Frydenbølien 22, 5056 Bergen

Flott 4-roms leilighet – Meget sentral beliggenhet – Nydelig utsikt- Altan -Garasjeplass, el-billader – Se boligvideo!

SOLGT

Ole-André Strand

Eiendomsmegler og Boligfotograf

41 65 88 50 / oas@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Frydenbølien 22
5056 Bergen

Munsterbekken Borettslag

Andelsbrevnummer

252

Leiligheten befinner seg i 4.etg og inneholder følgende: Entré, stue, kjøkken, 3 soverom, bad, vaskerom og omkledningsrom. Boligen disponerer to boder i felles bodarealer på 2 m² og 3,5 m².

Standard

Kaland & Partners ved Ole-André Strand har stor glede av å presentere Frydenbølien 22. En romslig 4-roms leilighet med særdeles gode utsiktsforhold. Leiligheten har en flott og luftig beliggenhet i byggets 4.etg. og inneholder stue, kjøkken, 3 soverom, bad, vaskerom og altan.

Entré
Velkommen inn, romslig entré med god plass til å kunne henge fra seg yttertøy. Downlights i tak. Callinganlegg med døråpner. 

Stue
De store vindusflatene i stuen gir rikelig med naturlig lys i rommet og den fantastiske utsikten kommer nærmest inn i rommet. Her er det god plass til stor sittegruppe og spisebord om ønskelig.

Kjøkken
Kjøkkenet har adkomst fra stuen og er godt utstyrt med skap- og benkeplass. Mellom benkeplate og overskap er det fliser på veggen. Kjøkkeninnredning er fra IKEA og frontene er profilerte, og benkeplaten av laminat. Skapfrontene ble malt i 2019. I enden av kjøkkenet er det også god plass til en hyggelig frokostplass.

Bad
Baderommet ble pusset opp i 2010 og er helfliset med gulvvarme og downlights i himling. Rommet er utstyrt med vegghengt toalett, dusjhjørne, veggmonterte høyskap og helstøpt servant med skuffer under. Over servant er det montert vegghengt speil med led-lys.

Vaskerom
Vaskerommet ble pusset opp i 2010 og ligger vegg i vegg med badet og er helfliset. Her er også adkomst til rør i rør skap. I tillegg til opplegg for vaskemaskin er det montert utslagsvask.

Soverom
Videre er det 3 soverom og et omkledningsrom. Hovedsoverommet har adkomst fra stuen og vender ut mot innseilingen til Bergen. Rommet er av god størrelse og har god plass til seng og garderobe. Soverom 2 og 3 vender ut mot rolige grøntområder og har begge plass til seng og garderobe. Utgang til altan fra det ene soverommet.

Garderoberom/omkledningsrom er utstyrt med vegghengt garderobeløsning.

Oppsummert en flott og romslig leilighet med sentral beliggenhet kun en kort spasertur unna sentrumskjernen. Her bor man tett på alt man måtte trenge i hverdagen, samt flotte og varierte turmuligheter.

Oppgraderinger
- Bad, vaskerom og entré er pusset opp av fagfolk i eiers botid, dokumentasjon foreligger.
- Garderoberom med Wilfa system
- Blandebatteri i dusjen er skiftet i 2022.
- Vaskerom og kjøkken er utstyrt med alarm dersom det oppstår lekkasje.
- Avtrekksvifte på kjøkkenet er skiftet.
 
Oppgradering i regi av borettslaget:
-  Taket er skiftet i senere år.
-  Lås til leiligheten og til alle fellesrom, postkasser er skiftet i 2022.

Ventilasjon
Naturlig ventilasjon med ventiler i vegger/tak og spalteventiler i vinduer, samt tilknyttet felles ventilasjonsanlegg i boligblokken.

Byggeår

1978

Bruksareal per etasje

4.etg: 96 kvm.
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

24660m2

Parkering

Fast garasje/oppstillingsplass merket (nr. 211) i felles garasjeanlegg.
El-billader
Alle med garasjeplass har mulighet for lading av el-bil ved kjøp av abonnement. Man betaler en fast pris per mnd. for valgfritt abonnement via Ohmia Charging. I tillegg påløper kostnad til oppkobling.

Gjesteparkering
I tillegg til fast garasjeplass har hver leilighet ett parkeringskort til besøkende.

Eget låst sykkelrom i garasjen tilhørende beboere.

Arealbeskrivelse

4.etg: Entré, stue, kjøkken, bad, 3 soverom, gang, vaskerom og omkledningsrom.

Beskaffenhet

Felles eiet tomt som er opparbeidet med asfalterte stikkveier og biloppstillingsplasser, grøntarealer med plener, bed, prydbusker, og felles uteplasser og lekeplasser.

Oppvarming

Elektriske varmekabler i baderommet, ellers el. ovner.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Nils Mathisen, datert 25.05.22

Ansvarlig megler

Ole-André Strand
Eiendomsmegler og Boligfotograf
oas@kapa.no
41 65 88 50

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Sætervegen 4S
Sætervegen 4S
5236

Salgsoppgavedato

03-10-2022

Meny