Heimlivegen 15, 5300 Kleppestø

Flott bolig sentralt på Kleppestø- nydelig utsikt- hage m/ stor terrasse- garasje- kort vei til de fleste fasiliteter!

SOLGT

Anniken Johnsen

Partner/ eiendomsmegler/ jurist

48 88 84 85 / aj@kapa.no

Lisa Råket Pedersen

Eiendomsmeglerfullmektig

90 17 95 35 / LP@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Heimlivegen 15
5300 Kleppestø

Velkommen til Heimlivegen 15! Flott tomannsbolig som er innredet over to plan og som inneholder: U.Etasje: Entré/gang, to soverom, bad og vaskerom. 1.Etasje: Entré/gang, soverom, stue og kjøkken. I tillegg har boligen: Bod og garasje.

Standard

Kaland & Partners har ved Anniken Johnsen stor glede av å presentere Heimlivegen 15! En flott tomannsbolig med en sentral og attraktiv beliggenhet på Askøy. Det er fra boligen kort vei til de fleste fasiliteter, med kollektivtrafikk, butikker, og dagligvarebutikker rett ved. Boligen har videre en flott og lun hage og man finner turmuligheter rett utenfor døren! Eiendommen har en østvendt beliggenhet, med gode sol- og utsiktsforhold.

Vi tar en gjennomgang av boligen, velkommen inn!

U.Etasje:

Entré/Gang:
Velkommen inn! Fra garasjen i underetasjen kommer man inn i en lys og innbydende gang på 11,7 m². På gulvet er det lagt parkett og på vegger er det panel malt i en lys grå farge. Rommet er luftig og funksjonelt og en hvitmalt trapp fører opp til hovedetasjen. Det er ellers god plass til det man ønsker av entremøbler. Fra gang har man adkomst til boligens øvrige rom.

Soverom:
Denne etasjen har to lyse og luftige soverom. Soverom 1 er på 12,6 m² og soverom 2 er på 11,7 m². Til høyre for gangen kommer man inn på soverom 1. Man kan med enkle grep dele dette rommet opp i to soverom med en lettvegg (opprinnelig løsning). På gulvet er det lagt parkett og veggene er malt med hvit kombinert med en kontrastvegg i en sval grønnfarge. Ved siden av dette rommet ligger etasjens andre soverom. Rommet er lyst, åpent og er malt i en klassisk hvitfarge. To vinduer sikrer godt lysinnslipp og det er lagt parkett på gulv. Det er på begge soverommene plass til både seng og klesoppbevaring.

Bad:
Boligen har et lyst og delikat baderom som ble oppgradert i 2010. Rommet oppleves romslig og funksjonelt. På gulvet er det lagt sorte fliser, på vegger er det hvite fliser og i taket takplater med innfelte spotlights. For øvrig inneholder badet servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, innfellbart dusjhjørne, dusjgarnityr og badekar. Fargekombinasjonen av svart og hvitt gir badet et klassisk uttrykk og rommet fremstår som et moderne og tidsriktig!

Vaskerom:
Videre inn i underetasjen kommer man til et praktisk vaskerom på 3,0 m². Det er keramiske fliser på gulv, malt platekledning på vegger og takplater i himling. Ellers inneholder rommet utslagsvask og opplegg for vaskemaskin.

Bod:
Ved siden av vaskerommet finner man en praktisk og funksjonell bod på 6,5 m². Her finnes det mange lagringsmuligheter og det  plass til mye oppbevaring!

1.Etasje:

Entre\gang:
 Fra hovedinngang og trapp i underetasjen kommer man inn i boligens 1.Etasje. Rommet er på 6,5 m², det er lyst og trivelig og det er plass til det man ønsker av oppbevaringsmøbler. Veggene er malt i en varm beige farge og på gulvet er det lys parkett. Fra gangen har man adkomst til etasjens øvrige rom .

Soverom:
Til høyre fra gangen kommer man til hoved soverommet er på 7,5 m². Det er god plass til seng og klesoppbevaring eller andre møbler. En sval fargepalett gir et harmonisk og innbydende uttrykk. På gulvet i dette rommet er det parkett og et stort vindu sikrer godt og naturlig lysinnslipp.

Stue:
Velkommen inn i den flotte stuen! Rommet er på 44,5 m², har tidløse farger og en harmonisk atmosfære. Store vinduer sikrer rikelig med naturlig og godt lysinnslipp. På gulvet er det parkett og veggene er malt i en lys farge. Her er det god plass til både sofa- og spisegruppe! I stuen finner man også en peisovn med glassfront fra merket Dovre. Med utgang fra stue kommer man til en sør-østvendt terrasse på hele 79,3 m²! Her er det mye plass til det man ønsker av utemøbler og terrassens størrelse gir mulighet til flere ute-soner. Hva med å nyte høstkvelden her?


Kjøkken:
Via en skyvedør i stuen kommer man inn på boligens kjøkken på 10,8 m², som ble oppgradert i 2012. På gulvet er det lagt parkett og på veggene platekledning og fliser. Den lyse kjøkkeninnredningen er fra Ikea og har profilerte fronter, samt overskap i glassfront. Ellers inneholder kjøkkenet laminert benkeplate, underlimt stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Man finner også integrerte hvitevarer fra leverandørene Siemens og Ikea. Fra kjøkkenvinduet har man nydelig utsikt utover byfjorden og byfjellene. Nyte morgenkaffen og utsikten her?

Generelt om de innvendige flatene i huset:

Rom U.etg:
- Entré/gang: Parkett på gulv, med panel på vegger og takplater i himling.
- Sov 1: Parkett på gulv, malt platekledning på vegger og takplater i himling.
- Sov 2: Parkett på gulv, malt platekledning på vegger og takplater i himling.

Rom 1.etg:
- Entré/gang: Parkett på gulv, malt platekledning på vegger og i himling.
- Stue: Parkett på gulv, malt platekledning/mur på vegger og malt platekledning i himling.
- Sov: Parkett på gulv, malt platekledning på vegger og i himling.

Byggeår

1979

Bruksareal per etasje

U.Etasje: 93
1.Etasje: 72
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

678m2

Parkering

Parkering i egen dobbelgarasje ellers flere biloppstillingsplasser på egen tomt.

Arealbeskrivelse

U.etasje: Entré/gang, to soverom, bad og vaskerom.1.etasje: Entré/gang, soverom, stue og kjøkken.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med
murer/bed, prydbusker/beplantning, grøntarealer og terrassedekke.

Oppvarming

El. oppvarming:
- Varmepumpe i trapp.
- Opplyst varmekabler i entré/gang og bad u.etg.
- Vegghengte panelovner på sov 2 u.etg. og sov 1.etg.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket . Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrappport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen.

Ansvarlig megler

Anniken Johnsen
Partner/ eiendomsmegler/ jurist
aj@kapa.no
48 88 84 85

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Sætervegen 4S
Sætervegen 4S
5236

Salgsoppgavedato

16-12-2021

Meny