Sanddalsvegen 11A, 5221 Nesttun

Strøken 4-roms hjørneleil. like ved Nesttun senter-Trappefri adkomst- Selvaag pluss service -To garasjeplasser -El-lader

SOLGT

Charlotte Kleven

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

94 21 32 26 / ck@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Sanddalsvegen 11A
5221 Nesttun

Sameiet Nesttunvannet Terrasse I

Leiligheten består av entré, gang, stue/kjøkken, innglasset terrasse man kan skyve for, 3 soverom, 1 bad, 1 bad/vaskerom, 1 gjestetoalett og innvendig bod. Det er og en tilhørende bod like utenfor inngangsdøren til leiligheten.

Standard

Charlotte Kleven ved Kaland & Partners har gleden av å presentere Sanddalsvegen 11a! En strøken 4-roms leilighet med to faste parkeringer i garasje, el-lader, trappefri adkomst og en rekke fasiliteter gjennom selvaag plus konseptet, velkommen!

Leiligheten består av entre, stue/kjøkken, 1 bad, 1 bad/vaskerom, 1 gjestetoalett og 3 soverom. Det er to tilhørende parkeringsplasser i garasje, samt bod på 3,41 m² og  4,91 m².

Leiligheten holder gjennomgående høy standard med slette nymalte overflater og parkett. Bygget ble ferdigstilt i 2013, så både standard og fasiliteter er svært moderne.

Kjøkken/stue:Åpen stue/kjøkken løsning som er enkel å møblere i ulike soner. Ved gasspeisen har man pløass til en hyggelig sofagruppe, der er det også tv-uttak. Nærmere kjøkkenet ut mot vinterhagen har man plass til en stor spisestue for mange middagsgjester. Her kan du invitere hele familien til søndagsmiddag. Fra stuen er det utgang til innglasset terrasse på 19 kvm. som også kan fungere som en vinterhage. Her kan man skyve glasset til side for å nyte utefølelsen på terrassen. Det er også utgang til terrassen fra hovedsoverommet. På sommerstid er det også fint å sitte på terrassen på ettermiddagstid, og nyte kveldssolen.
Kjøkkenet er pent innredet med profilerte hvite fromter og laminert benkeplate. Praktis kjøkkenhalvøy for ekstra benkeplass og oppbevaring.

Soverom:  Alle soverommene er romslig med plass til både seng og garderobeskap. Hovedsoverommet har en-suite løsning med tilhørende bad.

Bad: Begge badene er helfliset med varmekabler.
- Bad 1: Fra hovedsoverommet er det direkte tilkomst til det ene av badet med dusj, toalett og pen lys innredning. Å ha umiddelbar nærhet til et av badene fra hovedsoverommet er svært praktisk.
- Bad 2: Det andre badet i leiligheten er også pent helfliset med pen baderomsinnredning og toalett. HEr er det også opplegg for vaskemaskin/tørketrommel, slik at dette også kan fungere som et vaskerom.

Det er også et praktisk separat gjestetoalett like ved entréen som kommer godt med om man har besøk. Dette er også fliset med vegghengt toalett og servant.

To parkeringsplasser i felles garasjeanlegg med tilhørende el-lader.

----

Sameiet er et Selvaag pluss konsept, som tilbyr praktisk service og tjenester for en enklere hverdag. Tilbudet passer både for yngre og eldre, og man har muligheten til å benytte seg av følgende servicer:

- Aviser og kaffe i serviceområdet
- Ferie og fraværservice i form av å hente post, vanne blomster etc.
- Hente pakke fra postkontoret
- Renseri og skjorteservice
- Blomsterbestilling
- Bilpleie og dekkskift (ved Møller bil)
- Skomakertjenester
- Gaveinnpakning
- Lån av duker til selskap
- Utleie av sengetøy og håndklær
- Hjemmeservice og renholdstjenester
- Beboer pc og kontortjenester
- Fri tilgang til felles treningslokale
- Håndverkertjenester
- Catering
- Leie av gjesterom/gjesteleilighet.
- Leie av møte- eller selskapsrom
- Middagsservering på tirsdager
- Vaffler og Boccia på torsdager
- Strikkeklubb
- Leie av ferieleilighet i Spania
- Hotellavtale med scandic
- Levering av påskeegg og julestrømper

Sameiet har felles resepsjon som er betjent i følgende åpnignstider:
- Man og ons: 08:30 - 16:00
- Tirs og tors: 10:00 - 18:00
- Fredag: 08:30 - 15:00

Byggeår

2013

Bruksareal per etasje

1.etg.: 119 kvm.
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

15130m2

Parkering

Parkering i felles garasje anlegg, 2 faste plasser.

Beskaffenhet

Felles eiende tomt som er pent opparbeidet, med betongtrapper, lekeplass, belysning, plen, hekk og støpt plate til leiligheten som er innebygget med glassvegger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.
Gasspeis i stue. Gassuttak på terrasse.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Det foreligger tilstandsrapport på eiendommen, utskriftsdato 19.01.21.

Tilstandsrapport utført av

Rune Løseth.

Ansvarlig megler

Andreas Tveit
Partner/ Eiendomsmegler MNEF
at@kapa.no
48 88 84 28

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Sætervegen 4S
Sætervegen 4S
5236

Salgsoppgavedato

01-01-1970

Meny