Eliasmarken 20
5164 LAKSEVÅG

Eliasmarken 1 Borettslag

Andelsbrevnummer

70

2. etasje: Entré, stue, kjøkken, bad og soverom. Det medfølger også en balkong og en ekstern bod.

Standard

Eiendomsmegler 1 ved Charlotte Andersen har gleden av å presentere Eliasmarken 20!

Dette er en lekker 2-roms leilighet med en herlig balkong med gode solforhold. Leiligheten har en god planløsning og i 2023 ble det lagt nytt gulv og overflater ble malt.

Entré |
Velkommen inn! Det første du møter er en entré som måles til 3,6 kvm. Her er det god plass til oppbevaringsmuligheter for yttertøy og sko.

Stue |
Stuen måles til 24 kvm. og har et stort vindu for godt med lysinnslipp og utgang til balkong. Grunnet rommets planløsning og størrelse er det god plass til å møblere i forskjellige soner, så en har god plass til den favoriserte sofakroken og et spisebord.

Kjøkken |
Kjøkkenet måles til 7,4 kvm. og har en innredning av slette, hvite fronter og benkeplate av heltre. Det er godt med oppbevaringsplass i skuffer og skap, samt arbeidsplass på benkeplaten. Av hvitevarer er stekeovn og platetopp integrert. Oppvaskmaskin og kjøleskap er frittstående, og medfølger handelen.

Bad |
Badet måles til 3,7 kvm. og er pusset opp i 2006 av tidligere eier ifølge tidligere salgsoppgave. Det er helfliset med takplater i himling, og varmekabler i gulv. Det er innredet med dusjhjørne, toalett og baderomsinnredning. Ifølge tidligere eier er det også opplegg for vaskemaskin bak høyskapet, men selger kan ikke garantere for dette og kjøper overtar ansvar for nevnte forhold.

Soverom |
Det romslige soverommet måles til 13,2 kvm. og har god plass til en stor seng med nattbord på hver side. Her er det også en stor og praktisk garderobe for godt med oppbevaringsplass.

Balkong |
Den herlige balkongen måles til 10 kvm. og er pusset opp i regi av borettslaget i 21/22. Den er opparbeidet med terrassebord og frostet glassrekkverk. Her er det god plass til å møblere med en koselig sittegruppe hvor fine dager kan nytes! Balkongen er sørvest-vendt og har dermed gode solforhold på formiddag til kveld.

Byggeår

1968

Tomteareal

9584m2

Parkering

Borettslaget har en stor, felles parkeringsplass med "førstemann-til-mølla"- prinsippet. På fellesplassen er det 10 stk. el-bil ladere som kan benyttes for lading. Hver leilighet har også 2 stk. gjesteparkeringer. Appen UNUM i regi av Vestpark benyttes for registrering av egen bil, lading og gjesteparkering.

Oppvarming

- Varmekabler på bad.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Sæle, datert 01.10.2024.

Ansvarlig megler

Charlotte Andersen
Eiendomsmegler
cha@kapa.no
93 08 23 08

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

16-10-2024

Kart
Eliasmarken 20, 5164 LAKSEVÅG

Se flere boliger i området

Meny