Petedalsflaten 22, 5254 Sandsli

Flott & innholdrikt rekkehus- usjenert & fin beliggenhet- 2 bad- store uteplasser- garasje- gjennomgående god standard!

SOLGT

Anniken Johnsen

Partner/ eiendomsmegler/ jurist

48 88 84 85 / aj@kapa.no

Lisa Råket Pedersen

Eiendomsmeglerfullmektig

90 17 95 35 / LP@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Petedalsflaten 22
5254 Sandsli

Velkommen til Petedalsflaten 22! Flott rekkehus som går over 2 plan og inneholder følgende: 1.Etasje: Entré/gang, stue, kjøkken, bad og vaskerom og kott. 2.Etasje: Gang, tre soverom og bad. I tillegg har boligen: - Bod: 4,1 m². - Garasje: 15,9 m².  

Standard

Kaland & Partners har ved Anniken Johnsen stor glede av å presentere Petedalsflaten 22! Et flott rekkehus med sentral og attraktiv beliggenhet på Sandsli. Fra eiendommen har man nydelig utsikt over Skranevannet og man finner en rekke turmuligheter i nærområdet. Det er fra boligen kort vei til barnehager, skoler og butikker!

Vi tar en tur gjennom boligen:

1.Etasje

Entré/gang:
Velkommen inn! Fra inngangspartiet kommer man inn i en lys og innbydende entré på 6,0 m². På gulvet er det keramiske fliser og veggene er malt i en lys grå farge. Det er plass til det man ønsker av oppbevaringsmøbler. Fra gangen har man adkomst til etasjens øvrige rom.

Vaskerom:
Til venstre for gangen ligger det funksjonelle vaskerommet på 3,1 m². På gulvet er det lagt våtromsbelegg og på vegger malt platekledning. Ellers inneholder rommet utslagsvask og opplegg for vaskemaskin.

Bad:
Ved siden av vaskerommet finner man badet. Rommet er på 2,5 m² og fremstår som delikat og tidsriktig. Det opplyses om ar badet ble oppgradert i 2016. På gulv og vegger er det keramiske fliser og det er malt platekledning i himling. For øvrig inneholder badet servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjvegg og dusjgarnityr.

Kjøkken:
Til høyre for gangen ligger kjøkkenet på 9,6 m². Det opplyses om at dette rommet ble oppgradert i 2012. På gulvet er det lagt parkett og veggene er malt i en klassisk farge. Den lyse kjøkkeninnredningen er fra HTH og har lyse, slette fronter. Ved kjøkkenvinduet er det plass til et lite spisebord. Ellers inneholder kjøkkeninnredningen laminert benkeplate, underlimt stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Av integrerte hvitevarer finner man platetopp m/induksjon fra Bosch og stekeovn, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn samt kjøleskap. Disse er av leverandøren Siemens.

Stue:
Velkommen inn i den herlige stuen! Rommet er på 38,9 m² og oppleves luftig. På gulvet er det lagt parkett og veggene er malt i en lys og tidsriktig farge. Det er god plass til det man ønsker av sofamøblement og spisegruppe. Store vinder sikrer godt og naturlig lysinnslipp og gir rommet en harmonisk atmosfære. I stuen finner man også en peisovn av merket Scan. Videre har man fra stuen adkomst til en trivelig altan på 14,7 m². Fra altanen har man via en trapp adkomst til en terrasse på 21,2 m². Her er det god plass til det man ønsker av utemøbler og mulighetene er mange.

2.Etasje

Gang:  Via trapp fra 1.Etasje kommer man opp til en gang på 17,7 m². På gulvet er det laminat og veggene har strie malt i en lys grønnfarge. I himling er det takplater med innfelte spotlights. To vinduer slipper inn dagslys og gjør rommet åpent. Rommet er i dag innredet som kontor. Rommets størrelse gir mange muligheter!

Soverom:
Denne etasjen har 3 soverom. Soverom 1 er på 15,5 m², soverom 2 på 12,3 m² og soverom 3 på 7,4 m². Alle tre soverommene har laminat på gulv og vegger er malt i delikate og tidsriktige farger. Det er også plass til både seng og klesoppbevaring. Garderobeskapene som står på soverommene følger med leiligheten. 

Bad:
Fra gangen har man adkomst til badet på 9,4 m². På gulv og vegger er det keramiske fliser og i himling er et takplater med innfelte spotlights. Badet er opplyst oppgradert i 2004 og servant og speil er fra 2021. Baderommet inneholder ellers servant med møblement/speil, belysning, toalett, dusjhjørne, dusjgarnityr og innfliset boblebadekar.

Generelt om de innvendige overflatene:

Rom 1.etg:
- Entré/gang: Keramiske fliser på gulv, med panel på vegger og takplater i himling.

- Stue: Parkett på gulv, malt platekledning på vegger og takplater i himling. Innfelte spotlights i himling.

Rom 2.etg:
- Gang: Laminat på gulv, malt strie på vegger og takplater i himling. Innfelte spotlights i himling.

- Sov 1: Laminat på gulv, malt strie på vegger og takplater i himling.

- Sov 2: Laminat på gulv, malt strie på vegger og takplater i himling. Innfelte spotlights i himling.

- Sov 3: Laminat på gulv, malt strie på vegger og takplater i himling.

Oppsummert er dette en innholdsrik bolig med mange gode kvaliteter og sentral beliggenhet i et trygt og barnevennlig nabolag.

Byggeår

1989

Bruksareal per etasje

1.Etasje: 65 m².
2.Etasje: 65 m².
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

151m2

Parkering

En plass i garasje, ellers felles gjesteparkering.

Arealbeskrivelse

1.Etasje: Entré/gang, stue, kjøkken, bad og vaskerom. 2. Etasje: Gang, tre soverom og bad.

Beskaffenhet

Tomten foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med terrassedekke, grøntarealer og div. prydbusker/beplantning.

Oppvarming

El. oppvarming:
- Opplyst varmekabler i entré/gang og begge bad.
- Peisovn i stue.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.
Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrappport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen.

Ansvarlig megler

Anniken Johnsen
Partner/ eiendomsmegler/ jurist
aj@kapa.no
48 88 84 85

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Sætervegen 4S
Sætervegen 4S
5236

Salgsoppgavedato

02-11-2021

Meny