Bønesskogen 332, 5154 BØNES

BUD MOTATT Attraktiv 2- roms m/fantastisk uteplass mot sørvest! Meget gode solforhold. Rett ved buss og butikk!

SOLGT

Bønesskogen 332
5154 BØNES

Tjørndalen Borettslag (Reg=2010.12.20 av HESC)

Andelsbrevnummer

41

Leiligheten ligger i byggets 1. etasje med enkel adkomst og utgang til en deilig vestvendt terrasse på 24,7m². Leiligheten inneholder: Entrè/ gang, soverom, stue, kjøkken og bad. Parkering i garasje med el-bil lader, samt egne plasser til gjesteparkering. Eksten bod i underetasjen på 6,4m².

Standard

Kaland & Partners ved Trude Gunnlaugsson har gleden av å presentere Bønesskogen 332. Dette er en leilighet beliggende i 1. etasje med enkel adkomst. Fra stuen er det utgang til en flott solrik uteplass - terrassen her er vestvendt med et areal på 24,7m². Boligen innehar følgende høydepunkter:
-Garasje med el-bil lader
-Parkett/ vinyl på gulv
-Stekeovn, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin og kjøleskap/ frys er integrert
-Nytt tak i 2023
-De fleste vinduer byttet i 2021
-Romslig soverom på 13,2m² og romslig bad på 6,7m².
-Rett ved buss og butikk

Ellers har boligen følgende standard:
Her blir man ønsket velkommen inn i en entrè/gang på 6,5m². I entrè/gang er tidligere bod fjernet og omgjort til en romsligere entrè/gang. Nytt gulv lagt her i 2020 (vinyl), malt platekledning/ betong på vegger og malt betong i himling. Plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Via dør med glassfelt kommer man videre inn i stuen.

Stuen måler 19,9m² og har parkett på gulv, malt platekledning/ betong på vegger og malt betong i himling. Plass til sofagruppe og spisebord. Flere store vindusflater sikrer et godt og naturlig lysinnslipp til rommet. Fra stuen er det utgang til den herlige uteplassen/terrassen. Terrassen er på 24,7m² og med en vestvendt beliggenhet er den også solrik. Borettslaget har en stor hage på vestsiden av bygget. Hele området er inngjerdet og skjermet for biltrafikk og er derfor godt egnet til lek og moro for små og store medlemmer i borettslaget.

Et romslig soverom er på 13,2m², dette har også parkett på gulv, malt platekledning/betong på vegger og malt betong i himling. Plass til dobbelt seng, garderobeskap og/ eller annet soveromsmøblement. De fleste vinduer, samt terrassedøren ble skiftet i regi av borettslaget i 2021, forruten ett vindu på soverommet.

Badet har et areal på 6,7m². keramiske fliser på gulv med underliggende varmekabler, keramiske fliser på vegger og malt betong i himling. Badet inneholder: Servant med møblement/ speil, belysning, toalett, dusjgarnityr, innfellbart dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin.

Lekkert og praktisk kjøkken med klassisk hvit kjøkkeninnredning. Her er godt med skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredningen har  slette fronter, noe som letter rengjøringen. Kjøkkenet er på 6,9m². Parkett på gulv, malt platekledning/ betong på vegger og malt betong i himling. Keramiske fliser over heltre benkeplate. Her er stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Stekeovn, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin og kjøleskap/frys er integrert.

Tilhørende bod i underetasjen på 6,4 m² gir gode oppbevaringsmuligheter.

Byggeår

1983

Tomteareal

7969m2

Parkering

Det følger med garasjeplass til alle leilighetene i underetasjen. Utendørsparkering kan bare brukes av eget borettslag.
Oblat i vindu og oppfølging fra parkeringsvaktselskap. Laget har felles infrastruktur for elbil-lading. Det er lagt opp for elbil lading på alle plasser. Plassen til denne leiligheten har fått montert el-bil lader.

Det ikke er anledning for verken beboere eller gjester til å lade el-biler i støpselet innenfor garasjedøren.

Oppvarming

El. oppvarming:
- Opplyst varmekabler på bad.
- Vegghengte panelovner på soverom og stue.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 13.03.2024

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

27-03-2024

Meny