Bleikaneset 30, 5357 FJELL

Enebolig med 3 soverom og 2 bad – parkering i garasje – stort og solrikt uteareal – loftstue – adskilt vaskerom

SOLGT

Morten Lie

Eiendomsmegler | Partner

48 88 84 10 / ml@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Bleikaneset 30
5357 FJELL

Nydelig enebolig med idyllisk og fin beliggenhet på Langøyna. Her er det flott utsikt og kort avstand til sjøen. Boligen har solrike uteområder og har parkering i garasje. Huset er bygget i 2013 og har god standard. Huset er fordelt slik: 1 etg: Entré/gang, stue, kjøkken, bad og vaskerom. 2 etg: Loftstue, soverom 1, soverom 2, soverom 3, bad I tillegg er det en innvendig bod i 2 etasje. Det er parkering i garasje og ellers på egen tomt.

Standard

Kaland og Partners v/ Morten Lie har gleden av å presentere Bleikaneset 30. En nydelig enebolig med flott beliggenhet, solrike uteareal, gode parkeringsmuligheter på egen tomt og i garasje, samt kort avstand til sjø hvor det er mulighet for båtplass.

Entrè i boligen er romslig med god plass til både oppheng av yttertøy og gir et godt førsteinntrykk i huset!

Fra gang har en tilgang til vaskerom med keramiske fliser på gulv, malt platekledning på vegger og takplater i himling. Rommet inneholder: Utslagsvask og opplegg for vaskemaskin. Det er avtrekksventil i himling og sluk er av plast.

Bad i hovedetasje har keramiske fliser på gulv/vegger og takplater i himling. Det er innfelte spotlights i himling og rommet inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, toalett og dusjkabinett. Det er avtrekksventil i himling og sluk er av plast

Romslig og flott stue med god plass til stort spisebord hvor en kan samle både venner og familie! Videre inn i stue har man stor sofakrok med god plass til godsofaen! Stue har masse vinduer som sikrer rommet godt med naturlig lys, i tillegg er det utgang til terrasse!

Kjøkkenet er et fantastisk rom! Her finner man et rom som har parkett på gulv, tapet og mdf panel på vegger og takplater i himling. Kjøkkenet har Takhøyt kjøkkeninnredning med profilerte fronter og fire overskap har glassfronter. Rommet inneholder: Laminert benkeplate, underlimt stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Av integrerte hvitevarer kan vi nevne: Stekeovn, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin og kjøleskap. Kjøkkenet har avtrekk med avtrekk som går ut.


2. etasje:

Flott loftstue hvor en kan samle barn og ungdom så en får ro i hovedetasje. Her har man god plass til sofa og flatskjerm! Fra luftstuen er det utgang til terrasse med gode sol og utsiktsforhold.

I denne etasjen er alle soverommene plassert, her finner man 3 soverom på henholdsvis 11,2m2, 11,2 m2 og 10,1 m2. Alle med god plass til både seng og garderobeløsninger.

Badet i 2 etasje er lekkert med mdf panel og takplater i himling med innfelte spotlights i himling. Rommet inneholder: Servant, speil, toalett og boble badekar. Det er avtrekksventil i himling og sluk av plast.

Etasjen har også en bod oppmålt til 4,2kvm for oppbevaring.

Byggeår

2013

Tomteareal

758m2

Parkering

Det er god plass til flere biler på egent tomt, hvor av en parkeringplass i garasje.

Arealbeskrivelse

1 etasje: Entré/gang, stue, kjøkken, bad og vaskerom. 2 etasje: Loftstue, soverom 1, soverom 2, soverom 3 og bad.

Oppvarming

Det er opplyst varmekabler på begge bad, vaskerom og gang. Ellers er det varmepumpe i stue

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

29-04-2024

Meny