdesignet utearealene.
-               Alt på ett plan.
-               Huset har en rolig og tilbaketrukket beliggenhet.
-               Spektakulær og slående utsikt mot Lysefjorden.

Boligen har beliggenhet i husets 1.etg og består av;
Entré/gang, 2 bad, 2 soverom, 1 disponibelt rom, Stue/kjøkken løsning og Walk in closet fra hovedsoverom.

Velkommen inn! Boligen har et romslig og innbydende inngangsparti. I leiligheten har man en gjennomgående lekker og lys fargepalett på vegg med pen laminat på gulv. Det er downlights i himling.

Stue:
Et herlig rom med en nydelig utsikt! Og i forlengelse av stue finner man et herlig grøntareal. Det er videre i stue laminat på gulv, malt platekledning på vegger og downlights i tak. Det er god plass til både sitte og spisegruppe i stue. Fra stue er det videre utgang til en herlig sør-vestvendt altan på 14,7 m². Man har en åpen kjøkkenløsning fra stue. Kjøkkeninnredning er fra Mobalpa bestående av slette fronter, hvorav ene skapet har glassfront. Her har man laminat benkeplate, underlimt kompositt vaskekum, ventilator, waterguard og komfyrvakt. Av integrerte hvitevarer fra Siemens har man stekeovn, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og kombiskap. Laminat på gulv og malt platekledning på vegger.

Soverom:
Boligen har totalt 2 soverom og 1 disponibelt rom:

Soverom nr 1:
Hovedsoverommet innehar en romslig størrelse på 13,3 m² med god og plass til dobbeltseng. Her har du slående utsikt mot Lysefjorden til morgenkaffen, våkne her fremover? Det er på dette rommet før øvrig laminat på gulv, malt platekledning på vegger og pene downlights i tak. Fra hovedsoverom er det også utgang til sør-vestvendt altan på 14,4 m². Her nyter man. Det er videre fra hovedsoverommet adkomst til et walk-in closet via skyvedør. Fra walk-in closet er det videre adkomst til ett av boligens totalt 2 bad. Dette er luksus!

Soverom nr 2:
Soverom nr 1 innehar også en fin størrelse på 8,9 m² med god og plass til dobbelseng samt øvrige ønskelige oppbevaringsmøbler. Det er laminat på gulv, vegger er malt i en tidsriktig jordtone med downlights i tak på dette soverommet. Store vindusflater sikrer et godt og naturlig lysinnslipp til dette rommet. Gjesterom eller det etterlengtede hjemmekontoret?

Disponibelt rom:
I likhet med de andre soverommene innehar også dette rommet en god størrelse 9,1 m². Det er også på dette rommet god og plass til dobbelseng og klesskap. På soverommet er det laminat på gulv, malt platekledning på vegger og downlights i tak.

Bad:
Boligen har to baderom. Det er to adkomster til bad ved hovedsoverommet, enten via walk-in closet via skyvedør eller fra stue. Badet fremstår som et tidsriktig og lekkert baderom med flotte store, delikate fliser på gulv og vegg. Det er også downlights i tak i dette rommet, hvilket skaper en lun og hyggelig stemning på dette badet. For øvrig består baderommet av veggehengt toalett, innfellbart dusjhjørne og baderomsinnredning med servant og overhengende speil med belysning. Det er videre avtrekksventil i himling. Bad nr 2 er også helfliset med delikate, store fliser på vegg og gulv med downlights i tak. For øvrig består badet av vegghengt toalett, innfellbart dusjhjørne og baderomsinnredning med servant og overhengende speil. Det er avtrekksventil i himling.

Vaskerom:
Fra hall er det også adkomst til boligens vaskerom. Det er også adkomst til vaskerom via egen ytterdør, praktisk! Vaskerommet har fliser på gulv, malt platekledning på vegger og downlights i tak. Her er det opplegg for utslagsvask, varmtvannsbereder (190 l.), stoppekran i fordelerskap og opplegg for vaskemaskin. Det er avtrekksventil i himling på dette rommet.

Entré/ hall;
Entré/ hall er malt i en delikat og tidsriktig farge, som skaper en hyggelig og lun følelse i dette rommet. Det er videre fliser på gulv og downlights i tak i dette rommet. Et virkelig hyggelig velkommen inn til denne flotte boligen!

Diverse:
Det er opplyst at boligen har:
- Vannbåren varme i alle gulv.
- Balansert ventilasjon.
- Sentralstøvsuger.

Oppsummer er dette en unik mulighet, og en bolig helt utenom det vanlige. Denne må bare oppleves! Vi sees på visning. Din nye drømmebolig?

Byggeår

2021

Tomteareal

977m2

Parkering

Flere biloppstillingsplasser på felles tomt.

Selger opplyser følgende:
Det er nyasfalterte parkeringsplasser og varmekabler i vei. Videre er det infrastruktur lagt opp for 2 elbil-ladere til hver leilighet (kjøper må bekoste oppkobling og innstallasjon dersom dette er ønskelig). God gjesteparkering på eiendommen.

Energimerking

Selger plikter å fremskaffe komplett energiattest innen overtakelse. Denne vil uten opphold oversendes kjøper.

Ansvarlig megler

Anniken Johnsen
Partner/ eiendomsmegler/ jurist
aj@kapa.no
48 88 84 85

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Sætervegen 4S
Sætervegen 4S
5236

Salgsoppgavedato

06-10-2021

Meny