Kjøkkelvikbrekkene 158K
5178 LODDEFJORD

EIERSEKSJONSSAMEIE KJØKKELVIKBREKKENE 158

Rekkehuset strekker seg over 2 plan som inneholder: 1. etasje: Gang, bad/vaskerom, soverom, bod og stue/kjøkken med utgang til en vestvendt altan på 7,6m². 2. etasje: Trapperom, 2 soverom og bad. Fra denne etasjen er det utgang til en terrasse på 25,9m² med rekkverk av trekonstruksjoner, samt glass og metall. En tilhørende utvendig bod på 5,2m² 2 parkeringsplasser i garasjeanlegg med el-billader.

Standard

Kaland & Partners ved Trude Gunnlaugsson har gleden av å presentere Kjøkkelvikbrekkene 158K. Dette er et nydelig og påkostet enderekkehus med fantastisk utsikt og svært gode solforhold. Attraktiv beliggenhet i populære Kjøkkelvik i Bergen Vest. Her har man kort vei til buss, butikk, barneskole, ungdomsskole og barnehager. Umiddelbar nærhet til flott natur og et av byens flotteste fjell, Lyderhorn. Moderne smarthus med mulighet for å kontrollere hele huset via en app, alt i fra å åpne ytterdør til å styre både lys og temperatur på den vannbårne varmen, til varsel om vannlekkasje, til røykvarsler etc. Det er 2 stk garasjeplasser med en el-billader, i tillegg er det heis i fra garasjeanlegg til begge etasjer. Boligen holder en gjennomgående høy standard og er betydelig påkostet ved oppgraderinger som ny. Den inneholder blant annet 2 bad, 3 soverom, stue, kjøkken og utgang til takterrasse med åpen og fri utsikt på mot sørvest. I front av huset har man en vestvendt terrasse hvor man kan nyte flotte solnedganger.

Ellers innehar boligen følgende standard:
Man ønskes velkommen inn til boligen via et koselig inngangsparti i 1. etasje. Gatedør har en praktisk kodelås. Her kommer man inn i en gang som måler 5m² med plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Laminat på gulv, malt gips på vegger og tak. Gjennom skyvedør kommer man inn til stue med åpen løsning mot kjøkken del. Stue/kjøkken har et areal på 31,5m². Rommet er malt i en dus, tidsriktige fargetone: Macchiato. Takhøyde i stue er målt til 2,46 meter. Flere store vindusflater gir et godt og naturlig lysinnfall til rommet og viser den flotte utsikten over boligens nærområde og omkringliggende områder. Plass til sofagruppe og spisebord. Spisebordet er praktisk plassert nær kjøkkeninnredningen. Laminat på gulv, malt gips på vegger og malt gips i himling med innfelte spotlights. Boligen er påkostet med full lyspakke (se vedlagt tilvalgsskjema eller kontakt megler). Vannbåren varme er lagt i stue/kjøkken, gang og på soverom i 1. etasje.

Klassisk hvit kjøkkeninnredning fra Epoq Integra. Godt med skap- og benkeplass og særdeles praktisk med takhøy innredning. Innredningen har slette fronter, noe som letter rengjøringen. Kjøkkenet er påkostet med en lekker quarts benkeplate i marmor, samt kjøkkenet er bygget ut til en L -form, noe som gjør at en får hjørneskap og mer benkeplass. Med denne endringen fikk nåværende eier satt inn en skyvedør for å kunne stenge av mellom yttergang og stue/kjøkken. Standard leveranse er åpen løsning noe som ville ført til innsyn. Hvitevarer er også oppgradert i forhold til standard leveranse og det er installert en helt ny og ubrukt hvit stekeovn fra Elektrolux (2024). Kjøkken kranen er skiftet til en eksklusiv hvit kran fra kvalitetsleverandøren Hans Grohe i 2023, dette for å få et bedre visuelt utseene. Kjøkkenet inneholder: Stålvask med skyllekum, kjøleskap, fryseskap, oppvaskmaskin og platetopp. Over platetopp er det montert komfyrvakt. Fra stue/kjøkken er det utgang til en deilig vestvendt altan som er på 7,6m² med eget strømuttak. Altanen er dekket av trebjelkelag med terrassebord og rekkverk med glassfelt. Her er nydelige både sol- og utsiktsforhold.

