Tjørnhaugen 177, 5154 Bønes

Innbydende rekkehus med moderne standard på attraktive Bønes. Utsikt mot bl.a. Nordåsvannet. Garasje med el-billader.

SOLGT

Caroline Norheim Johansen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

91 79 16 87 / cnj@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Tjørnhaugen 177
5154 Bønes

Sameie Tjørnhaugen Huseierlag 1

Velkommen til Tjørnhaugen 177! Boligen går over to plan og inneholder følgende: 1.etasje: Entré, hall m/trapp, baderom, 2 soverom, toalettrom og to boder. 2.etasje: Stue m/trapp, kjøkken og soverom. I tillegg medfølger garasje i rekke med installert el-billader, samt utvendig sportsbod på ca 5,1m2. Uteområde på begge sider av boligen med altan i front hvor man har nydelig utsikt over nærområdet og videre til Nordåsvannet. På baksiden av huset, med tilkomst fra kjøkken, har man en stor terrasse med god plass for de minste å boltre seg på.

Standard

Kaland & Partners ved Caroline Norheim Johansen har stor glede av å presentere Tjørnhaugen 177! Et flott og innbydende rekkehus med attraktiv og familievennlig beliggenhet på Bønes. Boligen går over to plan og inneholder entré, gang, 3 soverom, baderom, toalettrom, to praktiske innvendige boder, romslig og lys stue og lekkert kjøkken fra 2019. I tillegg medfølger egen garasje i rekke med el-billader installert i 2020.

Moderne og tiltalende standard med en rekke oppgraderinger de siste årene. Det kan bl.a. nevnes yttertak fra 2020, innlagt fiber m/altibox, gjennomgående pene overflater og moderne kvaliteter.

Stuen er av god størrelse og rommer både sitte- og spisegruppe. Her er store vindusflater som sørger for rikelig naturlig belysning. I stuen befinner det seg en koselig vedovn fra desember 2020. Fra stuen har man utgang til balkong. Balkongen er romslig og måler hele 15,6m2. Herfra har man nydelig utsikt over nærområdet og videre mot Nordåsvannet. Frodig og fri utsikt gir herlige sommerkvelder!

Kjøkkenet er moderne og var nytt i 2019. Kjøkkeninnredningen er fra IKEA og har hvite, slette fronter, laminat benkeplate, kompositt vaskekum og flott, praktisk kjøkkenøy. Her er integrert stekeovn, steketopp og oppvaskmaskin og åpning for kjøleskap. Ventilator. Fra kjøkkenet har man utgang til markterrasse. Terrassen måler hele 21m2 og er et flott uteareal hvor både barn og voksne kan nyte sol og varme sommerdager.

Baderommet befinner seg i boligens første etasje. Dette er helfliset og ble pusset opp rundt år 2000 ifølge forrige eier. Baderommet har varmekabel i gulv og er innredet med servant med skapinnredning, gulvmontert toalett, badekar og har opplegg for vaskemaskin. Her er mekanisk avtrekk og tilluft via flat dørterskel.

Boligen har også et praktisk toalettrom. Toalettet befinner seg også i boligens første etasje og er innredet med servant med skapinnredning og gulvmontert toalett.

Boligen har tre soverom som alle er av god størrelse og rommer både dobbeltseng og garderobeskap. Herav ligger to av soverommene i boligens første etasje, og det tredje rommet i boligens andre etasje.

Stor og praktisk hall med avlukket vindfang. Allerede ved inngangspartiet får man den luftige atmosfæren som huset har å by på. I første etasje er det gulvvarme i hall, et soverom og baderom.

Oppsummert en flott og innholdsrik familiebolig med attraktiv beliggenhet i veletablert område. Bør sees!

Byggeår

1984

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

137m2

Parkering

Garasje i rekke med installert el-billader (2020).

Arealbeskrivelse

Underetasje: Entré, hall m/trapp, baderom, 2 soverom og toalettrom. Første etasje: Stue m/trapp, kjøkken og soverom.

Beskaffenhet

Asfaltert stikkvei. Tomten er pent opparbeidet med noe beplanting.

Oppvarming

Varmepumpe. Vedovn i stue.  I første etasje er det gulvvarme i hall, et soverom og baderom.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrappport utført av

Gisle Børge Johnstad, dato: 10.09.2021

Ansvarlig megler

Ole Kristvåg Pedersen
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF
okp@kapa.no
48 88 84 80

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Sætervegen 4S
Sætervegen 4S
5236

Salgsoppgavedato

23-09-2021

Meny