Spjeldsvegen 30, 5363 ÅGOTNES

BUD MOTTATT Enebolig på stor tomt med flott sjøutsikt. Hybel med behov for renovering.

SOLGT

Spjeldsvegen 30
5363 ÅGOTNES

Boligen går over 3 plan med underetasje, 1. etasje og 2. etasje som inneholder: Underetasje: Entré/gang, stue/kjøkken, bad, soverom, uinnredet kjellerrom (bod), og 2 boder. 1. etasje: Entré, gang, hall med trapp, 3 soverom, stue, kjøkken og bad. 2.etasje: Loftstue, soverom og bod. En utvendig bod på 9,7m² Østvendt altan på 11,5m² med utgang fra stue Sør-vestvendt terrasse på 25,9m² med utgang fra entré i 1. etasje Frittliggende terrasse på 27,2m² med utvendig tilkomst. Flere biloppstillingsplasser på egen eiendom.

Standard

Kaland & Partners ved Trude Gunnlaugsson har gleden av å presentere Spjeldsvegen 30. Dette er en flott beliggende enebolig over 3 plan med flott utsikt mot Krabbapollen og Fjæreidpollen. Hybel i underetasjen som trenger renovering. Flotte utearealer og stor tomt. Av høydepunkter kan det her nevnes:

- Østvendt altan på 11,5m² med nydelig sjøutsikt
- Solrik sør-vestvendt terrasse på 25,9m² med utgang fra entré i 1. etasje
- Frittliggende terrasse på 27,2m²
- Peisovn i stue med glassfront og varmepumpe
- 4 soverom + 1 rom på loft som benyttes som soverom
- 4 innvendige boder, hvor en er på hele 21,3m² (uinnredet) og en utvendig bod på 9,7m²
- Inngangsdør skiftet i 2021
- Stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og kjøleskap/frys er integrert

Ellers innehar boligen følgende standard:
Via den sør-vestvendte terrassen ligger inngangspartiet med overbygg for å skjerme for vann og vind. Inngangsdøren ble skiftet i 2021. Man blir ønsket velkommen inn i en entrè på 3,4m² med plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Flislaminat på gulv, malt panel/ malt strie på vegger og malt panel i himling. Herfra kommer man videre inn i en gang som er på 10,3m². Her er samme flislaminat på gulv som i entré, mdf panel på vegger og smart panel i himling. Herfra kommer man seg til underetasjen via tretrapp med åpne trinn eller opp til 2. etasje via tretrapp med lukkede trinn. Trappegang måler 1,6m² med ubehandlede plater på vegger og trapp.

Lys og trivelig stue har et areal på 40m². Plass til sofagruppe og spisebord. Flere store vindusflater sikrer et godt og naturlig lysinnslipp til rommet og viser den flotte utsikten mot nærområdet og sjøen. Begge de store vinduene i stuen ble skiftet i 2011. Parkett på gulv, malt panel/malt strie på vegger og takplater i himling. Peisovn med glassfront og varmepumpe gir god varme på kalde høst - og vinterkvelder. Fra stuen er det utgang til den østvendte altanen på 11,5m² med like upåklagelig utsikt som fra stuen.

Kjøkkenet måler 10m² med laminat på gulv, malt strie på vegger og smart panel i himling. Klassisk hvit kjøkkeninnredning fra 2008. Innredningen er takhøy med profilerte fronter levert av Ikea. To overskap med glassfronter og keramiske fliser over laminat benkeplate. Kjøkkenet inneholder ellers: Stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin. mikrobølgeovn og kjøleskap/frys er integrert.

Boligens 3 soverom ligger i denne etasjen: soverommene i denne etasjen er på 10,3m², 8,4m² og 6,7m². Det største soverommet brukes som hoved soverom/foreldresoverom. Plass til dobbelt seng, garderobeskap og/eller annet soveromsmøblement. Skyvedørsgarderobe gir gode oppbevaringsmuligheter til tøy. Laminat på gulv, mdf panel på vegger og smartpanel i himling. Soverom 2 har plass til seng, garderobeskap og/eller annet soveromsmøblement. Laminat på gulv, malt strie på vegger og takplater i himling. Soverom 3 har malt tregulv, malt strie på vegger og takplater i himling. Plass til seng og garderobeskap.

Badet i 1. etasje er på 4,2m² med keramiske fliser på gulv med underliggende varmekabler. Keramiske fliser på vegger og panel i himling. Badet inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett og dusjkabinett.

I boligens 2. etasje ligger ett soverom som er på 9,8m². Rommet er ikke med på opprinnelige tegninger og er derfor ikke et godkjent soverom. Plass til dobbelt seng og/eller annet soveromsmøblement. Laminat på gulv og panel på vegger/himling. Vindu skiftet på dette soverommet i 2006. Loftstue på 12,3m² er praktisk om man har tenåringer som har venner på besøk. Her er plass til sofa og TV-benk. Laminat på gulv, panel på vegger og i himling. Loftstue er ikke med på opprinnelige tegninger og er derfor ikke godkjent for varig opphold uten bruksendring. Egen bod i denne etasjen på 6,9m² noe som gir gode oppbevaringsmuligheter.

I underetasjen tilhørende hoveddel ligger en stor uinnredet bod/kjellerrom. Rommet måler 21,3m² og byr på spennende muligheter for den kreative handyman. Her er også 3 boder tilhørende hoveddel, hvorav den ene boden har utvendig tilkomst. Disse to bodrommene måler 12,1m² og 4,4m² og 3,4m²

Videre har en hybeldel med egen inngang, her kommer man inn i en entré/ gang på 14,5m² med trebord på gulv, revete overflater og mdf panel på vegger med malt platekledning i himling. Pt. er det også adkomst til hybel fra hoveddel. Man har derfor ikke lenger to seperate enheter slik det opprinnelig er godkjent.

Stue i hybeldel er på 21,2m² med laminat på gulv, malt strie og revete overflater på vegger samt smart panel i himling. Plass til sofagruppe og spisebord. Flere vindusflater gir godt med lysinnslipp til rommet. Åpen løsning mot kjøkkendel, som har innredning med slette fronter, noe som letter rengjøringen. Keramiske fliser over deler av benkeplate som er i laminat. Kjøkkenet har stål vaskekum og ventilator. Laminat på gulv, malt strie på vegger og smart panel i himling.

Soverom i hybeldel har et areal på 11,8m². Rommet har laminat på gulv, malt strie og mdf panel på vegger og malt platekledning i himling. Plass til seng, garderobeskap og/eller annet soveromsmøblement.

Bad i underetasjen tilhørende hybeldel er på 3,1m² med keramiske fliser på gulv med underliggende varmekabler. Baderomsplater på vegger og takplater i himling. badet inneholder: Servant, møblement/speil, belysning, toalett og dusjkabinett. Dusjkabinett har bunn og bakvegger. Dusjvann går direkte i sluk. Dette fører til minimal fuktpåvirkning på gulv/vegger ved dusjing.

Frittliggende terrasse på 27,2 m² med utvendig tilkomst.

Frittliggende bod på 9,7 m²

Byggeår

1973

Tomteareal

1082m2

Parkering

Parkering til flere biler på eiendommen.

Oppvarming

El. oppvarming:
- Opplyst varmekabler på begge bad.
- Varmepumpe i stue.

Peisovn med glassfront i stue.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket . Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 22.04.2024.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

03-05-2024

Meny