Frydenbøveien 34, 5162 Laksevåg

Flott 3-roms leilighet- attraktiv & sentrumsnær beliggenhet- balkong & storslått utsikt- kort vei til butikk & buss!

SOLGT

Anniken Johnsen

Partner/ eiendomsmegler/ jurist

48 88 84 85 / aj@kapa.no

Ditlev Haukenes

Eiendomsmeglerfullmektig

95 45 10 55 / dh@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Frydenbøveien 34
5162 Laksevåg

Skoglund boligsameie

Andelsbrevnummer

202

Velkommen til Frydenbøveien 34! Sentral leilighet som er innredet over et plan og som inneholder:3.etasje:Entré/ gang, bad, 2 soverom, stue og kjøkken.I tillegg har boligen tilhørende loftsbod og to kjellerboder.

Standard

Kaland & Partners har v/ Anniken Johnsen stor glede av å presentere Frydenbøveien 34! Leiligheten har en sentral og attraktiv beliggenhet på Laksevåg rett utenfor Bergen sentrum og har nydelig utsikt! Det er fra eiendommen kort gange til buss, butikk og bykjernen. Oppsummert kort vei til alt og sentralt uten å bo i Bergen sentrum!

Boligen har beliggenhet i byggets 3. etasje og inneholder:

Vi tar en gjennomgang av leiligheten, velkommen inn!

Entré/gang:
Velkommen inn! Via to trapper kommer man til boligens inngangsparti i 3. etasje. Man kommer inn i en lys og innbydende gang på 6,1 m². Det er i entréen/ gangen plass til øvrig oppbevaring. Fra dette rommet er det videre adkomst til boligens øvrige rom.

Stue:
Til venstre for gangen kommer man inn i den stilige stuen. Leiligheten har en flott og arealeffektiv stue på 16,5 m² med god plass til både sitte- og spisegruppe. På veggene er det panel kombinert med plater, hvor en vegg er malt i en matt gråfarge og på gulvet er det laminat. Store vindusflater sikrer et godt og naturlig lysinnslipp og gir stuen et luftig preg. I stuen finner man også en moderne peisovn med glassfront fra merket Caminos. Fra stuen er det adkomst til en nord-østvendt balkong på 3,4 m². Nyte høstkveldene her fremover?

Soverom:
Fra stuen kommer man inn på hovedsoverommet på 11,8 m². Her er det god plass til seng og klesoppbevaring og et stort vindu sikrer godt og naturlig lysinnslipp. Rommet er lyst og harmonisk og fremstår som moderne. På gulvet i dette rommet er det laminat og på veggene malt platekledning. Går man tilbake til gangen og tar til venstre, kommer man til leilighetens 2 soverom. Dette soverommet er på 9,3 m² og det er også her plass til både seng og klesoppbevaring. Rommet har malt tregulv og ellers samme farge som hovedsoverommet.

Kjøkken:
Med adkomst fra gangen kommer man inn i det hyggelige kjøkkenet på 9,6 m². På veggene er det lagt en kombinasjon av stående og liggende panel i en klassisk gråfarge. Den lyse kjøkkenløsningen har profilerte fronter samt to overskap med glassfronter. Ved kjøkkenvinduet finner man en liten kjøkkenbenk med oppbevaring. For øvrig inneholder dette kjøkkenet laminert benkeplate, stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin Det er marokkanske-fliser bak vasken.

Bad:
Ved siden av kjøkkenet finner man badet på 2,8 m². På gulvet er det lagt mørke keramiske fliser og på veggene hvite fliser. I gulvet er det lagt varmekabler og i taket er det spotlights som ble byttet i 2020. Rommet fremstår som lyst og klassisk. Badet inneholder ellers servant med møblement/speil, belysning, toalett, innfellbart dusjhjørne og dusjgarnityr.

Boder:
Leiligheten har totalt 3 boder: En på loftet, en i kjelleren, og en vedbod i kjelleren.

Generelt om de innvendige flatene i huset:

- Entré/gang: Laminat på gulv, malt panel og malt strie på vegger, malt panel i himling.

- Sov 1: Malt tregulv på gulv, malt platekledning på vegger og malt panel i himling.

- Sov 2: Laminat på gulv, malt platekledning på vegger og malt betong i himling.

- Stue: Laminat på gulv, malt platekledning på vegger og malt panel i himling.

- Kjøkken: Laminat på gulv, malt platekledning på vegger og malt panel i himling.

Oppsummert er dette en flott bolig med en sentral og attraktiv beliggenhet på Laksevåg, med utsikt og mye lagringsplass! Det er fra boligen kort gangavstand til butikk, buss og dagligvare, dette er en leilighet som kan passe for de fleste. Din nye bolig? Ta kontakt med megler for å få tildelt et visningstidspunkt. Velkommen på visning!

Byggeår

1952

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

977m2

Parkering

Parkering langs offentlig vei.

Arealbeskrivelse

Entré/gang, bad, to soverom, stue og kjøkken.

Beskaffenhet

Tomtearealet er felles for sameiet.
Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med
bakplass, grøntarealer, murer/bed og div. prydbusker/beplantning.

Oppvarming

El.oppvarming:
- Varmekabler på bad.
- Vegghengte panelovner på begge soverom og i stue

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrappport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen

Ansvarlig megler

Anniken Johnsen
Partner/ eiendomsmegler/ jurist
aj@kapa.no
48 88 84 85

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Sætervegen 4S
Sætervegen 4S
5236

Salgsoppgavedato

23-09-2021

Meny