Jacob Kjødes veg 2G, 5232 Paradis

Lev det enkle liv på Paradis! Helt ny 3-roms med 2 bad. Butikker, restauranter, apotek,m.m. like ved.

SOLGT

Stian Sletten

Eiendomsmegler MNEF / Partner / Daglig leder

98 15 11 82 / sls@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Jacob Kjødes veg 2G
5232 Paradis

Sameiet Paradisalleen

Velkommen til Jacob Kjødes veg 2G! Helt ny leilighet beliggende i 2.etasje og som inneholder: Gang, bod, omkledningsrom, to bad, to soverom og stue med åpen kjøkkenløsning. Fra stue/kjøkken er det utgang til sørvendt terrasse på ca. 8,2 m². I tillegg har boligen tilhørende bod på fellesarealer merket med nr. 49 på ca. 5 m². Garasjeplasser selges separat. Parkeringsplasser kan kjøpes for kr. 275.000,- pr. plass.

Standard

Kaland & Partners ved Stian Sletten kan med stolthet presentere Jacob Kjødes veg 2G! Helt ny og ubebodd leilighet beliggende i 2.etasje i Paradisalléen. Leiligheten har en høy gjennomgående standard. De fleste servicetilbud og fasiliteter man trenger i hverdagen finner man like i nærheten. Fjernvarme er inkludert i fellesutgiftene (a-konto).

Leiligheten er innredet med 3-stavs parkett på gulv og malte overflater på vegger.

Velkommen inn i en romslig stue med gode møbleringsmuligheter. Boligens hovedvarmekilde er konvektorovn som er plassert her. Fra stuen er det utgang til vestvendt terrasse på ca. 8,2 m².

Det er åpen stue og kjøkkenløsning. Hvit kjøkkeninnredning fra Sigdal (type Horisont) med slette fronter. Her har man ventilator og laminat benkeplate.

Hovedsoverom på 10,0 m² med plass til dobbelseng. Fra hovedsoverom er det åpen løsning til et praktisk omkledningsrom på 4,5 m² med to doble garderobeskap og videre til bod på 3,0 m². Det er også adkomst til ditt private bad/hovedbad. Helfliset bad med downlights i tak. Her har man vegghengt toalett, dusj med foldedører, opplegg for vaskemaskin og baderomsinnreding med servant og overhengende speil med belysning. Vannbåren varme i gulv.

Soverom 2 på 7,0 m² med garderobeskap.

Helfliset gjestebad med downlights i tak. Her har man vegghengt toalett, dusj med foldedører og baderomsinnreding med servant og overhengende speil med belysning. Vannbåren varme i gulv.

Meget romslig og innbydende entre/gang med god plass til kommoder og oppbevaring. Dørtelefon med bilde fra inngangsparti.

Det er balansert ventilasjon i boligen for et godt inneklima.

Tilhørende bod på ca. 5 m² på fellesarealer i u-etasje har belysning og det er lagt inn strøm.

Ved kjøp av parkeringsplass er det mulighet for å bestille ladepunkt for elbil-lader. Dette bekostes hver eier direkte.

Se også vedlagte leveransebeskrivelse for leiligheten bakerst i salgsoppgaven.

Byggeår

2020

Bruksareal per etasje

Arealene er hentet fra utbyggers leveransebeskrivelse, og det tas forbehold om mindre arealavvik. Bruksarealet på 86 kvm gjenspeiler arealet innenfor omsluttende vegger. Megler har ikke kontrollmålt boligen.

Tomteareal

5135m2

Parkering

Garasjeplasser selges separat. Parkeringsplasser kan kjøpes for kr. 275.000,- pr. plass.

Det vil være egne fellesutgifter for eierne/rettighetshaverne av p-plasser som skal fordeles etter brøk. For tiden er kostnaden 150,- pr plass pr mnd.

Det er tilrettelagt for Multiparkering og Bergen kommune har rett til å etablere inntil 90 parkeringsplasser i U2 for nabofeltene BB1, S6 og S8. Oppgradering av Multiparkering fører ikke til ekstra kostnader for kjøper

Arealbeskrivelse

Gang, to bad, to soverom og stue med åpen kjøkkenløsning.

Beskaffenhet

Sameiets tomt er pent opparbeidet med grøntareal, lekeplass, gangveier, beleggningsstein og det er plassert flere benker rundt på området

Oppvarming

Vannbåren varme. Konvektorovn i stue og vannbåren varme i gulv på begge bad.

Energi til produksjon av varmt vann til forbruk og oppvarming av leiligheten leveres med stor andel fra fornybar energi. Bygget er tilknyttet fjernvarmeanlegget og leilighetene varmes opp med konvektor i stue og kjøkken. På badene er det vannbåren varme i gulv fra fjernvarme. Hver leilighet er utstyrt med egne energimålere for å kunne lese av og betale for reelt forbruk. Det er balansert ventilasjon for komfortabelt inneklima.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Ansvarlig megler

Ole Kristvåg Pedersen
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF
okp@kapa.no
48 88 84 80

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Sætervegen 4S
Sætervegen 4S
5236

Salgsoppgavedato

19-10-2021

Meny