Sagstadvegen 7E, 5243 Rådal

Sagstad Panorama: Lekker halvpart av tomannsbolig med unik utsikt mot Lysefjorden- 3 soverom & 2 bad- høy standard!

Prisantydning

6 880 000,-

Omkostninger totalt

19 492,-

Totalpris inkl. omkostninger

6 899 492,-

Omkostninger

172,-  Pantattest kjøper
585,-  Tingl.gebyr pantedokument
585,-  Tingl.gebyr skjøte
11 250,-  Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 450 000,-)
6 900,-  Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pandedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

 • Boligtype:

  Tomannsbolig

 • Etasje:

  1

 • Byggeår:

  2021

 • Kommunenr.:

  4601

 • Gårds/Bruksnr.:

  91/16

 • Seksjonsnummer:

  4

 • Seksjonsbrøk:

  138/777

 • Ideell andel:

  1/1

 • Primærrom:

  115 m2

 • Bruksareal:

  121 m2

 • Bruttoareal:

  133 m2

 • Tomteareal:

  977 m2

 • Antall rom:

  4

 • Oppholdsrom:

  1

 • Antall soverom:

  3

 • Antall baderom:

  2

 • Energimerking:

  D

 • Felleskostnader:

  1800,-

 • Takseringsdato:

  20-04-2021

 • Meglers ref.nr:

  7210068

Anniken Johnsen

Partner/ eiendomsmegler/ jurist

48 88 84 85 / aj@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Sagstadvegen 7E
5243 Rådal

Velkommen til Sagstadvegen 7E! Halvpart av horisontaldelt tomannsbolig som inneholder: Entre/gang, vaskerom, to bad, walk-in closet, tre soverom og stue med åpen kjøkkenløsning.

Standard

Kaland & Partners ved Anniken Johnsen har stor glede av å presentere Sagstadvegen 7E! En lekker del av en horisontaldelt tomannsbolig. Leiligheten har gjennomgående høy standard og ble ferdigstilt påsken 2021. Denne boligen må bare oppleves! Velkommen skal du være på visning!

Boligen har beliggenhet i husets 1.etg og består av;
Entré/gang, 2 bad, 3 soverom, Stue/kjøkken løsning og Walk in closet fra hovedsoverom.

Velkommen inn! Boligen har et romslig og innbydende inngangsparti. I leiligheten har man en gjennomgående lekker og lys fargepalett på vegg med pen laminat på gulv. Det er downlights i himling.

Stue:
Et herlig rom med en nydelig utsikt! Og i forlengelse av stue finner man et herlig grøntareal. Det er videre i stue laminat på gulv, malt platekledning på vegger og downlights i tak. Det er god plass til både sitte og spisegruppe i stue. Fra stue er det videre utgang til en herlig sør-vestvendt altan på 14,7 m². Man har en åpen kjøkkenløsning fra stue. Kjøkkeninnredning er fra Mobalpa bestående av slette fronter, hvorav ene skapet har glassfront. Her har man laminat benkeplate, underlimt kompositt vaskekum, ventilator, waterguard og komfyrvakt. Av integrerte hvitevarer fra Siemens har man stekeovn, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og kombiskap. Laminat på gulv og malt platekledning på vegger.

Soverom:
Boligen har totalt 3 soverom;

Soverom nr 1:
Hovedsoverommet innehar en romslig størrelse på 13,3 m² med god og plass til dobbeltseng. Her har du slående utsikt mot Lysefjorden til morgenkaffen, våkne her fremover? Det er på dette rommet før øvrig laminat på gulv, malt platekledning på vegger og pene downlights i tak. Fra hovedsoverom er det også utgang til sør-vestvendt altan på 14,4 m². Her nyter man. Det er videre fra hovedsoverommet adkomst til et walk-in closet via skyvedør. Fra walk-in closet er det videre adkomst til ett av boligens totalt 2 bad. Dette er luksus!

Soverom nr 2:
Soverom nr 1 innehar også en fin størrelse på 8,9 m² med god og plass til dobbelseng samt øvrige ønskelige oppbevaringsmøbler. Det er laminat på gulv, vegger er malt i en tidsriktig jordtone med downlights i tak på dette soverommet. Store vindusflater sikrer et godt og naturlig lysinnslipp til dette rommet. Gjesterom eller det etterlengtede hjemmekontoret?

Soverom nr 3:
I likhet med de andre soverommene innehar også det siste soverommet en god størrelse 9,1 m². Det er også på dette rommet god og plass til dobbelseng og klesskap. På soverommet er det laminat på gulv, malt platekledning på vegger og downlights i tak.

Bad:
Boligen har to baderom. Det er to adkomster til bad ved hovedsoverommet, enten via walk-in closet via skyvedør eller fra stue. Badet fremstår som et tidsriktig og lekkert baderom med flotte store, delikate fliser på gulv og vegg. Det er også downlights i tak i dette rommet, hvilket skaper en lun og hyggelig stemning på dette badet. For øvrig består baderommet av veggehengt toalett, innfellbart dusjhjørne og baderomsinnredning med servant og overhengende speil med belysning. Det er videre avtrekksventil i himling. Bad nr 2 er også helfliset med delikate, store fliser på vegg og gulv med downlights i tak. For øvrig består badet av vegghengt toalett, innfellbart dusjhjørne og baderomsinnredning med servant og overhengende speil. Det er avtrekksventil i himling.

Vaskerom:
Fra hall er det også adkomst til boligens vaskerom. Det er også adkomst til vaskerom via egen ytterdør, praktisk! Vaskerommet har fliser på gulv, malt platekledning på vegger og downlights i tak. Her er det opplegg for utslagsvask, varmtvannsbereder (190 l.), stoppekran i fordelerskap og opplegg for vaskemaskin. Det er avtrekksventil i himling på dette rommet.

Entré/ hall;
Entré/ hall er malt i en delikat og tidsriktig farge, som skaper en hyggelig og lun følelse i dette rommet. Det er videre fliser på gulv og downlights i tak i dette rommet. Et virkelig hyggelig velkommen inn til denne flotte boligen!

Diverse:
Det er opplyst at boligen har:
- Vannbåren varme i alle gulv.
- Balansert ventilasjon.
- Sentralstøvsuger.

Oppsummer er dette en unik mulighet, og en bolig helt utenom det vanlige. Denne må bare oppleves! Vi sees på visning.

Byggeår

2021

Bruksareal per etasje

U-etasje: 121 m².

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

977m2

Parkering

Flere biloppstillingsplasser på felles tomt.

Selger opplyser følgende:
Det er nyasfalterte parkeringsplasser og varmekabler i vei. Videre er det infrastruktur lagt opp for 2 elbil-ladere til hver leilighet (kjøper må bekoste oppkobling og innstallasjon dersom dette er ønskelig). God gjesteparkering på eiendommen.

Arealbeskrivelse

Entré/gang, to bad, vaskerom, tre soverom og stue/kjøkken.

Beskaffenhet

Tomten er felles. Tomten foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med
murer/bed, grøntarealer, div.prydbusker/beplantning og asfaltert plass.

Oppvarming

Vannbåren varme i alle gulv.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrappport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen datert 20.04.2021.

Ansvarlig megler

Anniken Johnsen
Partner/ eiendomsmegler/ jurist
aj@kapa.no
48 88 84 85

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Sætervegen 4S
Sætervegen 4S
5236

Salgsoppgavedato

21-06-2021

Meny