Rådalslien 19F, 5239 RÅDAL

BUD MOTTATT Flott og stor del av en tomannsbolig, rett ved skole! Garasjeplass til 2 biler! Svært barnevennlig.

SOLGT

Rådalslien 19F
5239 RÅDAL

Boligsameie Rådalslien

Del av tomannsbolig som inneholder følgende: 1. etasje: Entré, gang, soverom, stue/kjøkken, bad og bod. Fra stue/kjøkken og entré er det utgang til terrassen som strekker seg rundt boligen. 2. etasje: Gang, 2 soverom, stue/bod (som benyttes som soverom), bad og kott. En utvendig bod på 4,8m² med varmekabler i gulv. To parkeringsplasser i garasjen under huset. Felles uteområde som man kan benytte seg av. Koselig lekeplass og bålplass i sameiet. Epletrær og ripsbusker i felleshage.

Standard

Kaland & Partners ved Trude Gunnlaugsson har gleden av å presentere Rådalslien 19F. Dette er en del av en tomannsbolig over to plan i et særdeles barnevennlig område. Både barnehage og ungdomsskole ligger kun et steinkast unna. En kort spasertur unna på gangvei ligger Lagunen Storsenter. Av høydepunkter kan det her nevnes:

- 2 bad av god størrelse på 6,8m² og 7,7m² og 3 soverom + stue/bod som benyttes som soverom
- Parkett og keramiske fliser på gulv
- Balansert ventilasjon
- Bygget i 2015
- Underliggende varmekabler i entré, stue/kjøkken, begge bad og utvendig bod
- Klassisk hvitt kjøkken fra JKE
- Stekeovn, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin og kjøleskap/frys er integrert
- En deilig sør-,øst- og nordvendt terrasse på hele 72,4m² med utgang fra både stue og entré
- Ladestasjon montert i 2021 i garasje
- Praktisk og god romdeling
- 2 parkeringsplasser i garasje under huset

Ellers innehar boligen følgende standard:

Man blir ønsket velkommen inn i en entré på 3,6m² med keramiske fliser på gulv med underliggende varmekabler. Malt platekledning på vegger og i himling. Plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Vegg i vegg med entrè ligger boden, denne har utvendig adkomst og er på 4,8m² som gir gode oppbevaringsmuligheter. Det er opplyst at varmekabler i entré og utvendig bod er på samme termostat.
På andre side vegg i vegg fra entré ligger ett av totalt fire soverom. Dette soverommet måler 7,9m² og har parkett på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Plass til seng, garderobeskap og/eller annet soveromsmøblement.

Fra entré kommer man videre inn i en gang på 5,4m². Her er parkett på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Hvit trapp med lukkede trinn leder opp til boligens 2. etasje. Via dør med glassfront kommer man seg videre fra gang til stue/kjøkken.

Stuen med delvis åpen løsning mot kjøkken er lys og trivelig, den måler 37,2m². Flere store vindusflater gir et godt og naturlig lysinnfall til rommet. Parkett på gulv med varmekabler og malt platekledning på vegger og i himling. God plass til sofagruppe og spisebord. Spisebordet er praktisk plassert ved kjøkkeninnredningen.

Klassisk hvit kjøkkeninnredning fra kvalitetsleverandøren JKE. Innredningen har slette fronter noe som letter rengjøringen. Her er laminert benkeplate med underlimt kompositt vaskekum, ventilator, waterguard, komfyrvakt og opplegg for oppvaskmaskin. Følgende hvitevarer er integrert: Stekeovn, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin og kjøleskap/frys. Den åpne stue/kjøkkenløsningen gir en sosial atmosfære. Kjøkken/stue er en samlingsplass for hele familien. Barna kan gjøre lekser ved spisebordet mens man lager middag på samme tid. Her er god med skap- og benkeplass, noe som gir gode oppbevaringsmuligheter til kjøkkenutstyr. Parkett på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Fra stue/kjøkken og entrè er det utgang til den deilige sør-, øst- og nordvendte terrassen på hele 72,4m² som strekker seg rundt boligen.

Bad i begge etasjer vil bidra til en bedre flyt i en travel hverdag. Begge bad er store nok til både dusj, bad og stell. Badet i 1. etasje er på 6,8m² og har keramiske fliser på gulv med varmekabler og keramiske fliser på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Dette badet inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjgarnityr, innfellbart dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin.

En innvendig bod beliggende i 1. etasje på 1,7m².

Badet i 2. etasje er på 7,7m² med keramiske fliser på gulv med underliggende varmekabler og keramiske fliser på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Dette badet inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjgarnityr og badekar.

De øvrige soverommene, samt stue/bod som benyttes som soverom ligger i 2. etasje, og har arealer på 20m², 10,4m² og 9,9m². Alle rommene har parkett på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Det største soverommet blir brukt som hovedsoverom/ foreldresoverom. Her er god plass til dobbeltseng, garderobeskap og/eller annet soveromsmøblement. På de andre rommene er det plass til seng, garderobeskap og/eller annet soveromsmøblement. Her er en vegg malt i en behagelig kontrastfarge.

Gang i 2. etasje måler 7,7m² med parkett på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Ett kott i denne etasjen er på 0,0m² (gulvareal på 2,9m²) gir også noe oppbevaringsplass til f.eks kofferter.

Byggeår

2015

Tomteareal

156m2

Parkering

Boligen har 2 faste parkeringsplasser i garasjen under huset. Felles gjesteparkering. Ellers er det mulig å parkere ved lekeplassen. Ladestasjon montert i garasjen i 2021.

Oppvarming

El. oppvarming:
- Opplyst varmekabler i entré, stue/kjøkken,
 begge bad og utvendig bod,
 ( opplyst at varmekabler i entré
 og utvendig bod er på samme termostat).

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 06.04.2024.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

22-04-2024

Meny