C. Sundts gate 36, 5004 Bergen

Romslig & flott hjørneleilighet- attraktivt & sentralt- balkong m/ flott utsikt- heis & felles takterrasse- IN-ordning!

SOLGT

Anniken Johnsen

Partner/ eiendomsmegler/ jurist

48 88 84 85 / aj@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

C. Sundts gate 36
5004 Bergen

Holbergsalmenningen borettslag

Andelsbrevnummer

503

Velkommen til C. Sundts gate 36! Leiligheten ligger i byggets 5.etasje og inneholder følgende: Entré/gang, stue med åpen kjøkkenløsning, balkong med tilkomst fra stue, 2 gode soverom, baderom og innvendig bod. I tillegg medfølger tilhørende bod på 3,4 m² i samme gang som leiligheten ligger.

Standard

Kaland & Partners ved Anniken Johnsen har stor glede av å presentere C. Sundts gate 36! En strøken 3-roms leilighet med svært attraktiv og sentral beliggenhet på Nordnes! Leiligheten har gjennomgående moderne kvaliteter og balkong med utsikt mot blant annet Bryggen og Ulriken, samt øvrig nærområde!

Leiligheten ligger i byggets 5.etasje og inneholder entré/gang, stue med åpen kjøkkenløsning, 2 gode soverom og baderom. Leiligheten har balansert ventilasjon.

Velkommen inn i lys og trivelig stue med svært gode innredningsmuligheter! Her har man god plass til å innrede med både sofa- og spisegruppe, samt øvrig ønsket stuemøblement.Det er her 3-stavs parkett på gulv og malte flater på vegger. Stuen har usedvanlig mange - og store vindusflater som gir rommet rikelig naturlig belysning. Fra stuen har man utgang til balkong hvor man kan nyte flott utsikt mot både sjø og fjell.

Stuen har åpen løsning mot kjøkkenet. Kjøkkenet har HTH-kjøkkeninnredning med  slette hvite fronter, laminert benkeplate og vask. Av integrerte hvitevarer finnes her oppvaskmaskin, stekeovn, platetopp og mikrobølgeovn. Det er her kjøkkenventilator med avtrekk ut.

Leiligheten har to gode soverom på hhv. 12,2 og 7 m². Begge rommene har god plass til å innredes med både seng og garderobeskap.
 
Baderommet har adkomst fra gang og er helfliset med varme i gulv. Badet inneholder flott innredning med nedfelt servant, veggmontert toalett, dusjvegger/hjørne og opplegg for vaskemaskin. Det er her mekanisk ventilasjon og tilluft via spalte under dør.

Gangen/entréen er romslig og har god plass til å henge fra seg yttertøy.

Alt i alt - en drømmeleilighet for den som ønsker å bo godt i maritime - samt svært sentrale omgivelser.

Byggeår

1965

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

473m2

Parkering

Soneparkering etter gjeldende bestemmelser. Parkering mot betaling utenfor blokken, vis a vis Havrommet.

Arealbeskrivelse

Entré, stue med åpen kjøkkenløsning, 2 soverom og baderom.

Oppvarming

Gulvvarme på bad og panelovn i stue og på soverom.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

David Bryn, datert 04.04.2022

Ansvarlig megler

Anniken Johnsen
Partner/ eiendomsmegler/ jurist
aj@kapa.no
48 88 84 85

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Sætervegen 4S
Sætervegen 4S
5236

Salgsoppgavedato

27-04-2022

Meny