Morten Lie

Eiendomsmegler | Partner

48 88 84 10 / ml@kapa.no

Visninger

1. mai kl 15:00–15:40 2024-05-01 15:00:00 2024-05-01 15:40:00 Europe/Berlin Visning (Kaland & Partners) Nydelig 3-roms leil i populært borettslag – Her er svømmebasseng – treningsrom – solrik terrasse og parkering i carport Hetlevikstraumen 3, 5173 LODDEFJORD Kaland og Partners

Hetlevikstraumen 3, 5173 LODDEFJORD

Nydelig 3-roms leil i populært borettslag – Her er svømmebasseng – treningsrom – solrik terrasse og parkering i carport

SOLGT

Morten Lie

Eiendomsmegler | Partner

48 88 84 10 / ml@kapa.no

Visninger

1. mai kl 15:00–15:40 2024-05-01 15:00:00 2024-05-01 15:40:00 Europe/Berlin Visning (Kaland & Partners) Nydelig 3-roms leil i populært borettslag – Her er svømmebasseng – treningsrom – solrik terrasse og parkering i carport Hetlevikstraumen 3, 5173 LODDEFJORD Kaland og Partners

Hetlevikstraumen 3
5173 LODDEFJORD

Hetlevikstraumen Borettslag

Andelsbrevnummer

52

Nydelig leilighet i populært og veldrevet borettslaget. Leiligheten ligger i byggets 3 etasje, og har terrasse på bakkeplan på oppsiden av blokken. Leiligheten har følgende romfordeling; 3 etg: Entré, Gang, Soverom 1, Soverom 2, Stue/kjøkken, Bad. Ellers har leiligheten en bod i 2 etasje på 4kvm. Fra stuen har man utgang til vestvendt terrasse på 32 m² med sol ettermiddag og kveld. Parkering i carport med elbillader.

Standard

Kaland og Partners v/ Morten Lie har gleden av å presentere Hetlevikstraumen 3. En flott leilighet med 2 soverom, romslig stue/kjøkken løsning, bad, entrè og en gang/forstue med flere mulige møbleringer.

Entrè er lyst og fin og har god plass til å henge fra seg yttertøy. Videre kommer en inn i gang/mellomstue hvor det er flere muligheter for møblering. Nåværende eier har møblert som hjemmekontor, men flere tilsvarende leiligheter har satt opp sofa og tv-stue her.

Videre kommer en inn til kjøkken/stuedelen. Leiligheten har et nydelig kjøkken med laminat på gulv, malt platekledning/betong på vegger og malt platekledning i himling. Det er innfelte spotlights i himling og kjøkkeninnredning med slette fronter. Kjøkkenet inneholder: Laminert benkeplate, underlimt kompositt vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin og det er mosaikkfliser over deler av benkeplaten. Av integrerte hvitevarer (Siemens) kan vi nevne disse: Stekeovn, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin og kjøleskap/ frys.

Rommet har god plass til stor spisegruppe og i stuedelen kan man ha hjørnesofa med plass til hele familien. Fra stue er det utgang til terrasse på over 30kvm med sol ettermiddag og kveld.

Badet har keramiske fliser på gulv/vegger og takplater i himling. Det er innfelte spotlights i himling og rommet inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, toalett, dusjgarnityr, badekar og opplegg for vaskemaskin. Det er avtrekksventil i vegg og sluk av plast.

Det er 2 soverom i leiligheten hvor begge rommene har god plass til garderobeskap.

Leiligheten ligger i et meget attraktivt og fint borettslag og en av fordelene ved å bo her har man i egen underetasje, her finner man Mange fasiliteter som svømmebasseng, trimrom, badstu, solarium og lokale for leie. Fasilitene fremstår som rene, pene og godt vedlikeholdte. Flotte utearealer med plen, lekeplass, sittegrupper og grillplass.

Byggeår

1979

Tomteareal

8616m2

Parkering

Fast carport med elbillader.  Ellers utendørs gjesteparkering på oppmerkede plasser.

Arealbeskrivelse

Entré, Gang, Soverom 1, Soverom 2, Stue/kjøkken og Bad.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming Det er opplyst varmekabler på ca. halvparten av badet. og det er vegghengt panelovn på sov 1.
Ellers er det varmtvann inkludert i felleskostnadene.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

29-04-2024

Meny