Bjørndalsskogen 51, 5170 Bjørndalstræ

Moderne 2-roms leilighet med vestvendt og solrik terrasse på 13,8 kvm. Egen garasjeplass. Bad/kjøkken oppusset 2012/2014

SOLGT

Stian Sletten

Eiendomsmegler MNEF / Partner / Daglig leder

98 15 11 82 / sls@kapa.no

Lisa Råket Pedersen

Eiendomsmeglerfullmektig

90 17 95 35 / LP@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Bjørndalsskogen 51
5170 Bjørndalstræ

Bjørndalskogen 4 Borettslag

Andelsbrevnummer

121

Velkommen til Bjørndalsskogen 51! Moderne og flott 2-roms andelsleilighet som går over 1 plan og inneholder følgende: 2.etasje: Entre/gang, bad, soverom, og stue med åpen kjøkkenløsning. Fra stue er det utgang til vestvendt terrasse på 13,8 m². Leiligheten har også en tilhørende garasjeplass i felles garasjeanlegg, samt en bod på fellesareal på 3,5 m².

Standard

Kaland & Partners ved Stian Sletten har stor glede av å presentere Bjørndalsskogen 51! En flott 2-roms andelsleilighet med vestvendt terrasse, egen garasjeplass hvor det er mulig å få installert ladestasjon og en sentral beliggenhet i Bergen Vest. Det er fra leiligheten kort vei til barnehager, skoler og dagligvarebutikker og man har usjenert utsikt mot Håkonsvern! I nærområdet finner man også flotte turmuligheter, treningssentre og aktivitetshaller.

Vi tar en tur gjennom leiligheten!

Entre\gang:
Velkommen inn! Fra inngangspartiet i 2.etasje kommer man inn en en lys gang på 4,2 m². På gulvet er det laminat, dette ble lagt nytt i 2006. Det er plass ti det man ønsker av entremøbler. I dag er rommet møblert med en skyvedørsgarderobe med speildører.

Stue:
Med adkomst fra gang kommer man inn i den åpne stuen på 23,2 m². Her ble det også lagt nytt laminatgulv i 2006. Veggene er malt i en beige tidsriktig farge (malt i 2021) og store vinduer sikrer godt og naturlig lysinnslipp. Det er god plass til det man ønsker av sofamøblement og spisegruppe. Fra stuen kommer man ut til en vestvendt terrasse på 13,8 m², hvorav 13 m² er overbygd. Terrassen er belagt med kermaiske fliser og blomsterkasse i betong danner rekkverk. Her er kan man møblere med utemøbler etter ønske. Det er eller gode solforhold på eiendommen og man kan fra terrassen nyte ettermiddags/kveldssol!

Kjøkken:
Fra stuen kommer man inn på kjøkkenet på 6,4 m². På gulvet ble det lagt nytt laminatgulv i 2014! På vegger er det malt tapet og over benkeplate er det Kitchen boards. Den takhøye kjøkkeninnredningen er fra Ikea og var ny i 2014 og har lyse grå, slette fronter. Kjøkkenet inneholder ellers benkeplate av laminat, underlimt sort kompositt vaskekum og ventilator fra Villavent. Av integrerte hvitevarer har kjøkkenet stekeovn, platetopp m/induksjon og oppvaskmaskin. Alle integrerte hvitevarer er fra Ikea.

Baderom:
Til høyre for entreen ligger badet på 4,7 m². Badet ble modernisert i 2012 i regi av tidligere eier. På gulvet er det lagt mørke keramiske fliser og på veggene hvite fliser. Det er også mosaikk fliser på gulv i dusjsone. Baderommet fremstår som lyst og klassisk. Baderomsinnredninger er hvit og inneholder servant, skap med speil og belysning. Badet inneholder ellers innfelbar dusjdør i glass, dusjgarnityr og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.

Soverom:
Fra stuen kommer man inn på soverommet. Rommet er på 12,2 m² og det er plass til både seng og klesoppbevaring. Gulvet er av laminat og ble på lik linje med stue og entre fornyet i 2006. Veggene er malt i stilig sort farge og gir rommet et moderne preg. Garderobeskapet som står der i dag følger med leiligheten.

Oppsummert er dette en flott leilighet med sentral beliggenhet, flotte overflater og herlige solforhold!

Byggeår

1975

Bruksareal per etasje

2.Etasje: 52 m². Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

141724m2

Parkering

En garasjeplass i felles garasjeanlegg. Ellers er det utendørs gjesteparkering på oppmerkede plasser. Mulighet for montering av elbil-ladestasjon v/garasjeplass.

Arealbeskrivelse

Entre/gang, bad, soverom, stue og kjøkken.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med diverse interne veier, lekeplasser, grøntarealer og diverse prydbusker/beplantning.

Oppvarming

El. oppvarming:
Varmekabler på bad (fra 2012).
En vegghengt panelovn.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.
Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrappport utført av

Trond Bertelsen

Ansvarlig megler

Stian Sletten
Eiendomsmegler MNEF / Partner / Daglig leder
sls@kapa.no
98 15 11 82

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Sætervegen 4S
Sætervegen 4S
5236

Salgsoppgavedato

12-11-2021

Meny