Vardesvingen 70A, 5141 Fyllingsdalen

Flott enderekkehus i veletablert boligområde med populær og barnevennlig beliggenhet. Gode solforhold. Garasje.

SOLGT

Anniken Johnsen

Partner/ eiendomsmegler/ jurist

48 88 84 85 / aj@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Vardesvingen 70A
5141 Fyllingsdalen

Varden borettslag

Andelsbrevnummer

1

Velkommen til Vardesvingen 70A! Boligen går over to etasjer og inneholder: 1.etasje: Entré/gang, tre soverom, toalettrom, sportsbod og kott. 2.etasje: Stue/kjøkken og baderom. I tillegg medfølger plass i privat garasje med egen elbillader og utvendig bod på 4 m².

Standard

Kaland & Partners ved Anniken Johnsen har stor glede av å presentere Vardesvingen 70A! Et lekkert enderekkehus i populært og veletablert boligområde med attraktiv og familievennlig beliggenhet. Boligen går over to etasjer og inneholder entré/gang, tre romslige soverom, sportsbod, toalettrom, baderom, stue og kjøkken. Boligen har en gjennomgående moderne standard og funksjonell planløsning.

Kort om boligen:

Velkommen! Boligen har et lyst og lekkert inngangsparti med god plass til å henge fra seg yttertøy. Rommet er malt i en behagelig og tidsriktig farge og har moderne laminat på gulv.
I boligens første etasje finner man 3 soverom av god størrelse. Soverommene har laminat på gulv og lystmalt panel på vegger.
Fra det ene soverommet har man utgang til sør-østvendt terrasse på 59 m².

I første etasje finner man også et praktisk toalettrom. Toalettrommet måler 1,3 m² og har keramiske fliser på gulv, tapet og malt strie på vegger, malt platekledning i himling. Rommet er innredet med servant med møblement/speil og toalett. Her er det avtrekksventil i vegg.

Fortsetter man opp trappen kommer man inn i lys og romslig stue. Stuen er av god størrelse og har plass til å møblere med både sofagruppe og spisegruppe. I stuen finner man en moderne, rentbrennende peisovn fra Wiking. Stuen har store vindusflater som sørger for rikelig lysinnslipp, samt altandør ut mot sørvendt altan på 16,6 m².

Fra stuen har man åpen løsning mot kjøkken. Kjøkkenet ble oppgradert i 2008 og inneholder takhøy kjøkkeninnredning fra Ikea med profilerte fronter, laminert benkeplate, stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Av integrerte hvitevarer er det stekeovn og platetopp med induksjon fra Whirlpool og oppvaskemaskin fra AEG. Det er her lekre mosaikkfliser over deler av benkeplaten, laminat på gulv, malt platekledning og tapet på vegger. Fra kjøkkenet har man utsikt mot borettslagets pent opparbeidede fellesareal med lekeplass.

Baderommet ble oppgradert i 2011 og har et areal på 5,6 m². Badet har keramiske fliser på gulv, lyse baderomsplater på vegger og inneholder servant med møblement/speil, toalett og dusjkabinett. Her er elektrisk avtrekksventil i vegg.

Oppsummert en flott familiebolig med gjennomgående god standard og flotte uteareal.

 

Byggeår

1965

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

47878m2

Parkering

En plass med elbillader i tilhørende garasje. For øvrig parkering langs offentlig vei.

Arealbeskrivelse

Entré/gang, tre soverom, toalettrom, baderom og stue/kjøkken.

Beskaffenhet

Tomten er felles for borettslaget. Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med murer/bed, prydbusker/beplantning, grøntarealer, lekeplass og interne veier.

Oppvarming

Varmekabler i entré/gang og bad og varmepumpe i entré/gang. Wiking peisovn med glassfront i stue. Pipe opplyst fra 2019.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrappport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, dato 12.08.2021

Ansvarlig megler

Anniken Johnsen
Partner/ eiendomsmegler/ jurist
aj@kapa.no
48 88 84 85

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Sætervegen 4S
Sætervegen 4S
5236

Salgsoppgavedato

02-09-2021

Meny