Dag Hammarskjölds vei 65, 5144 FYLLINGSDALEN

Vestvendt 3-roms toppleilighet med gode solforhold og innglasset balkong. Gangavstand til Oasen og bybane

SOLGT

Dag Hammarskjölds vei 65
5144 FYLLINGSDALEN

Lynghaug Borettslag

Andelsbrevnummer

200

Lys og flott 3-roms toppleilighet med sentral og attraktiv beliggenhet! Leiligheten inneholder følgende: Entré/gang, stue/kjøkken, 2 soverom, bad, vaskerom og kott. Vestvendt innglassert balkong på 13,2 m² med utgang fra stue. Tilhørende bod på 2,7 m² i underetasje.

Standard

Kaland & Partners Vestkanten ved Charlotte Anthun har gleden av å presentere Dag Hammarskjölds vei 65, en lys og flott 3-roms toppleilighet med meget sentral og attraktiv beliggenhet i Fyllingsdalen.

Rom for rom byr leiligheten på følgende kvaliteter:

Entré/gang (5,2 m²)
Lys og åpen entré/gang ønsker deg velkommen inn. Her er det godt med plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. I gangen har man også garderobeskap med god oppbevaringsplass som følger med handelen.

Stue/kjøkken (31,5 m²)
Leiligheten har åpen stue- og kjøkkenløsning med en naturlig inndeling av de forskjellige sonene. Her er det godt med plass til både sofakrok og spisebord. Oppholdsrommet har store vindusflater som sørger for rikelig med naturlig lysinnslipp, og fra stuen har man adkomst til en vestvendt, innglasset balkong på 13,2 m² som gir en forlengelse av stuen. Balkongen har meget gode solforhold med ettermiddag- og kveldssol, samt nydelig utsikt over nærområdet med fine grøntområder. Kjøkkeninnredning fra IKEA som byr på rikelig med skap- og benkeplass. Kjøkkenet er utstyrt med integrert stekevon, platetopp, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og kjøleskap/frys. Videre inneholder kjøkkenet laminert benkeplate, stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. 

Soverom
Leiligheten har to soverom på henholdsvis 15 m² og 6,8 m². Hovedsoverommet på 15 m² ble pusset opp av fagfolk i 2019, og har parkett på gulvet mot malt platekledning/betong og tapet på veggene. Soverommet er av meget god størrelse, og har medfølgende garderobeskap. Soverommet på 6,8 m² er romslig og har godt nok med plass til seng av ønsket størrelse, nattbord og øvrige møbleringsløsninger.

Bad (4,8 m²)
Lyst, fliset bad som inneholder servant med møblement/speil, belysning, toalett og dusjkabinett. Her har man spotlights i himlingen og varmekabler i gulvet. Baderomsmøbler og dusjkabinett ble byttet i 2020, og i 2022 ble termostaten på badet byttet, samt at det ble tatt en sjekk av varmekablene.

Vaskerom (1,8 m²)
Leiligheten har et praktisk, separat vaskerom ved kjøkkenet. Her er det våtromsbelegg på gulvet, malt strie og tapet på veggene og malt platekledning i himlingen. Videre inneholder vaskerommet utslagsvask, innredning/skap og opplegg for vaskemaskin.

Leiligheten har et praktisk kott på 1,5 m² med lagringsmuligheter. Ellers har man også en tilhørende bod i underetasje på 2,7 m² (3 m² gulvareal).

Det kan også nevnes at borettslaget i 2022 utførte rehabilitering av rør, fasade, vinduer og veranda. Under rehabiliteringen fikk alle leilighetene i borettslaget innstallert balansert ventilasjon.

Byggeår

1966

Tomteareal

54319m2

Parkering

Borettslaget praktiserer soneparkering med oblater for andelseier i henhold til gjeldende parkeringsbestemmelser. Det er noen selveiende garasjer som kan kjøpes av andelseier når de blir ledig.

Arealbeskrivelse

4.etg: entré/gang, stue/kjøkken, 2 soverom, bad og vaskerom.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse er opparbeidet med
div. interne veier, lekeplass, grøntarealer og div prydbusker/beplantning

Oppvarming

El. oppvarming:
- Opplyst varmekabler på bad.
- Vegghengt panelovn i stue/kjøkken.

Sikringsskap i fellesareal.
Inneholder: Automatsikringer,
jordfeilbryter og strømmåler.
Hovedsikring på 35 ampere (skrusikring).
Kurser:
20 ampere: 1 stk.
16 ampere: 3 stk.
10 ampere: 3 stk.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, 26.03.2024.

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

23-04-2024

Meny