Bøneslien 113
5155 BØNES

Boligen strekker seg over to plan og inneholder: Underetasje: Kjellerstue, 2 soverom, bad og vaskerom. Første etasje: Entrè, gang, 2 soverom, stue, kjøkken og toalettrom. Tilhørende del av garasje i rekke på 14,3 m² for parkering med el-bil lader fra 2021.

Standard

Kaland & Partners ved Trude Gunnlaugsson har gleden av å presentere Bøneslien 113. Dette er en nydelig beliggende enebolig med garasje m/elbillader. Følgende kan nevnes:
-Fantastisk utsikt mot Nordåsvannet og Marmorøyene
-Tidløst og klassisk kjøkken fra 2011
-Rålekkert og helfliset bad fra 2019
-Lys og romslig stue med god takhøyde
-Skiftet tak i 2019
-4 soverom
-Kjellerstue
-Trygg skolevei til Fjellsdalen skole
-Ved Fjellsdalen har man både barneskole, barnehage, treningssenter, Bønes racket senter, fotballbane med kunstgress, tennisbane m.m.
-Gangavstand til flotte turområder som Løvstakken, Gullsteinen og badestrand på Kyrkjetangen
-Beliggenhet rett ved SPAR Bønes og bussholdeplass hvor både nr. 14 og nr. 15 har hyppige avganger
-Kort vei til Flesland og Kokstad

Boligen innehar følgende standard:
Inngangsparti til boligen ligger i 1. etasje, her blir man ønsket velkommen inn i en entré på 4,7m². Stein fliser på gulv med underliggende varmekabler og malt platekledning på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. God plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Entreén er påbygget i 2015.

Videre kommer man inn i en gang på 12,5m² med vinylbelegg på gulv, malt platekledning på vegger og takplater i himling. Her er også mulig å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko i innebygd nisje. Via dør med glassfelt kommer man inn til boligens stue.

Lys og trivelig stue med særdeles god takhøyde. Blikkfanget i rommet blir lett den flotte utsikten mot Nordåsvannet gjennom flere store vindusflater som sikrer et godt og naturlig lysinnslipp. Plass til sofagruppe og spisebord. Varmepumpe og Rais vedovn med glassfront gir god varme på kalde høst- og vinterkvelder. Parkett på gulv og malt platekledning på vegger og i himling. Stuen har et areal på 37,7m². Fra stue er det utgang til en deilig sør-østvendt altan på 13,9m².

Fra stue er det inngang til kjøkkenet, kjøkkenet er på 13,5m² med parkett på gulv, malt platekledning på vegger og takplater i himling. Klassisk hvit kjøkkeninnredning fra kvalitetsleverandøren HTH med slette fronter, noe som letter rengjøringen. Her er benkeplate av kompositt, underlimt stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Keramiske fliser over deler av benkeplaten. Følgende hvitevarer er integrert: Stekeovn, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin, kjøleskap/frys og mikrobølgeovn. Kjøl og frys fra Miele, platetopp, stekeovn og mikrobølgeovn fra Siemens. Egen koselig spiseplass på kjøkkenet. Kjøkkenet er oppgradert i 2011 og malt i 2022. Kjøkkenet har gjennomtenkte løsninger med blant annet mye praktiske skuffer, sokkelskuffer og høyskap med uttrekkbar innredning. Fra kjøkkenet er det utgang til en nord-vestvendt terrasse på 16,5m².

Eget toalettrom i denne etasjen på 1,2m² med vinylbelegg på gulv, malt platekledning på vegger og takplater i himling. Her er servant og toalett.

Boligen har 4 soverom, 2 soverom i hver etasje. Soverommene i denne etasje er på 7,7m² og 7m². Begge soverom har parkett på gulv og malt platekledning på vegger. Soverom 1 har takplater i himling og soverom 2 har gips i himling. Fra stue er det skyvedør inn til soverom.

Malt trapp med åpne og lukkede trinn leder ned til underetasjen. I boligens underetasje ligger de 2 resterende soverommene. Disse soverommene har arealer på 11m² med parkett på gulv, malt platekledning på vegger og takplater i himling. Plass til dobbelt seng, garderobeskap og/eller annet soveromsmøblement om ønskelig på begge soverom. Nye varmekabler og veggpanel på disse soverommene i 2016.

Boligens bad ligger i underetasjen. Badet er på 7,6m² og ble oppgradert i 2019. Her er keramiske fliser på gulv med underliggende varmekabler og keramiske fliser på vegger. Lekre tidsriktige keramiske fliser på 60x60. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Badet inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjgarnityr og dusjvegg. Rennesluk i dusj. Baderomsinnredning er levert av Kvik i mørk eik. Dusjamatur, kran og knagger er fra Tapwell. Nytt rør-i-rør system til hele huset ifm. oppussing av vaskerom. Varmtvannsbereder fra 2014.

Praktisk med eget vaskerom, vaskerommet er på 9,4m². Keramiske fliser på gulv med underliggende varmekabler, malt platekledning på vegger og takplater i himling. Vaskerommet har utslagsvask, innredning/skap og opplegg for vaskemaskin.

Kjellerstue på 28,5m² med parkett og keramiske fliser på gulv med underliggende varmekabler. Mdf panel på vegger og panel i himling. Plass til sofagruppe og TV-benk. Fra kjellerstuen er det utgang til en sør-østvendt terrasse på 54m².

Utvendig bod 7m², koffertloft og koffertloft over garasje gir gode oppbevaringsmuligheter.

Byggeår

1981

Tomteareal

282m2

Parkering

Parkering i garasje i rekke tilknyttet eget garasjelag. Ellers parkering langs offentlig vei. El bil lader montert i garasje i 2021.

Oppvarming

Varme i alle gulv i underetasjen. Varmepumpe i stue, samt varme i gulv i yttergang og soverom ved stuen.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 16.09.2024.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

04-10-2024

Kart
Bøneslien 113, 5155 BØNES

Se flere boliger i området

Meny