Boligen har 3 soverom, ett soverom i 1. etasje og to soverom i 2. etasje. Soverommet beliggende i 1. etasje er brukt som hoved soverom/foreldresoverom. Dette soverommet er på 8,9m². Her er plass til dobbelt seng og/eller annet soveromsmøblement. Innvendig bod på 2,9m² er innredet som walk in closet. Her er innredning med lyslister og gode oppbevaringsmuligheter for klær og sko. De to resterende soverommene ligger i 2. etasje og har arealer på 10,6m² og 11,6m². Her er laminat på gulv, malt gips på vegger og i himling. Det største soverommet blir brukt p.d.d som TV-stue/loftstue, her er montert lystette lameller om det skulle bli for mye lysinnslipp til rommet. Plass til sofagruppe eller dobbelt seng om det skulle vært ønskelig. Soverom nr 2 i 2. etasje har plass til seng, garderobeskap og/eller annet soveromsmøblement.

Bad i begge etasjer vil bidra til en bedre flyt i en travel hverdag. Badene er begge store nok til både dusj, vask og stell.
Bade/vaskerom i 1.etasje er det største og måler 7m². Dette lekre badet har keramiske fliser på gulv med underliggende varmekabler og keramiske fliser på vegg. Himling er belagt med malte plater med innfelte spotlights. Skyvedør skjule vaskemaskin/tørketrommel og tekniske innstallasjoner. Her er satt inn ny norsk produsert Foss baderomsmøbel i lys eik med en lekker Romersk bolle servant i marmor, samt et stort speil. Våtrommet har ellers vegghengt toalett, dusj med dusjgarnityr, opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Vannskap er plassert bak vegg og bak skyvedør er vannskap for vannbåren varme og Nibe anlegg skjult. Det er avtrekk i rommet som er koblet til det balanserte ventilasjonsanlegget i boligen. Fukt ble ikke påvist med fuktmåler. Fuktmåling er foretatt i et begrenset område i våtrommet av takstmann, og det er derfor ikke garanti for at det er fukt i andre områder.

Bad beliggende i 2. etasje er på 3,1m² med keramiske fliser på gulv med underliggende varmekabler og keramiske fliser på vegger. Himling er belagt med malte plater som har innfelte spotlights. Her er også vegghengt toalett, vask med underskap, dusj og speil med belysning. Det er avtrekk på våtrommet, som er koblet til det balanserte ventilasjonsanlegget i boligen. Fukt ble ikke påvist med fuktmåler av takstmann. Fuktmålingen er foretatt i et begrenset området i våtrommet, og det er ikke garanti for at det er fukt i andre områder.

Trapperom måler 7,7m² med en takhøyde på 2,73meter. Lysekrone over trapperom følger med salget av boligen.

Fra boligens 2. etasje er det utgang til en herlig terrasse på 25,9m². Terrassen har dekke av trebjelkelag med terrassebord og rekkverk av trekonstruksjoner med metall, samt glassfelt.

Bod ved gatedør på 5,2m² gir gode oppbevaringsmuligheter.

Det ligger og med skisse over påbygg for et ekstra rom til 2 etg, der en vil ta deler av terrassen. Rommet kan brukes til det en vil om det er ekstra soverom eller utestove. Selger har meldt seg på siden fristen for påmeldelse er allerede forbi og selger ønsket at nye kjøpere kunne ha muligheten til å velge selv. Det er fortsatt mulig i noen mnd til å melde seg kostnadsfritt av en eventuell utbygging. Mer om dette kan man lese om i Årsmøte 2023 side 6 og side 7, eller ta kontakt med styreleder i sameiet.

Byggeår

2019

Tomteareal

9190m2

Parkering

2 parkeringsplasser i lukket garasjeanlegg.

Oppvarming

Det er installert et NIBE kombinert anlegg i boligen. Anlegget varmer luft til ventilasjon, vann til vannbåren gulvvarme og vann til forbruksvann. Aggregat er plassert i bad/baderom.
Boligen har vannbåren gulvvarme, og i følge eier går denne til gulv i stue, gang og soverom. Gulvvarmen er koblet til NIBE kombi anlegg.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter A. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Tom-Erik Lund, datert 22.05.2024.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

06-07-2024

Kart
Kjøkkelvikbrekkene 158K, 5178 LODDEFJORD

Se flere boliger i området

Meny