Ørnahaugen 29
5144 FYLLINGSDALEN

Ørnehaugen Borettslag

Andelsbrevnummer

124

3. etasje: Entré/gang, stue, kjøkken, bad og to soverom.

Standard

Kaland & Partners ved Charlotte Andersen har gleden av å presentere Ørnahaugen 29!

Dette er en attraktiv 3-roms toppleilighet med en sør-vestvendt balkong med gode solforhold og fantastisk utsikt! Leiligheten har en gjennomgående god standard med blant annet et helfliset bad fra 2018. Det er også gode kvaliteter som god takhøyde i stue og vaskeromsløsning på kjøkkenet.

Entré |
Velkommen inn! Det første du møter er en entré/gang som måles til 7,8 kvm. Her er det gode oppbevaringsmuligheter for yttertøy og sko i en skyvedørsgarderobe.

Stue |
Den romslige stuen måles til 25,8 kvm. Sammen med en god takhøyde og store vindusflater gir rommet en god romfølelse. Grunnet rommets planløsning og størrelse er det god plass til å møblere i forskjellige soner, slik at en har god plass til den favoriserte sofakroken og et spisebord av god størrelse.

Kjøkken |
Kjøkkenet måles til 14,6 kvm. og har et stort IKEA-kjøkken som består av profilerte fronter og benkeplate av laminat. Her er det godt med oppbevaringsplass i skuffer og skap, samt arbeidsplass på benkeplaten. Stekeovnen og platetoppen er integrert, og det frittstående kombiskapet, oppvaskmaskinen og mikrobølgeovnen medfølger handelen.

På kjøkkenet er det også en vaskeromsløsning med opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Varmtvannsberederen er også plassert her, like under et hyllesystem for oppbevaring.

Bad |
Det flotte badet måles til 4,5 kvm. og er pusset opp i 2018. Badet er helfliset med innfelte og dimbare spotlights i tak. Det er innredet med toalett, innfellbart dusjhjørne med dusjgarnityr og servant med møblement, speilskap og belysning. Det er også varmekabler i gulv.

Soverom |
Hovedsoverommet måles til 11,7 kvm. og har god plass til en stor seng med nattbord på hver side. Her er det også en stor skyvedørsgarderobe for godt med oppbevaringsplass. Det andre soverommet måles til 9,6 kvm. og har også god plass til seng, nattbord og garderobeløsning.

Balkong |
Fra stuen er det utgang til den sør-vestvendte balkongen som måles til 8,4 kvm. Her er det god plass til å møblere med en koselig sittegruppe, hvor fine dager med gode solforhold og fantastisk utsikt virkelig kan nytes! Det er også den perfekte plassen til å kokkelere sommermåltidet på grillen!

Byggeår

1971

Tomteareal

37598m2

Parkering

Det medfølger et parkeringsbevis som kan benyttes på borettslagets tre felles parkeringsplasser. Borettslaget har også 11 garasjeplasser til utleie som tildeles etter søknad og ansiennitet.

For lading av el-bil eller hybrid har borettslaget totalt 15 ladeplasser, hor ladebrikke/-abonnement kan bestilles.

For gjester er det mulig å parkere på parkeringsplassen like ved innkjørselen opp til Ørnahaugen.

Arealbeskrivelse

3. etasje: Entré/gang, stue, kjøkken, bad og to soverom.

Oppvarming

- Varmekabler på bad.
- Panelovn på hovedsoverom og i stue.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 08.05.2024.

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

07-06-2024

Kart
Ørnahaugen 29, 5144 FYLLINGSDALEN

Se flere boliger i området

Meny