Kjebergvegen 31, 5300 KLEPPESTØ

Nydelig rekkehus, sentralt på Kleppestø! Rålekkert bad og flott uteplass! Kort vei til skoler!

SOLGT

Kjebergvegen 31
5300 KLEPPESTØ

Øvre Kleppe Borettslag

Andelsbrevnummer

5

Rekkehuset strekker seg over to plan og inneholder: Underetasje: Entrè/ gang, 2 soverom, garderoberom, bad og vaskerom. 1. etasje: Stue, soverom og kjøkken. Fra stuen er det utang til den vestvendte terrassen som er på 64,3m². Tilhørende del av garasje i rekke på 16,4 m²

Standard

Kaland & Partners ved Trude Gunnlaugsson har gleden av å presentere lekre Kjebergvegen 31. Dette er er rekkehus over to plan med nydelige uteområder som fører til at man har god plass til å invitere over venner og familie til grill besøk om sommeren eller slappe av med en god bok å nyte late sommerdager. Innvendig er rommene malt i duse naturlige fargetoner og har flere smarte løsninger. Av høydepunkter kan det her nevnes:

- Vestvendt terrasse på 64,3 m² med utgang fra stue, oppgradert i 2022
- Tilhørende del av garasje i rekke på 16,4 m²
- Rålekkert bad fra 2022/2023 på 7,2m²
- 3 soverom på 10,5m²,6,4m² og 11,9m²
- Garderoberom på 6,3m²
- Stekeovn, platetopp med induksjon, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin er integrert.

Ellers innehar boligen følgende standard:
Boligens inngangsparti ligger i underetasjen. Her blir man ønsket inn i en meget innbydende entré/gang på 12,5m². Laminat på gulv, mdf panel og malt platekledning på vegger og malt platekledning i himling. Her er god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko.

Boligen har til sammen 3 soverom, to soverom ligger i underetasjen og ett soverom ligger i 1. etasje. Soverommene i underetasjen er på 10,5m² og 6,4m². Det største soverommet brukes som hoved soverom/foreldresoverom, her er plass til dobbeltseng og/eller annet soveromsmøblement. Laminat på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Soverom nr 2 har en koselig innebygd seng og plass til annet soveromsmøblement. Laminat på gulv, malt platekledning på vegger og i himling.

Et deilig garderoberom på 6,3m². Rikelig med garderobeinnredning som gir gode oppbevaringsmuligheter til klær, sko, vesker og annet accessories.  Laminat på gulv, mdf panel på vegger og takplater i himling.

Et rålekkert bad på 7,2m² fra 2022/2023. Keramiske fliser på gulv med underliggende varmekabler og baderomsplater på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Badet inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dobbelt dusjhjørne med rennesluk og dusjgarnityr. Servant, dusjgarnityr og toalett er holdt i svart. Legg også merke til den spennende løsningen av speil ved servant og de innfelte hyllene til hånklær/ kosmetikk. En spennende og kreativ dusjløsning med plass til to.

Praktisk med eget vaskerom. Vaskerommet måler 3,4m². Opprinnelig vaskerom og bod omgjort og pusset opp til Bad i 2022/23. Opprinnelig bad omgjort og pusset opp til vaskerom. Malt/behandlet betong på gulv og mdf panel på vegger. Malt platekledning i himling med inndelte spotlights. Vaskerommet inneholder: Utslagsvask, innredning/skap og opplegg for vaskemaskin. OBS: Det er ikke avtrekksventil i rommet.

Lys og delikat stue på 39,3m², her er god plass til sofagruppe og spisebord. De samme lune fargetonene er en rød tråd gjennom boligen. Laminat på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Flere store vindusflater sikrer et godt og naturlig lysinnfall til rommet. Fra stuen er det utgang de de herlige utearealene. Terrassen er vestvendt og måler hele 64,3m². Her er det plass til flere sittegrupper, hvorav en er overbygd, noe som gir ly for både vann og vind. Uterommet er som en forlengelse av stuen på varme sommer- dag og kvelder.

Boligens siste og tredje soverom er beliggende i 1. etasje. Dette rommet er på 11,9m², her er plass til garderobeskap, seng og/ eller annet soveromsmøblement. Laminat på gulv, mdf panel og malt platekledning på vegger, og malt platekledning i himling.

Kjøkken ble modernisert i 2013. Kjøkkenet er på 9,1m² og har tidløs hvit kjøkkeninnredning fra Ikea med profilerte fronter. To overskap med glassfronter. Kitchen boards over laminert benkeplate. Kjøkkenet inneholder ellers: Stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Stekeovn, platetopp med induksjon, microbølgeovn og oppvaskmaskin er integrert. Laminat på gulv, malt strie og mdf panel på vegg og malt platekledning i himling. Egen spiseplass ved kjøkkenvindu.

Byggeår

1974

Tomteareal

7798m2

Parkering

3 typer parkeringsforhold - fast parkeringsplass utendørs, egen garasje som tilhører andelen, felles parkeringsplass utendørs - kontakt styret.

Egen parkeringsplass for gjester.

Oppvarming

El. oppvarming:
- Opplyst varmekabler på bad.
- Vegghengte panelovner på sov 1 u.etg,

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket . Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 23.04.2024.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

04-05-2024

Meny