Henrik Wergelands gate 28, 5031 Bergen

Strøken og moderne leilighet oppusset i 2018. Supersentral beliggenhet. 3 soverom og herlig altan med ettermiddagssol!

SOLGT

Stian Sletten

Eiendomsmegler MNEF / Partner / Daglig leder

98 15 11 82 / sls@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Henrik Wergelands gate 28
5031 Bergen

Sameiet Henrik Wergelands Gate 28

Velkommen til Henrik Wergelands gate 28! Strøken og moderne 4-roms eierleilighet som går over 1 plan og inneholder følgende: 3.etasje: Entre/gang, bad,bod, tre soverom og stue /kjøkken. Leiligheten har i tillegg en tilhørende bod i 1.etasje på 3,7 m².

Standard

Standard
Kaland & Partners ved Stian Sletten har stor glede av å presentere Henrik Wergelands gate 28! Leiligheten fremstår som strøken, moderne og har en god og funksjonell planløsning. Beliggenheten er sentral, attraktiv og det er kort avstand til de meste!

Leiligheten går over et plan og inneholder følgende: 

Entre\Gang:
Velkommen inn! Leiligheten ligger i  3.etasje. Her kommer man inn i en romslig entre på 9,2 m². Rommet er lyst og moderne og er i dag møblert med en lekker skyvedørsgarderobe med speildører, som følger med leiligheten. På gulvet er det lagt en-stavs eikeparkett og veggen er malt i en lys og harmonisk farge. Fra entreen har man adkomst til boligens øvrige rom.

Stue/kjøkken:
Til venstre for entreen har man adkomst til den delikate stuen med åpen kjøkkenløsning. Rommet er på hele 31,7  m² og det er god plass til både sofa- og spisegruppe. Store vinduer sikrer godt og naturlig lysinnslipp og gir rommet en luftig følelse. Fra stuen kommer man ut til en stilig nordvestvendt altan på 3,1 m². Altanen er overbygd og gulvet er belagt med trefliser. Tilbake til stuen. I midten av rommet står det en rentbrennende peisovn av typen Scan. Kjøkkeninnredningen var ny i 2018 og er fra Norema og har profilerte fronter. På veggen er det lagt marokkanske fliser, som gir kjøkkenet et stilig uttrykk. Ellers er det benkeplater i laminat, sort kompositt vaskekum, ventilator og innfelte led spotlights under overskap. Alle hvitevarer er integrerte hvitevarer og er  fra leverandørene Wilfa, Siemens og AEG.

Soverom
Leiligheten har 3 soverom av grei størrelse. Veggene er malt i en dus grønnfarge og på gulvet er det lagt en-stavs eikeparkett. Ved siden av kjøkkenet finner man soverom 1. Rommet er på 7,6 m² og det er plass til både seng og garderobeskap. Ved siden av soverom 1 ligger soverom 2. Rommet er på 9,4 m² og der er plass til seng og eventuelt skrivepult eller oppbevaring. Ved siden av badet finner man soverom 3 på 10,7 m². Dette er også et romslig rom med god plass til soveromsmøbler. Alle soverommene er i dag innredet med garderobeskap som følger med boligen om ønskelig.

Bad:
Ved siden av soverom 2 finner man badet, som for øvrig ble oppusset i 2018. Rommet er helfliset med keramiske fliser i en varm beige farge og har tidløse overflater. I taket er det  led spotlights og et avlangt vindu sikrer lysinnslipp. Ellers inneholder badet en hvit baderomsinnredning med speilskap med belysning, vegghengt toalett, dusjhjørne i glass, dusjgarnityr, opplegg for vaskemaskin og innebygd skap. Varmekabler i gulv. Oppussing av bad ble utført av Askøy VVS AS, Los Elektro AS og Øyvind Boland (opplyst i tidligere egenerklæringsskjema).

Bod:
Med adkomst fra entre har man tilgang til en praktisk bod med mulighet for oppbevaring.

Hjertelig velkommen på visning!

Byggeår

1986

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

208m2

Parkering

Parkering i offentlig vei (soneparkering). Dersom man har behov for å lade el-bil kan man kjøpe plass i enten birkebeiner eller skansedammen parkeringshus.

Arealbeskrivelse

Entre/gang, bad, tre soverom og stue/kjøkken.

Beskaffenhet

Hele tomten består av eiendommens bygningsmasse.

Oppvarming

-El. oppvarming:
-Varmekabler på bad (fra 2018).
-Rentbrennende peisovn i stue/kjøkken

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrappport utført av

Trond Bertelsen.

Ansvarlig megler

Ole Kristvåg Pedersen
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF
okp@kapa.no
48 88 84 80

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Sætervegen 4S
Sætervegen 4S
5236

Salgsoppgavedato

24-09-2021

Meny