St. Jørgens gate 2, 5018 Bergen

Moderne leilighet med nærhet til «alt»! Bad oppusset av fagfolk i 2021. Mye inkl. i fellesutg. Ingen forkjøpsrett!

SOLGT

Stian Sletten

Eiendomsmegler MNEF / Partner / Daglig leder

98 15 11 82 / sls@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

St. Jørgens gate 2
5018 Bergen

Skivebakken borettslag

Andelsbrevnummer

7

Velkommen til St. Jørgens gate 2! Flott leilighet som går over et plan og inneholder følgende: 3.etasje: Gang, stue/kjøkken, bad, bod, 3 soverom, entré og kontor.

Standard

Kaland & Partners ved Stian Sletten har stor glede av å presentere St. Jørgens gate 2! Leiligheten har sentral beliggenhet midt i Bergen sentrum og er kort vei til "alt" sentrum har å by på. Badet ble pusset opp i 2021 og leiligheten har moderne overflater. A-kontostrøm, varmtvann og kabel-tv/bredbånd er inkludert i felleskostnader! I nærområdet finner man en butikker, kafeer, flotte turmuligheter og det er kort vei til studieinstitusjoner som UiB, HiB og BI på Marineholmen.

Vi tar en tur gjennom leiligheten:

Stue/kjøkken:
Velkommen inn! Gjennom inngangspartiet kommer man først inn i en lys og lun gang på 2,4 m². Fra gangen har man adkomst til den lyse og luftige stuen på 28,8 m². Parketten i entre, gang, stue/kjøkken og ett soverom ble slipt og behandlet i november 2021. Veggene i stuen er malt i duse og delikate farger, som gir rommet et moderne og avslappet uttrykk.  I midten av rommet finner man en åpen kjøkkenløsning som blir et naturlig midtpunkt i stuen. Kjøkkeninnredningen som ble satt inn i 2005 er fra Ikea, har slette hvite fronter i høyglans og fremstår som moderne. Av integrerte hvitevarer er det stekeovn og platetopp med induksjon, begge disse er fra 2013. Den frittstående vaskemaskinen fra 2013 og et nytt kjøleskap fra 2021, følger med leiligheten. Kjøkkenløsningen inneholder ellers laminat benkeplate, stål vaskekum, ventilator i børstet stål (Gorenje), opplegg for oppvaskmaskin og Kitchen boards i børstet stål over benkeplate. Stuen har en funksjonell planløsning med to soner på hver sin side av kjøkkenet. Her får man mulighet til å ha både spisekrok og sofasone! Fra stuen har man adkomst til leilighetens øvrige rom.

Kontor:
Fra stuen har man adkomst til et praktisk kontor på 7,5 m². På gulvet er det lagt tre-stavs eikeparkett og veggene er malt i en klassisk hvitfarge. Det er god plass til det man ønsker av kontormøbler og to vinduer på veggen inn mot stuen gjør rommet åpent.

Soverom:
Leiligheten har 3 soverom der det er god plass til både seng og klesoppbevaring. På gulvene er det tre-stavs eikeparkett og veggene er malt i lyse og moderne farger. På soverommet som ligger nærmest inngangspartiet, går det en dør ut til bak-plassen. Soverom 1 er på  7,6 m², soverom 2 er på 6,9 m² og soverom 3 er på 6,8 m². Det gjøres oppmerksom på at soverom 1 på godkjente tegninger er merket med Bod og således er søknadspliktig.

Bad:
Fra stuen kommer man til en entré som fører til badet og et soverom. Badet er på 5,5 m² og ble pusset opp i 2021! Rommet har lyse ,moderne fliser på gulv og vegger og sort baderomsinnredning med speil og belysning. Badet inneholder ellers vegghengt toalett, dusjdør i glass, dusjgarnityr, opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. Vaskemaskinen og tørketrommelen som står der i dag følger med leiligheten. Det er varmekabler i gulvet.

Bod:
Ved siden av badet ligger det et praktisk og funksjonell bod på 3,3 m². Denne er i dag innredet med hyller, disse følger med leiligheten.

Velkommen til visning!

Byggeår

1909

Bruksareal per etasje

3.etasje: 72 m². Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

329m2

Parkering

Det er soneparkering i området.

Boligsone 6: Domkirken

Pris: kr 3036 per periode (seks måneder). Bil nr.2 kr 4554 per periode. Firma kr 8400 per periode.

Elbil: Beboere med elbil betaler 50% av ordinær pris.

Informasjonen er hentet på Bergen Kommune sine nettsider 14.02.2022. 

Arealbeskrivelse

Gang, stue/kjøkken, bad, 3 soverom, entré og kontor.

Beskaffenhet

Tomtearealet er felles for borettslaget. Hele tomten består av eiendommens bygningsmasse.

Oppvarming

-El. oppvarming:
-Varmekabler på bad (fra 2021).

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Trond Bertelsen.

Ansvarlig megler

Stian Sletten
Eiendomsmegler MNEF / Partner / Daglig leder
sls@kapa.no
98 15 11 82

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Sætervegen 4S
Sætervegen 4S
5236

Salgsoppgavedato

03-03-2022

Meny