Fjellveien 114
5019 BERGEN

Enebolig som strekker seg over tre plan som inneholder: Underetasje: Entré, gang, 3 soverom, bad, vaskerom og 2 boder. 1. etasje: Gang, 1 soverom, stue, kjøkken, rom og bad. Loft: Uinnredet loft. En sør-vestvendt terrassen på 14,1m² med utgang fra soverom 1 og soverom 3 i underetasjen. En sør-vestvendt terrasse på 24,1m² med utgang fra stue. En sør-vestvendt terrasse på 30,6m² med utgang fra entré. Plass til en bil i garasje på 20,4m² og en bil foran garasje.

Standard

Kaland & Partners v/Trude Gunnlaugsson har gleden av å presentere denne fantastiske eiendommen med spektakulær utsikt over Bergen by. Her får man alt man trenger om man vil bo sentralt og med kort vei til alle byens fasiliteter. Umiddelbar nærhet til flotte turområder, blant annet i Fjellveien og opp til både Fløyen, Ulriken og Vidden. Meget praktisk med både tilhørende garasje og biloppstilling på egen tomt som er ganske unikt i Fjellveien. Boligen holder en gjennomgående god standard med blant annet nytt tak i 2015 (Hollands glasert stein), bad fra 2015, hus nymalt 2022 m.m. Her har man 4 soverom (ett benyttes som garderoberom), stue, kjøkken, vaskerom, kontor/lekerom (ikke godkjent som soverom) m.m. Utvendig er eiendommen oppgradert med flott belysning opp til huset.

Boligen innehar følgende standard:
Via et innbydende inngangsparti på siden av huset kommer man inn i en entré beliggende i underetasjen. Entréen er på 1,8m² med sement fliser på gulv med underliggende varmekabler. Malt platekledning på vegger og i himling. Ved inngangspartiet er det en sør-vestvendt terrasse på 30,6m². Fra entré kommer man videre inn til en gang gjennom en dør med glassfelt.

Gangen er romslig med et areal på 22,7m². Laminat på gulv, malt platekledning/mur på vegger og malt platekledning i himling. Varmepumpe er montert på vegg som varmekilde. Malt trapp med lukkede trinn leder opp til 1. etasje.

Boligen har hele 4 soverom, tre av soverommene ligger i boliges underetasje. Soverommene i underetasjen er alle romslige med arealer på 23,6m², 22,5m² og 13,2m². Fra det største soverommet og det minste soverommet (garderoberom) er det utgang til en sør-vestvendt terrasse på 14,1m². Soverommene har alle parkett på gulv, malt platekledning/mur på vegger og malt platekledning i himling.

Bad i begge etasjer vil bidra til en bedre flyt i en travel hverdag. Badene er store nok til både dusj, vask og annet stell. Badet i underetasjen er på 4,4m² med keramiske fliser på gulv med underliggende varmekabler og keramiske fliser på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Badet inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjgarnityr og dusjhjørne.

Praktisk med eget vaskerom. Vaskerommet måler 10,9m² med keramiske fliser på gulv med underliggende varmekabler. Malt mur på vegger og malt panel i himling. Vaskerommet inneholder: Opplegg for vaskemaskin.

2 boder i underetasjen som er på 2m² og 5,1m² som gir gode oppbevaringsmuligheter.

I boligens 1. etasje kommer man opp i en gang som måler 12,7m². Laminat på gulv, malt platekledning/mur på vegger og malt panel i himling. Gangen fører inn til soverom, bad, kjøkken og stue.

Stuen er på hele 58,3m² med god takhøyde. Her er flere store vindusflater som gir godt med lysinnslipp til rommet og viser den helt upåklagelige utsikten over vakre Bergen by. Den magiske utsikten blir lett et blikkfang i rommet. God plass til flere sittegrupper og spisebord. Parkett på gulv, malt platekledning på vegger og malt panel i himling. Scan peisovn med glassfront varmer godt opp på kalde høst- og vinterkvelder. Fra stuen er det utgang til en deilig sør-vestvent terrasse. Del av terrassen er noe overbygd med takutstikk, så her sitter man i le fra vann og noe vind. Like flott utsikt fra denne terrassen som fra stuen.

Flott kjøkken med et areal på 23,9m² med klassisk hvit kjøkkeninnredning. Kjøkkeninnredningen har slette fronter noe som letter rengjøringen. Rikelig med skap- og benkeplass for de som liker å kokkelere. Her er laminert og stein benkeplate med underlimt stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og mikrobølgeovn er integrert. Egen spiseplass ved kjøkkenvindu med den samme flotte utsikten. Parkett på gulv, malt platekledning på vegger og i himling.

Fra kjøkkenet er det inngang en rom som brukes p.d.d som et soverom på 9,7m² med parkett på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Rommet er ikke godkjent som soverom. Legg merke til den spennende altandøren som leder ut til en terrasse.

Boligens hoved soverom/foreldresoverom ligger også i 1. etasje, dette rommet er på 15,2m² med rikelig plass til oppbevaring av tøy i plassbygde klesskap langs ene veggen. Ellers er det plass til dobbelt seng og/eller annet soveromsmøblement. Malt gulv, malt strie på vegger og takplater i himling. Inngang til badet i denne etasjen direkte fra soverommet. Fra dette soverommet er det også utgang til samme terrasse som fra det andre soverommet/ boden i denne etasjen.

Boligens største bad ligger i denne etasjen. Dette badet har et areal på 6,1m² med keramiske fliser på gulv med underliggende varmekabler og keramiske fliser på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Badet inneholder: Servant med møblement/speil, vegghengt toalett, dusjgarnityr og innfellbart dusjhjørne. Rullestein på gulv i dusjsonen.

Uinnredet loftareal på 22,8m² som gir oppbevaringsmuligheter eller andre muligheter.

Byggeår

1957

Tomteareal

815m2

Parkering

Plass til en bil i garasje og en bil foran garasje.

Oppvarming

El. oppvarming:
- Opplyst varmekabler på begge bad,
 vaskerom og vindfang.
- Vegghengte panelovner på sov 1 u.etg.
- Varmepumpe i gang u.etg.

Scan peisovn med glassfront i stue.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 19.03.2024.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

06-07-2024

Kart
Fjellveien 114, 5019 BERGEN

Se flere boliger i området

Meny