Strandgaten 218, 5004 Bergen

Nydelig toppleilighet på Nordnes- gjennomgående god standard- heis- balkong- nytt bad 2021- storslått utsikt- bør sees!

SOLGT

Anniken Johnsen

Partner/ eiendomsmegler/ jurist

48 88 84 85 / aj@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Strandgaten 218
5004 Bergen

Nordnes Borettslag

Andelsbrevnummer

22

Boligen har en flott toppbeliggenhet i byggets 7. etg og består av: Stue, kjøkken, 2 soverom, bad og gang. Boligen har også tilhørende kjellerbod på 2,1 m² og en loftsbod med gulvareal på 12,5 m².

Standard

Kaland & Partners har v/ Anniken Johnsen den store gleden av å presentere flotte Strandgaten 218! En nydelig toppleilighet med en sentral og svært attraktiv beliggenhet på Nordnes. Det er fra boligen gangavstand til de fleste servicetilbud, med butikk, busstopp, cafeèr, restauranter og rekreasjonsmuligheter rett ved leiligheten!

Kort om boligen:
- Toppleilighet med beliggenhet i byggets 7.etg. Adkomst via heis.
- Egen balkong med flott storslått utsikt mot byfjellene, Vågen og inn mot bykjernen.
- Boligen har gjennomgående god standard på kvaliteter og tilvalg.
- Nytt gulv i leilighet i 2022.
- Nytt bad i 2021.
- Nytt kjøkken i 2017.
- Nytt tak, fasade vinduer og veranda i 2015.
- Boligen har også tilhørende kjellerbod på 2,1 m² og en loftsbod med gulvareal på 12,5 m².

Velkommen inn!

Leiligheten går over ett plan og består av stue, kjøkken, 2 soverom, gang og baderom.

Boligen har en romslig stue med fin plass til både sitte- og spisegruppe. Store vindusflater sikrer et godt og naturlig lysinnslipp til dette hyggelige oppholdsrommet. Veggene i stue er slette og malt i en tidsriktig fargetone og det er ny enstavs laminat fra 2022 på gulv. Fra stue er det videre adkomst til en altan med fin plass til ønskelig møblement. Her nyter man storslått utsikt mot byfjellene, Vågen og inn mot bykjernen. Tilbringe sommeren her?

Fra stue er det også adkomst til ett av boligens totalt to soverom. Soverommet er malt i en lekker jordtone med ny enstavs laminat fra 2022 på gulv. Det er på dette rommet god plass til både seng og pult, og det er videre gode oppbevaringsmuligheter i en større garderobeløsning på dette soverommet. Får du endelig ditt etterlengtede hjemmekontor? Eller blir det gjesterom? Dette er et rom man vil ha mye glede av.

Via gang er det adkomst til de øvrige rommene i leiligheten. Boligens bad ble pusset opp i 2021 og fremstår som et moderne og lekkert baderom . Rommet har flis på vegger og gulv med malt himling. Det er ellers varmekabler i gulv og mekanisk avtrekk i dette rommet. Det er videre plastsluk og smøremembran med dokumentert utførelse på bad, og rommet består ellers av nedfelt servant, veggmontert toalett, dusjvegger/hjørne og speilskap m/belysning. Det er også tilluft via spalte under dør på baderommet, og badet har også opplegg for vaskemaskin om man skulle ønske dette.

Leilighetens kjøkken ble pusset opp i 2017 og fremstår som et pent og innbydende kjøkken. Det er malte slette veggflater og ny enstavs laminat i 2022 på gulv i dette rommet. For øvrig består kjøkkeninnredning av profilerte hvite fronter med laminert benkeplate. Det er plater med flisemønster mellom benkeplate og overskap og integrert kjøkkenventilator med avtrekk. Alle hvitevarer er integrert på dette kjøkkenet. Fra kjøkkenet er det også flott utsikt mot akvariet og Nordnesparken. Er det her du skal kokkelere fremover?

Soverom nr 2 innehar også en god størrelse med fin plass til seng samt øvrige ønskelige oppbevaringsmøbler. Veggene er slette og malt i en dus, lekker farge og det er ny parkett fra 2022 på gulv. Det er fra dette rommet nydelig utsikt mot byfjellene og inn mot bykjernen. Nyte morgenkaffe og helgeavisen på sengen her fremover?

Leiligheten har en romslig gang med fine oppbevaringsmuligheter i skap samt vegghengt klesoppbevaring. En lekker detalj i dette rommet er den tøffe spileveggen som ble satt opp i 2021.

Boligen har også tilhørende kjellerbod på 2,1 m² og en loftsbod med gulvareal på 12,5 m².

Oppsummert er dette en bolig som kan passe for flere kjøpergrupper, og en leilighet man bare må oppleve!

Sees på visning!

Byggeår

1958

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

944m2

Parkering

I offentlig gate, se egne bestemmelser her på kommunen sine hjemmesider. Det er mange elbilladere og rikelig med gjesteparkering i Tollbodalmenningen rett nedenfor leiligheten.  

Arealbeskrivelse

Stue, kjøkken, soverom 1, soverom 2, bad og gang.

Beskaffenhet

Tomten består hovedsakelig av bygningsmassen.

Oppvarming

Radiator i stue og varmekabler på bad.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

David Bryn.

Ansvarlig megler

Anniken Johnsen
Partner/ eiendomsmegler/ jurist
aj@kapa.no
48 88 84 85

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Sætervegen 4S
Sætervegen 4S
5236

Salgsoppgavedato

03-06-2022

Meny