Prestegardskogen 108, 5210 Os

Koselig 4-roms m/ attraktiv og sentral beliggenhet i veletablert boligområde på Os. Fast garasjeplass. STORT potensiale!

SOLGT

Prestegardskogen 108
5210 Os

Prestegardskogen Huseierforening

Velkommen til Prestegardskogen 108! Boligen går over to plan og inneholder følgende: Entré, stue med trapperom, bod, kjøkken, bad, 3 soverom og vaskerom. I tillegg medfølger tilhørende parkering i privat garasje i rekke og sportsbod ved entré på 5kvm.

Standard

Kaland & Partners ved Ole André Strand har stor glede av å presentere Prestegardskogen 108! En koselig 4-roms bolig med flott beliggenhet i veletablert og familievennlig boligområde. Boligen går over to plan og inneholder entré, stue med trapperom, kjøkken, bad, 3 soverom og vaskerom.

Velkommen inn i stue av god størrelse som rommer både større sofahjørne og eventuell spisegruppe. Stuen har store vindusflater som sørger for rikelig naturlig belysning. Her er trestavsparkett på gulv og malte plater på vegger. Rommet kan med enkle grep moderniseres i form av ny maling på vegger og lister. Fra stue har man utgang til koselig altan. Fra stuen har man også adkomst til boligens kjøkken.

Kjøkkeninnredningen består av glatte malte fronter, laminerte benkeplater, fliser over det meste av kjøkkenbenkene, benkebeslag og ventilator. Her er god skap- og benkeplass, samt god plass til spisegruppe. Også på kjøkkenet er det store vindusflater som sørger for godt med naturlig lysinnslipp.

Boligen har hele 3 soverom av god størrelse som alle rommer både seng og garderobeløsning. 2 av soverommene befinner seg i boligens andre etasje. Hovedsoverommet befinner seg i boligens hovedetasje og rommer både stor dobbeltseng og ønsket garderobeløsning. Fra dette soverommet har man direkte adkomst til baderommet.

Baderommet har belegg på gulv og malt strie og baderomsplater på vegger. Badet består av toalett, dusj i badekar, høyskap og innredning med servant.

I boligens andre etasje finner man et praktisk vaskerom som inneholder opplegg til vaskemaskin og varmtvannsbereder.

Oppsummert en flott bolig med mye potensiale i attraktivt og veletablert boligområde.

Det poengteres at nye E-39 åpner i 2022 og tar deg til Lagunen Storsenter på under 15 min.

Byggeår

1989

Bruksareal per etasje

BRA Hovedplan: 63 kvm
BRA Loftsetasje: 25 kvm

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

358m2

Parkering

Parkering i garasje som er åpen mot naboplass i garasjerekke.

Arealbeskrivelse

Entré, stue med trapperom, kjøkken, bad, 3 soverom og vaskerom.

Beskaffenhet

Felles festet tomt som er opparbeidet med grus, tretrapp og terrasse i tre på 19 m² i inngangspartiet.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmepumpe i stuen. For øvrig el. ovner.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrappport utført av

Nils Sæther Mathisen, dato: 17.08.2021

Ansvarlig megler

Ole-André Strand
Eiendomsmegler
oas@kapa.no
41 65 88 50

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Sætervegen 4S
Sætervegen 4S
5236

Salgsoppgavedato

06-09-2021

Meny