Bråtet 186, 5154 BØNES

BUD MOTTATT Nydelig beliggende rekkehus (selveier) med hage og vestvendt utsikt. Garasje. Svært barnevennlig nabolag.

SOLGT

Bråtet 186
5154 BØNES

Nordre Bønes Sameie

Rekkehuset strekker seg over to plan som inneholder: Underetasje: Entré, gang, 2 soverom, bad, vaskerom, garderobe og 2 boder. 1. etasje: Stue/kjøkken med utgang til en nord-vestvendt terrasse på 24m², soverom og bad.

Standard

Kaland & Partners Vestkanten ved Trude Gunnlaugsson har gleden av å presentere Bråtet 186, et flott rekkehus over 2 plan med en svært attraktiv og barnevennlig beliggenhet i et populært område på Bønes. Boligen har en nydelig beliggenhet på Bønestoppen med lekeplass like i nærheten. I umiddelbar nærhet finner man også Bønesparken med grusede turstier og ballbane. Her er man altså veldig tett på natur og friluft, selv om man bor svært sentralt. Kun en kort kjøretur unna Bergen sentrum.

Av høydepunkter kan det her nevnes:
- Pent kjøkken med god skap og benkeplass
- Nord-vestvendt terrasse på 24m² med fin utsikt over omkringliggende områder
- Hele huset ble malt utvendig i 2022
- Ny ytterdør i 2018
- 3 soverom av god størrelse og 2 bad
- Peisovn montert i gang
- Bønesparken, med lekeplass og ballbane.
- Umiddelbar nærhet til flotte turområder
- Tilknytning til Fjellsdalen skole

Ellers innehar boligen følgende standard:
Man blir ønsket velkommen inn i en lys og trivelig entré på 1,8m² beliggende i underetasjen.  Parkett på gulv, malt platekledning
på vegger og i himling. Herfra kommer man videre inn i en gang på 11,8m². Her er også parkett på gulv, malt platekledning
på vegger og i himling. Plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Jøtul peisovn og panelovn montert i gang. Disse gir god varme på kalde høst- og vinterkvelder. Hvitmalt trapp med åpne trinn leder opp til boligens 1. etasje.

Boligen har 3 soverom, 2 beliggende i underetasjen og ett soverom ligger i 1. etasje. Soverommene i underetasjen måler 12,3m² og 6,6m². Begge soverom har parkett på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Det største soverommet er brukt som hoved soverom/foreldresoverom, her er plass til dobbeltseng og/eller annet soveromsmøblement. God plass til oppbevaring av tøy i skyvedørsgarderobe som har to av i alt tre skyvedørsfronter belagt med speil. Skyvedørsgarderoben er fra Garderobemannen og ble montert i 2018.  Det mindre soverommet blir brukt som barnerom, her er plass til seng, garderobeskap og/eller annet soveromsmøblement. Panelovn montert på vegg er varmekilde i dette rommet.

Bad i begge etasjer vil bidra til en bedre flyt i en travel hverdag for en familie. Badene er begge store nok til både dusj, bading og stell. Badet i underetasjen er på 4,7m² og har keramiske fliser på gulv med underliggende varmekabler og keramiske fliser på vegger. Malt platekledning i himling. Her er servant med møblement/speil, belysning, toalett, dusjgarnityr og badekar.

Praktisk med eget vaskerom, vaskerommet er på 4,5m² med våtromsbelegg på gulv, malt platekledning på vegger og i himling.
Vaskerommet inneholder: Utslagsvask og opplegg for vaskemaskin.

Med et garderoberom på 6,6m² og 2 boder på 4,2m² og 2,7m² liggende i underetasjen har man gode oppbevaringsmuligheter. Oppbevaringsmuligheter har man også på loftet. Loftet er stort med full takhøyde.

I boligens 1. etasje kommer man opp til boligens hjerte. Her kommer man rett opp i en romslig og lys stue med åpen løsning mot kjøkkenet. Stue med åpen kjøkkenløsning har et areal på 46,1m² med plass til sofagruppe og spisebord. Spisebordet er praktisk plassert nær kjøkkeninnredningen. Flere store vindusflater sikrer et godt og naturlig lysinnslipp til rommet og viser den flotte utsikten over nærområdet og omkringliggende områder. Vinduer og altandør mot nordvest er datert 2018. Parkett på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Fra stue/kjøkken er det utgang til den deilige nord-vestvendte med gode solforhold, terrassen er på 24m². Terrassen er beiset årlig. Herfra kan man nyte fantastiske solnedganger. Disse må bare oppleves!

Pent kjøkken fra 2018 med klassisk hvit kjøkkeninnredning. Innredningen er fra Ikea og har slette fronter, noe som letter rengjøringen. Her er godt med skap- og benkeplass, samt mange smarte oppbevaringsløsninger som gir god plass til kjøkkenutstyr. Keramiske fliser over laminert benkeplate. Her er stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Følgende hvitevarer er integrert: Platetopp med induksjon, oppvaskmaskin, stekeovn, mikrobølgeovn og et romslig kjøleskap. Induksjonstoppen er skiftet i november 2022 og varmeelementene er byttet i 2023 på stekeovnen (garanti). Egen sitteplass ved kjøkkenøy/"frokostbar". Parkett på gulv, malt platekledning på vegger og i himling.

Boligens tredje soverom ligger i denne etasje. Dette soverommet er på 10,6m² og har parkett på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Plass til seng, garderobeskap og/eller annet soveromsmøblement.

Bad beliggende i 1. etasje måler 3,1m². Keramiske fliser på gulv med underliggende varmekabler, malt platekledning/ keramiske fliser på vegger og malt platekledning i himling. Dette badet ble oppusset i 2018 i regi av tidligere eier. Badet inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, dusjgarnityr og dusjdør. Bad har smartfunksjon hvor varme kan styres via bryter på utsiden og stilles inn på dag senkning, dersom man skal på reise, etc. Nåværende eier har montert vifte på badet. Denne har fuktighetssensor og går hurtigere når den måler fuktighet.

Ny varmtvannsbereder fra november 2020.
Montert vannkran/utekran på terrasse i 2020.

Byggeår

1983

Tomteareal

289m2

Parkering

Fast biloppstillingsplass i lukket garasjeannlegg. Ellers parkering for beboere og gjester på felles parkeringsplass ute.
I 2024 ble det montert nye el-billadere fra ANEO i hele garasjen. Dette er lading via abonnement.

Oppvarming

El. oppvarming:
- Opplyst varmekabler på begge bad.
- Vegghengte panelovner i gang og
 soverom 2 i underetasjen, stue/kjøkken i 1.etasje.

Jøtul peisovn i underetasjen.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 18.04.2024.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

02-05-2024

Meny