Sandsliåsen 39, 5254 Sandsli

Strøken 2-roms fra 2018 med trappefri adkomst – Solrik balkong og gåavstand til buss, butikk og bybane.

SOLGT

Charlotte Kleven

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

94 21 32 26 / ck@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Sandsliåsen 39
5254 Sandsli

Skiftingshaugen sameie

Leiligheten består av entré, stue/kjøkken, soverom, bad, innvendig bod/teknisk rom og balkong. Tilhørende bod på 5 kvm. i underetasjen.

Standard

Charlotte Kleven ved Kaland & Partners Fana har gleden av å presentere Sandsliåsen 39 - En strøken og praktisk 2-roms leilighet med trappefri adkomst, stor innvendig bod og solrik balkong.

Leiligheten ble ferdigstilt i 2018 og holder derfor gjennomgående god standard, her har alle bygningsdeler TG 1. Entré til leiligheten er på bakkeplan, men da bygget ligger i skråning, er balkongen på motsatt side i en høyde tilsvarende 2. etasje. Det er ingen innsyn, og man har en landlig utsikt mot nordvest, i tillegg til at de store vindusflatene i enden av leiligheten sørger for en lys og behagelig atmosfære.

Velkommen inn! Entréen er romslig med plass til kommodeløsning og garderobeskap for oppbevaring av sko og yttertøy.
Fra entréen er det dør med glassfelt inn til stuen/kjøkkenet, som gjør at leiligheten føles luftigere og man får rikelig med lys ut til gangen. Fra entréen er det og en plassbesparende skyvedør inn for umiddelbar tilkomst til kjøkkenet - dette kommer godt med om man har flere bæreposer.

Åpen stue/kjøkken løsning, men kjøkkenet ligger likevel avsides nok fra sofagruppen til at du ikke ser direkte inn på kjøkkenet. Dette gjør at leiligheten føles større da man får flere soner. Kjøkkenet er levert av kvalitetsleverandøren Sigdal, og har profilerte hvite fronter med laminert benkeplate. Integrert løsning for oppvaskmaskin, stekeovn, platetopp og ventilator med mekanisk avtrekk. Mellom stue og kjøkken har man plass til et spisebord for de daglige måltidene. I stuen er det tv uttak på den ene langveggen, som gjør det enkelt å møblere med en sofagruppe.

Fra stuen og inn til soverommet er det og skyvedør som er ekstra plassbesparende. Soverommet er romslig på 10,9 kvm. og man har plass til garderobe og en arbeidspult. Her er det også tv-uttak om det eer ønskelig med tv på soverommet. Fra soverommet er det og tilkomst til en praktisk innvendig bod, som man kan benytte for ekstra oppbevaringsplass, garderobe eller kontor.

Fra stuen er det utgang til en koselig balkong på 7 kvm. med terrassebord. Balkongen har takoverbygg fra
ovenforliggende balkong, så her kan man nyte uteplassen selv i Bergensvær. Balkongen er nordvestvendt, så her har man solen fra midt på dagen og utover ettermiddagen/kvelden.

I entreen er det tilkomst til badet, som er pent utført og oppgradert. Avlange fliser på vegger og pen baderomsinnredning sørger for et stilrent uttrykk. Badet er utstyrt med vegghengt toalett m/innebygget sisterne, dusjhjørne m/glassdører, opplegg for vaskemaskin og servant med innredning/speil/belysning. Fordelerskap for "rør i rør"plassert i vegg mot teknisk rom med utslag på bad.

I tillegg til den innvendige boden på 3 kvm. er det og en tilhørende bod i underetasjen på 5 kvm.

Byggeår

2018

Bruksareal per etasje

1 etg.: 55 kvm.
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

2211m2

Parkering

Parkering etter gjeldene bestemmelser. Flere felles gjesteparkeringer på området.

Beskaffenhet

Prosjektet Sandsliåsen er tilpasset terrenget og bygget inn i nærmiljøet med furuskog, turstier og Håvardstunvatnet som naboer.

Oppvarming

Sentralvarme med radiator i stue/kjøkken (vannbåren). Vannbåren gulvvarme på bad. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Det foreligger tilstandsrapport på eiendommen datert 17.02.21.

Tilstandsrapport utført av

David Bryn.

Ansvarlig megler

Ole Kristvåg Pedersen
Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
okp@kapa.no
48 88 84 80

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Sætervegen 4S
Sætervegen 4S
5236

Salgsoppgavedato

08-03-2021

Meny