Krohnegården 156, 5146 FYLLINGSDALEN

BUD! Nydelig beliggende selveier m/fantastisk utsikt! Solrik uteplass m/direkte adkomst til grøntareal.Heis og garasje.

SOLGT

Krohnegården 156
5146 FYLLINGSDALEN

Sameiet Rosenlund Terrasse

Leiligheten ligger i byggets 1. etasje med enkel adkomst. Fra garasjeanlegg i underetasjen går det heis opp til leilighetens etasje. Leiligheten inneholder: Entré soverom, garderobe/kontor, bad, vaskerom og stue/kjøkken med utgang til terrasse på 12,5m². Fra terrasse er det direkte utgang til felles grøntareal. Ekstern bod tilhørende leiligheten ligger også i 1. etasje. Vegg i vegg med leiligheten.

Standard

Kaland & Partners ved Trude Gunnlaugsson har gleden av å presentere Krohnegården 156. Dette er en nydelig beliggende selveierleilighet med en uhindret og fantastisk utsikt over Fyllingsdalen. Meget enkel adkomst med heis direkte fra garasjeanlegget i underetasjen. Slik kommer man seg tørrskodd og trappeløst til og fra bilen. Vestvendt uteplass/ terrasse på 12,5m² med utgang fra stue/ kjøkken. Særdeles gode solforhold - det følger med eget solkart som man kan se hvor solen befinner seg hver måned i året til valgte klokkeslett. Av høydepunkter kan det her nevnes:
-Fra terrassen er det direkte adkomst til felles grøntarealer
-Parkett på gulv
-Balansert ventilasjonsanlegg (Flexit)
-Leiligheten har en av de bedre parkeringsplassene i garasjeanlegget.
-Bygg fra 2006

Boligen innehar følgende kvaliteter:

Man blir ønsket velkommen inn i en entré på 6,7m². Plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko i garderobeskap med speilfront. Parkett på gulv og malte veggflater.

Videre kommer man inn i stue/kjøkken på 34,9m². Her blir man møtt av den flotte uhindrede utsikten som lett blir et blikkfang med en gang man kommer inn i rommet. Flere store vindusflater gir godt med både utsyn og dagslys til stue/kjøkken del. Plass til sofagruppe og spisebord. Spisebordet er praktisk plassert ved kjøkkeninnredingen. Den åpne kjøkkenløsningen gir en sosial atmosfære om man har gjester og ikke er helt ferdig på kjøkkenet, samtidig ligger kjøkkeninnredningen skjermet for innsyn fra sofakroken, slik at det ikke må være strøken på kjøkkenet til en hver tid om man har gjester eller ei. Kjøkkeninnredningen har finer fronter og laminat benkeplate. Plass til stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap. Ventilator er montert over stekeovnen. Parkett på gulv og malte veggflater. Fra stue/kjøkken er det utgang til den herlige og ikke minst solrike terrassen/uteplassen på 12,5m². Fra terrassen er det direkte adkomst til sameiets fellesområde/grøntområde. Siden leiligheten ligger på enden sitter man usjenert på terrassen.

Koselig og romslig soverom på 10,6m² med like flott utsikt som fra stue/kjøkken. Plass til dobbeltseng, garderobeskap og/eller annet soveromsmøblement. Parkett på gulv og malte veggflater.

Tilstøtende garderoberom har vært brukt som gjesterom/kontor. Selger har her flyttet en lettvegg litt inn i soverommet, slik at garderoberommet har plass til seng/sovesofa. En praktisk skyvedør er også satt inn. Rommet måler 4,8m².

Eget vaskerom på 3,9m² med opplegg for vaskemaskin. Varmtvannsbereder og enhet med balansert ventilasjonsanlegg er montert her. Filteret skiftes ved behov, sameiet har avtale om levering. Gulvet er flislagt med sokkelflis på vegg. Varmekabler i gulv. Vegger er malte flater og tak er malt.

Pent helfliset bad med underliggende varmekabler i gulv. Vask i benk, speil, innfellbare dusjdører og gulvmontert wc.

Ekstern bod beliggende i samme etasje som leiligheten, vegg i vegg. Noe som gir gode oppbevaringsmuligheter.

Byggeår

2006

Tomteareal

6565m2

Parkering

Plass nummer 2 på venstre hånd når man kommer ned i garasjen. Flat mark fra heisen. For øvrig gjesteparkering både innendørs og utendørs på oppmerkede plasser.

Oppvarming

Panelovner og varmekabler (bad). Også mulighet for gass (opplegg på nordveggen).

Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjennvinning (Flexit).

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Øistein Fotland, datert 18.02.2024.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

22-03-2024

Meny