Bjørgelien 11C, 5141 Fyllingsdalen

Solrik hjørneleilighet oppført i 2017 med flott utsikt og fast carport m/el-lader. Gåavstand til buss/barnehage/butikk

SOLGT

Charlotte Kleven

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

94 21 32 26 / ck@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Bjørgelien 11C
5141 Fyllingsdalen

Sameiet Tinnatunet

Leiligheten består av:Entré, gang, 3 soverom, bad, teknisk rom/bod og stue/kjøkken. Det er og tilhørende fast parkeringsplass i carport med lademulighet, samt bod på 5,6 kvm.

Standard

Charlotte Kleven ved Kaland & Partners har gleden av å presentere Bjørgelien 11C - En flott hjørneleilighet med solrike uteplasser og parkering i carport like ved.

Leiligheten ligger i andre etasje av en firemannsbolig, og har adkomst ved trapp opp fra carporten. Ved inngangspartiet er det og en flott sørøstvendt terrasse på 10 kvm. hvor man kan nyte solen. Nede ved carportene er det og en tilhørende bod på 5,6 kvm. Det er og felles takterrasse og sykkelbod for beboerne i sameiet. Leiligheten ligger i et nyetablert område som ble ferdigstilt i 2017. Alle bygningsdeler har derfor tilstandsgrad 1, og har gjennomgående god standard.

Velkommen inn! Leiligheten består av 3 soverom, bad, teknisk rom/bod, og stue/kjøkken. I den ytterste delen av entréen er det lagt fliser med varmekabler, som er praktisk for våte sko. Her er det og plass til oppheng av yttertøy, i tillegg til at man har plass til et romslig garderobeskap.

Alle de 3 soverommene har plass til seng og garderobeskap, og har slette vegger og parkett som resten av leiligheten. Det ene soverommet er i dag brukt som kontor.

Badet er helfliset med hvite avlange fliser på vegg og mørkere fliser på gulv. Her er det varmekabler i gulv og mekanisk avtrekk. Badet er praktisk og pent innredet med vegghengt toalett m/innebygget sisterne, dusjhjørne m/glassdører,
opplegg for vaskemaskin og servant med innredning/speil/belysning. Det er også mulig å ha plass til stellebord på badet om nødvendig.

Vegg i vegg med badet ligger teknisk rom som benyttes som bod.  Svært praktisk for å plassere eks. støvsuger, og for ekstra oppbevaringsplass. Fordelerskap for "rør i rør" plassert i teknisk rom med utslag på bad.

I enden av leiligheten ligger stue og kjøkken, som har flott utsikt nordover mot Lyderhorn. Store heldekkende vinduer gir en flott utsikt og masse lys inn til stuen. her har man plass til både spisebord og sofagruppe. Pen kjøkkeninnredning fra kvalitetsleverandøren HTH, med slette hvite fronter og laminert benkeplate. Integrerte løsninger for oppvaskmaskin, platetopp, stekeovn, ventilator og kjøleskap med frys. Det er montert komfyrvakt og Waterguard magnetventil med vannsensor under kjøkkenbenken. Her har man rikelig med både benkeplass og praktisk skapplass for oppbevaring.

Fra stuen er det og utgang til nordvestvendt balkong på 8,5 kvm. hvor man kan nyte solen tidlig og på ettermiddagen. Her har man plass til en sittegruppe for å nyte den fine utsikten.

Byggeår

2017

Bruksareal per etasje

2.etg.: 81 kvm.
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

41298m2

Parkering

Fast parkeringsplass i carport med lademulighet like ved trapp opp til leiligheten.

Beskaffenhet

Tomten er pent opparbeidet med bebyggelse, felles gang/kjørevei, lekeplass og beplantelse.

Oppvarming

Vann/luft varmepumpe med konvektor i stue. Elektrisk oppvarming. Varmekabler på bad og
fliselagt inngangsparti. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Konvektor i stue

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket . Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Det foreligger tilstandsrapport for leiligheten datert 8.2.21.

Tilstandsrapport utført av

David Bryn.

Ansvarlig megler

Andreas Tveit
Partner/ Eiendomsmegler MNEF
at@kapa.no
48 88 84 28

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Sætervegen 4S
Sætervegen 4S
5236

Salgsoppgavedato

08-03-2021

Meny