Kristofer Jansons vei 79, 5089 Bergen

Borettslagets beste beliggenhet? Flott toppleilighet med slående sol- & utsiktsforhold- sentral & attraktiv lokasjon!

SOLGT

Anniken Johnsen

Partner/ eiendomsmegler/ jurist

48 88 84 85 / aj@kapa.no

Lisa Råket Pedersen

Eiendomsmeglerfullmektig

90 17 95 35 / LP@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Kristofer Jansons vei 79
5089 Bergen

Kristoffer jansonsv 73/79 borettsla

Andelsbrevnummer

23

Velkommen til Kristofer Jansons vei 79! Flott andelsleilighet som går over 1 plan og inneholder følgende: 2- etasje: Entré/gang, bad, to soverom, stue og kjøkken. I tillegg har boligen: - Loftsbod. - Kjellerbod 1. - Kjellerbod 2. For øvrig har borettslaget felles bod, vaskerom og sykkelbod.

Standard

Kaland & Partners har ved Anniken Johnsen stor glede av å presentere Kristofer Jansons vei 79! En flott leilighet med en sentral og attraktiv beliggenhet på Landås. Det er fra boligen kort vei til de fleste fasiliteter, med kollektivtrafikk, butikker og dagligvarebutikker rett ved. Boligen har en vestvendt beliggenhet, med gode sol- og utsiktsforhold mot Løkstakken. Din nye bolig? Velkommen på avtalt visning!

Vi tar en gjennomgang av leiligheten, velkommen inn!

Fra andre etasje kommer man inn i en entre på 8,1 m². På gulvet er det parkett og på vegger malt platekledning. Det er her platekledning i himling og innfelte spotlights.

Stuen er på 23,9 m² og det er god plass til både sofa- og spisegruppe. På gulvet er det lagt parkett på gulv, malt platekledning på vegger og takplater i himling. I stuen finner man også en peisovn fra merket Andersen. Med utgang fra stuen kommer man ut på en vestvendt altan på 6,5 m², altanen er belagt med terrassebord. Fra altan er det storslåtte sol- og utsiktsforhold!

Boligens kjøkken er på 8,3 m² og har takhøy Ikea kjøkkeninnredning med slette fronter, samt to overskap med glassfronter. På gulvet er det lagt parkett , og på vegger og tak platekledning. Ellers inneholder kjøkkenet laminert benkeplate, stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Det er kitchen boards over deler av benkeplaten. Av integrerte hvitevarer finner man stekeovn, platetopp m/induksjon, oppvaskmaskin og kjøleskap/frys.

Leiligheten har to soverom på 14,1 m² og 7,7 m². Det er plass til både seng og oppbevaring og vinduer sikrer godt og naturlig lysinnslipp. På soverom 1 er det lagt laminat på gulv og på soverom 2 er det lagt parkett. Soverom 1 har malt platekledning på vegger og soverom 2 har en kombinasjon av malt platekledning og malt strie på vegger.

Baderommet har keramiske fliser på gulv, våtromstapet på vegger og malt platekledning i himling. Badet er innredet med servant med møblement/speil, belysning, toalett og dusjkabinett.
Her er avtrekksventil i vegg.

Oppsummert er dette en innholdsrik leilighet med sentral beliggenhet i et rolig og barnevennlig nabolag.

Byggeår

1964

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

3933m2

Parkering

Parkering på felles parkeringsplass.

Arealbeskrivelse

Entré/gang, bad, to soverom, stue og kjøkken.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens eiendomsmasse opparbeidet med murer/bed, grønntarealer og div. prydbusker/beplantning.

Oppvarming

El.oppvarming:
- Opplyst varmekabler i entré/gang (varmefolie), kjøkken (varmefolie) og bad.
- Vegghengt panelovn på sov 1
- Peis i stue

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.
Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrappport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen.

Ansvarlig megler

Anniken Johnsen
Partner/ eiendomsmegler/ jurist
aj@kapa.no
48 88 84 85

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Sætervegen 4S
Sætervegen 4S
5236

Salgsoppgavedato

22-10-2021

Meny