Torvmarkene 45
5302 STRUSSHAMN

Boligen strekker seg over ett plan med integrert garasje og inneholder følgende: Entré, 5 soverom, gang, stue, kjøkken, bad ved soverom, bad ved entré, vaskerom, garderobe, walk in closet, bod ved gang, bod ved garasje og garasje. Fra stue er det utgang til en sør-vestvendt terrasse på 57,5m². En vestvendt terrasse med utvendig tilkomst på 25,1m² og en tilhørende utvendig bod på 8,7m². Biloppstillingsplasser til flere biler på egen eiendom. Det gjøres oppmerksom på at tomten hvor lekestuen står samt terrasse/hage hvor denne er plassert ligger utenfor tomtegrensen og er per dags dato på "lån" fra nabo.

Standard

Kaland & Partners ved Trude Gunnlaugsson har gleden av å presentere lekre Torvmarkene 45. Dette er en nydelig enebolig over ett plan med storslått beliggenhet og utsikt. Her har man alt man ønsker seg i en enebolig: 5 soverom, 2 bad, godt med bod plass, vaskerom, integrert garasje med direkte adkomst til huset samt god biloppstillingsplass. Svært gode solforhold med sol fra tidlig morgen til sen kveld. Lune uteområder med ingen innsyn fra naboer. Gode kvaliteter i huset og nyoppussede vegger og tak. Etablert boligfelt i Marikoven som nylig har fått oppgradert tilkomstvei mellom Strusshamn og Marikoven. Dette er en bolig det absolutt er verdt å ta en titt på for å la seg begeistre!

Boligen har følgende standard:
Med garasje integrert i boligen kommer man seg tørrskodd til og fra bilen, noe som er meget behagelig vinterstid.
Via dobbeltdør ønskes man velkommen inn i en romslig entré på 25m². Her er god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Parkett på gulv og malt platekledning i himling. Malt platekledning med innfelte spotlights. Skyvedør til garderobe på 3,4m² til oppbevaring av yttertøy og sko. Parkett på gulv, malt platekledning på vegger og i himling.

Gjennom en dobbeltdør med glassfelt fra entré kommer man inn i stuen. Stuen er på 42,3m² og blikket fester seg straks ved den fantastiske utsikten mot Sotra broen og omkringliggende områder. Her kommer godt med lysinnslipp til rommet gjennom de store vindusflatene. Vinduene er selvrensende med integrert solfilm. God plass til sofagruppe og spisebord. Spisebordet er praktisk plassert nært kjøkkenet. Parkett på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Innfelte spotlights i himling. Peisovn fra Rais med glassfront, denne gir god varme på kalde høst- og vinterkvelder. Fra stuen er det utgang til den deilige sør-vestvendte terrassen.
Terrassen er på 57,5m². Del av terrassen er noe overbygd av takutstikk med innfelte spotlights. Så her sitter man i le fra vann og noe vind. Her sitter man usjenert uten innsyn fra naboer. Her er også en vestvendt terrasse på 25,1m² med utvendig tilkomst.

Lekkert kjøkken med klassisk hvit kjøkkeninnredning. Kjøkkeninnredningen har slette fronter, noe som letter rengjøringen. Godt med skap- og benkeplass. Her er heltre benkeplate, underlimt stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Kjøkkenet har et areal på 15,6m², her er det godt med plass og de store vinduene ivaretar både den like upåklagelige utsikten og en oppfriskende gjennomlysning. Parkett på gulv og malt platekledning på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Følgende hvitevarer er integrert: Stekeovn, oppvaskmaskin, platetopp med induksjon, mikrobølgeovn, kjøleskap/frys og kaffemaskin med kvern og melkesteamer.

Boligen har hele 5 soverom. Soverommene har arealer: 12,1m², 8,2m², 7m², 8,2m² og 8,1m². Det største soverommet brukes som hoved soverom/foreldresoverom. Dette soverommet har parkett på gulv, malt platekledning og tapet på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Plass til dobbelt seng, garderobeskap og/eller annet soveromsmøblement. Fra dette soverommet er det inngang inn til et bad på 6,1m². Keramiske fliser på gulv/ vegger og malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Badet inneholder: Servant med møblement/ speil, belysning, vegghengt toalett, blandebatteri og badekar. Gjennom skyvedør fra badet kommer man videre inn til et walk in closet på 4,6m².

De resterende 4 soverommene har alle parkett på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Innfelte spotlights i himling. Plass til seng garderobeskap og/eller annet soveromsmøblement.

Bad 2 ligger ved entrè, dette badet måler 6,8m². Her er også keramiske fliser på gulv/ vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Badet inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjgarnityr og innfellbart dusjhjørne.

Praktisk med egen inngang til vaskerom på 6,2m² med keramiske fliser på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Her er utslagsvask, benkeplate/skap og opplegg for vaskemaskin.

Gang på 4,5m² med parkett på gulv, malt platekledning på vegger og i himling.

En bod ved garasje på 6,9m² og en bod ved gang på 5m² som gir gode oppbevaringsmuligheter.

Boligen har balansert ventilasjon, ventilasjonsanlegget ble renset i 2023. Det er utvendig aluminium på vinduer og terrassedør.

Byggeår

2010

Tomteareal

1018m2

Parkering

Garasje og parkering på tomt ellers.

Oppvarming

El. oppvarming:
- Opplyst varmekabler i de fleste gulv i boligen.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 07.05.2024.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

25-05-2024

Kart
Torvmarkene 45, 5302 STRUSSHAMN

Se flere boliger i området

Meny