Lyngmarka 29, 5302 STRUSSHAMN

Rålekker 3-roms leilighet med solrike uteplasser! Pusset opp i 2019 og nytt bad i 2023. Parkering. 5 min fra Askøybroen!

SOLGT

Lyngmarka 29
5302 STRUSSHAMN

Boligen går over ett plan og inneholder følgende: 2. etasje: Entré, stue/kjøkken, bad, to soverom og bod. Boligen ha også en herlig balkong, terrasse ved inngangspartiet, ekstern bod og et loft.

Standard

Kaland & Partners ved Charlotte Andersen har gleden av å presentere Lyngmarka 29!

Dette er en rålekker 3-roms leilighet med svært gode solforhold - omtrent hele dagen på en herlig balkong og en uteplass ved inngangspartiet. Leiligheten har en gjennomgående moderne standard og svært gode kvaliteter. I 2019 er leiligheten pusset opp med sparklede overflater, nytt laminatgulv, nytt IKEA kjøkken og oppgradert el-anlegg med spotter i flere rom, stikkontakter og brytere/dimmere. Leiligheten har også app-styring (SG Smart) av spotter i stue, kjøkken, gang og bad, i tillegg til det er bryterpanel i gang som kan styre lysene alt av-på, kveldsbelysning og dagsbelysning. I 2023 ble det nydelige badet pusset opp.

Entré |
Velkommen inn! Det første du møter er en entré som måles til 2,4 kvm. Her er det fliselagt på gulv, noe som er gjort i 2023 og er svært praktisk på regnfulle dager. Ellers er det gode oppbevaringsmuligheter for yttertøy og sko i entréen, samt i boden like ved som er innredet med gode oppbevaringsløsninger.

Stue |
Stuen måles til 28,4 kvm. og har store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys og innfelte spotlights i tak. Rommets planløsning og størrelse gjør det mulig å møblere i forskjellige soner, slik at en har god plass til den favoriserte sofakroken og et spisebord av god størrelse. Her er det spotter i tak, noe som også er i entré, gang, kjøkken og på bad.

Kjøkken |
Kjøkkenet har delvis åpen løsning til stuen, og rommet måles til 8 kvm. Den moderne kjøkkeninnredningen er levert av IKEA i 2019, og har en innredning som består av slette fronter og benkeplate av laminat med underlimt vask. Kjøkkenet er utstyrt med følgende integrerte hvitevarer: stekeovn, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og kjøleskap/frys.

Bad |
Det nydelige badet måles til 4,8 kvm. og er pusset opp i 2023. Badet er helfliset og har malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Det er innredet med vegghengt toalett, dusjgarnityr, innfellbart dusjhjørne og servant med møblement, speil og belysning. Det er også opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel i tårn.

Soverom |
Leiligheten har to gode soverom, og hovedsoverommet måles til 12,3 kvm. Her er det god plass til en stor seng med nattbord på hver side, og godt med oppbevaringsplass i en ny garderobe fra 2019. Det andre soverommet måles til 7,5 kvm. og har god plass til seng og annet ønskelig møblement.

Uteplasser |
Fra stuen er det utgang til en balkong som måles til 7 kvm. Her er det god plass til å møblere med en koselig sittegruppe og grillen for å kokkelere sommermåltidet. Da balkongen er nord-vestvendt er det svært gode solforhold fra ettermiddag- til kveldstid. Ved inngangspartiet er det også en romslig terrasse som måles til 15,3 kvm. Denne terrassen er sør-østvendt og har dermed sol fra tidlig om morgningen til ettermiddag, så med begge uteplassene har man solen omtrent hele dagen.

Byggeår

2001

Tomteareal

2521m2

Parkering

For parkering pleier selger å parkere like utenfor de utvendige bodene hvor det er montert el-bil lader. Parkeringsplassen er på kommunen sin eiendom og er dermed etter gjeldende bestemmelser.

Det medfølger rett til 1 parkeringsplass på sameiets felles parkeringsplass hvor det også er mulig å installere elbil-lader for egen regning. Dersom dette er ønskelig å sette opp vil leiligheten få tildelt en fast parkeringsplass. Til info er parkeringsplassen av en slik dybde at en kan parkere to biler etter hverandre.

Ihht. seksjonering har alle leilighetene en fast parkeringsplass på felles oppstillingsplass, men sameiet praktiserer bruk av parkeringsplassen på en måte som avviker fra dette. Siden flere av beboerne i sameiet har mulighet til å parkere utenfor husene sine har denne oppstillingsplassen god kapasitet til både beboere og gjester. Styreleder presiserer at alle beboerne har rett til 1 parkeringsplass på denne plassen.

Arealbeskrivelse

2. etasje: Entré, stue/kjøkken, bad og to soverom.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med murer/bed, grøntarealer, diverse prydbusker/beplantning og terrassedekke.

Oppvarming

- Varmekabler på bad.
- Vegghengte panelovner i gang og stue.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 09.04.2024.

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

26-04-2024

Meny