Tverrgaten 11, 5017 Bergen

VISN 8/12! Toppleilighet midt i sentrum- gjennomgående høy standard- nyere kjøkken/bad- egen terrasse- kort vei til alt!

SOLGT

Anniken Johnsen

Partner/ eiendomsmegler/ jurist

48 88 84 85 / aj@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Tverrgaten 11
5017 Bergen

Sameiet Tverrgaten 7-11

Velkommen til Tverrgaten 11! Leiligheten befinner seg i byggets 4.etasje og inneholder: Entrérom og trappeoppgang i 3.etasje, gang, to soverom, stue, kjøkken og bad. Fra stue har man adkomst til sør-vestvendt altan på 5,6 m². I tillegg medfølger tilhørende bod på 6,7 m².

Standard

Kaland & Partners ved Anniken Johnsen har stor glede av å presentere Tverrgaten 11!

Entré/gang i adskilt etasje. God plass til yttertøy og sko.

Velkommen inn i koselig stue med god plass til både sofa og spisegruppe. Store vinduer sørger for rikelig lysinnslipp. Fra stuen har man direkte tilkomst til privat, sørvestvendt takterrasse på 5,6 m² vendt ut mot skjermet bakgård. Her er det gode solforhold og utsikt over nærområdet mot Ulriken.

Kjøkken:
Kjøkkenet ble oppgradert i 2010 og har parkett på gulv, malt platekledning på vegger og innfelte spotlights i himling. Her er Ikea kjøkkeninnredning med profilerte fronter, heltre benkeplate, stål vaskekum, waterguard, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Flotte mosaikkfliser over deler av benkeplaten. Av integrerte hvitevarer finnes følgende: stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap/frys.

Baderom; 
Baderommet var oppgradert i 2015 og er helfliset med keramiske fliser på gulv/vegger og malt platekledning i himling. Her er innfelte spotlights i himling. Badet er innredet med servant med møblement/speil, vegghengt toalett, innfellbart dusjhjørne, dusjgarnityr og har opplegg for vaskemaskin. Avtrekksventil i vegg. Badet fremstår delikat med tidsriktige fargekombinasjoner på fliser og innredning.

Soverom: 
Leiligheten har to flotte soverom som måler 5,2 m² og 7,2 m². Begge rommene har plass til både dobbeltseng og kommode. Her er parkett på gulv, malt platekledning på vegger og innfelte spotlights i himling.

Byggeår

1932

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

281m2

Parkering

Parkering langs offentlig vei (sone).

Arealbeskrivelse

Entré, gang, to soverom, stue, kjøkken og bad.

Beskaffenhet

Tomten er felles for sameie.
Tomten består av eiendommens bygningsmasse/bakplass.
 

Oppvarming

Varmekabler på bad, vegghengt panelovn i stue.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrappport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen. Dato: 07.07.2021

Ansvarlig megler

Anniken Johnsen
Partner/ eiendomsmegler/ jurist
aj@kapa.no
48 88 84 85

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Sætervegen 4S
Sætervegen 4S
5236

Salgsoppgavedato

13-12-2021

Meny