Odins veg 22A, 5221 Nesttun

Flott rekkehus m/ attraktiv & familievennlig beliggenhet- flere uteplasser- kort vei til butikk, skole & bybane-Bør sees

SOLGT

Anniken Johnsen

Partner/ eiendomsmegler/ jurist

48 88 84 85 / aj@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Odins veg 22A
5221 Nesttun

Velkommen til Odins veg 22A! Boligen går over tre plan og inneholder følgende: Underetasje: To romslige rom som i dag har vært brukt som kjellerstue og kinorom samt vaskerom og bod. 1.etasje: Stue. 2.etasje: Entré/gang, tre soverom, kjøkken, baderom og kott. I tillegg medfølger utvendig bod på 3,6 kvm.

Standard

Kaland & Partners ved Anniken Johnsen har stor glede av å presentere Odins veg 22A! Et innbydende rekkehus med gjennomgående gode kvaliteter, familievennlig beliggenhet med gode oppvekstvilkår på Skjold og flere solrike uteplasser. Boligen går over tre plan og inneholder entré/gang, romslig stue, kjøkken, tre soverom, baderom, to rom i kjeller (kinorom og tv-stue), vaskerom og bod.

Boligens stue er av god størrelse og rommer både sitte- og spisegruppe. Her er svært god takhøyde og store vindusflater som sørger for rikelig naturlig belysning. I stuen er det flott en-stavs parkett på gulv og malt panel på vegger. Det er her peisovn av merket Andersen med glassfront. Fra stuen har man utgang til østvendt terrasse på hele 31,3 m²! Her har man god plass til å innrede med ønsket utemøblement, og med tanke på boltreplassen er dette et perfekt areal for småbarnsfamilien. Et perfekt sted å samle familie og venner til sosiale sammenkomster!

Kjøkkenet er moderne og er innredet med takhøy Epoq-kjøkkeninnredning med slette, hvite fronter, laminert benkeplate og underlimt stålvaskekum. Av integrerte hvitevarer finnes stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap/frys fra Bosch, platetopp med induksjon fra Electrolux og mikrobølgeovn fra Whirlpool. Det er her installert komfyrvakt og ventilator. På kjøkkenet er det flott en-stavs parkett på gulv, panel på vegger og takplater med innfelte spotlights i himling.

Boligen har hele tre soverom, hvorav alle disse befinner seg i boligens andre etasje. Boligens hovedsoverom måler 12,4 m² og har god plass til å innredes med både seng og garderobe. Garderobeskapet som står på soverommet i dag medfølger i handelen. De øvrige to rommene er også av god størrelse. Også her kan det innredes med både seng og garderobe.

Baderommet er opplyst oppgradert i 2014, og er helfliset med keramiske fliser på gulv og vegger og malt platekledning med innfelte spotlights i himling. Badet er innredet med servant med møblement og speil, vegghengt toalett, innfellbart dusjhjørne og dusjgarnityr. Her er varmekabler i gulv og elektrisk avtrekksventil i himling.

Fra stuen har man også trappetilkomst til boligens underetasje hvor det befinner seg to romslige rom som i dag har vært brukt som kjellerstue og kinorom. For øvrig består denne etasjen av et vaskerom og en bod med egen utgang til terrasse! Vaskerommet er opplyst oppgradert i 2016. Her er keramiske fliser på gulv, baderomsplater/panel på vegger og malt panel i himling. Vaskerommet inneholder utslagsvask, skapinnredning, benkeplate og opplegg for vaskemaskin. Her er elektrisk avtrekksventil i vegg.

Entré/gang ligger i 2.etasje og er romslig med god plass til å innrede med både garderobeskap og kommode. Det er varmekabler i gulv og slette flater på vegg i dette rommet. Fra entréen er det utgang til vestvendt terrasse på 29,4 m². Også dette er et spennende uteareal.

Oppsummert er dette en gjennomgående flott bolig som man kan flytte rett inn i! Her ligger alt til rette for at en ny familie skal stortrives videre!

Hjertelig velkommen til visning!

Byggeår

1961

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

317m2

Parkering

Parkering i offentlig vei.

Arealbeskrivelse

Underetasje: To romslige rom som i dag har vært brukt som kjellerstue og kinorom samt vaskerom og bod.
1.etasje: Stue.
2.etasje: Entré/gang, tre soverom, kjøkken og bad.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med murer/bed, div. prydbusker/beplantning og terrassedekke.

Oppvarming

Andersen peisovn med glassfront i stue.

Fra 2021 blir det forbud mot ikke-rentbrennende ildsteder i Bergen kommune. Åpne ildsteder og ovner fra tidligere enn 1998 er definert som ikke rentbrennende, og må fjernes, blindes/plomberes (for så være dekorasjon/møbel), eller skiftes ut innen utgang av 2020.

El. oppvarming:
- Opplyst varmekabler i entré/gang, bad og i de to rommene i kjeller (kinostue og tv-stue).
- Varmepumpe i stue.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrappport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen

Ansvarlig megler

Anniken Johnsen
Partner/ eiendomsmegler/ jurist
aj@kapa.no
48 88 84 85

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Sætervegen 4S
Sætervegen 4S
5236

Salgsoppgavedato

02-12-2021

Meny