Steinsvikvegen 264, 5237 Rådal

Flott 2-roms toppleilighet- trappefri adkomst via heis-altan- felles takterrasse- flotte sol- & utsiktsforhold. Bør sees

SOLGT

Anniken Johnsen

Partner/ eiendomsmegler/ jurist

48 88 84 85 / aj@kapa.no

Lisa Råket Pedersen

Eiendomsmeglerfullmektig

90 17 95 35 / LP@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Steinsvikvegen 264
5237 Rådal

Råstølen Park Boligsameie 1

Velkommen til Steinsvikvegen 264! Flott 2-roms selveierleilighet som går over 1 plan og inneholder følgende: 4.Etasje: Entré/gang, bad, soverom og stue/kjøkken. I tillegg har boligen: Tilhørende bod.

Standard

Kaland & Partners har ved Anniken Johnsen stor glede av å presentere Steinsvikvegen 264! Flott 2-roms toppleilighet med altan, felles takterrasse og attraktiv beliggenhet i Steinsviken! Leiligheten ligger sør-vestvendt til og har gode solforhold. Det er også fra leiligheten kort vei til barnehager, skoler og butikker!

Vi tar en tur gjennom leiligheten:

Entrè\gang:
Velkommen inn! Fra inngangspartiet kommer man inn i en gang på 7,5 m². På gulvet er det parkett og veggene er malt i en klassisk hvit farge. Det er plass til det man ønsker av entremøbler. I dag er gangen innredet med en romslig skyvedørs-garderobe med speildører. Denne følger med leiligheten. Fra gangen har man adkomst til leilighetens øvrige rom.

Stue\kjøkken:
Med adkomst fra gangen kommer man inn i den åpne stuen på 23,7 m². På gulvet er det lys parkett og veggene er malt i en klassisk hvitfarge kombinert med en stilig kontrastvegg med kalkmaling Det er plass til både sofamøblement og spisegruppe. Store vindu sikrer godt og naturlig lysinnslipp. Fra stuen kommer man ut på en sør-vestvendt altan på 9,9 m², her er det plass til det man ønsker av utemøbler. I stuen finner man også en åpen kjøkkenløsning fra Sigdal. Kjøkkenløsningen har hvite profilerte fronter og inneholder ellers laminert benkeplate, stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Kjøkkenveggen er opplyst fliset i 2018. Av integrerte hvitevarer er det stekeovn og platetopp fra Siemens ,samt oppvaskmaskin fra Ikea.

Bad:
Badet er på 5,5 m² og det er det lyse keramiske fliser på gulv og vegger. Rommet oppleves delikat og moderne. Badet inneholder ellers servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, innfellbart dusjhjørne, dusjgarnityr og opplegg for vaskemaskin. Blandebatteriet i dusjen ble byttet i 2021.

Soverom:
Soverommet er på 8,6 m² og har parkett på gulvet. Veggene er malt i hvitt kombinert med en kontrastvegg i mørk beige. Et vindu slipper inn dagslys. Det er ellers plass til både seng og klesoppbevaring. På soverommet står det i dag en skyvedørsgarderobe med speildører som følger med leiligheten.

Oppsummert er dette en tidsriktig og lekker leilighet med god beliggenhet, moderne overflater og kort vei til det meste. Bør sees!

Byggeår

2016

Bruksareal per etasje

4.Etasje: 48 m². Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

6609m2

Parkering

Det er ikke tilhørende parkering til leiligheten.
Ellers felles gjesteparkering og parkering langs offentlig vei.

Arealbeskrivelse

Entré/gang, bad, soverom og stue/kjøkken.

Beskaffenhet

Tomten er felles for sameiet.
Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med
interne veier, murer/bed og div. prydbusker/beplantning.

Oppvarming

Opplyst vannbåren varme til radiator i stue/kjøkken og badegulv.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrappport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen

Ansvarlig megler

Anniken Johnsen
Partner/ eiendomsmegler/ jurist
aj@kapa.no
48 88 84 85

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Sætervegen 4S
Sætervegen 4S
5236

Salgsoppgavedato

03-11-2021

Meny