Erleveien 60B, 5097 BERGEN

BUD MOTTATT Flott og vestvendt 3-roms med balkong og nydelig utsikt mot Løvstakken. Rett ved buss og butikk.

SOLGT

Erleveien 60B
5097 BERGEN

AS Erleveien 60 X

Andelsbrevnummer

122-126

Leiligheten ligger i byggets 2. etasje og inneholder følgende: Entrè/ gang, 2 soverom, stue, kjøkken og bad. 3 boder til oppbevaring, to i underetasjen på 4,1m² og 3m² og loftsbod på 3,5m²

Standard

Kaland & Partners ved Trude Gunnlaugsson har gleden av å presentere sjarmerende Erleveien 60B. Dette er en svært koselig leilighet med utsikt til en flott felleshage fra balkongen. Her er det plommetrær og noen urter som kan benyttes av alle i boliglaget. Med hage både på forsiden og baksiden av blokken ligger man skjermet til fra støy fra trafikken. Leiligheten er jevnlig oppgradert med blant annet: Alle rom malt i perioden 2021 - 2024, nytt laminat gulv vår 2021, fasader malt i 2019 i regi av borettslaget. Av høydepunkter kan det her nevnes:
•Ny peis montert i 2018
•2 soverom
•Utsikt mot Løvstakken og Boliglagets hage
•En stavs laminat lagt i stue, gang og kjøkken
•Svært kort vei til både buss og butikk
•Kort vei til kanskje byens beste fjelltopp - Ulriken

Dette er en skikkelig klassisk Landås-leilighet med litt retro preg. Leiligheten bærer preg av å ha blitt godt ivaretatt underveis av nåværende eier. Her er nærhet til alt man måtte trenge i hverdagen- hyppige bussavganger rett utenfor, Rema 1000 rett ved siden av, samt Coop Xtra noen få minutters gange til Landåstorget og et par spisesteder. Bruktbutikk rett over gaten. 10 minutter ned til Sletten senter, Tveitevannet og Bybane. Ikke minst nærheten til Ulriken, på 15 minutter er man på plass ved grusen til Montana. Nåværende eier har trivdes utrolig godt i leiligheten, og det er deilig å kunne sitte ute på balkongen med utsikt til både Løvstakken og borettslaget sin private hage. Hagen vedlikeholdes av kyndige mennesker i Senior AS. Ved å gi beskjed til felles Facebookgruppe for boliglaget er det også fint mulig å benytte hagen til for eksempel et middags- eller bursdagsselskap. Da kan man flytte rundt på bålpannen og bordene for å skape en god atmosfære. Her er sjelden folksomt i hagen, slik at man fint kan sole seg her i fred og ro om sommeren. Fellesareal for boligen inkluderer felles sykkel bod (med smekklås for sikkerhet).

Boligen innehar følgende standard:
Man blir ønsket velkommen inn i en innbydende entrè/ gang på 5,5m². En stavs laminat på gulv (lagt i 2021), malt platekledning/ mur på vegger og takplater i himling. Tak er malt i gang, kjøkken og stue de senere år. Plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko både på oppheng og i skyvedørsgarderobe. Gang malt i 2024.

Lys og trivelig stue med stor vindusflate som sikrer et godt og naturlig lysinnfall til rommet. Stuen måler 22,2m². En stavs laminat på gulv (lagt i 2021), malt platekledning/ mur på vegger og malt betong i himling. Plass til sofagruppe og spisebord. Peisovn fra Dovre ble montert høsten 2018, denne varmer godt opp på kalde høst- og vinterkvelder. Fra stue er det utgang til den herlige vestvendte altanen på 2,7m². Alle rommene i leiligheten ble malt i duse fargetoner i perioden 2021 - 2024.

Boligens kjøkken ble oppgradert i 2011. Kjøkkenet er på 6,4m² med kjøkkeninnredning fra Ikea med profilerte fronter. To overskap med glassfronter. Kitchen boards over laminert benkeplate. Kjøkkenet framstår som lyst og trivelig med gode arbeidsflater. Man kan fint la oppvasken stå igjen, da gjestene sitter i stuen. Nytt laminat gulv lagt i 2021, malt strie på vegger og takplater i himling. Kjøkkenet inneholder: Stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskinen. Vinduene på kjøkken-siden av leilighet er byttet i 2019 i regi av Boliglaget (soverom nr 2, kjøkken og bad) da hovedsoverommet er på andre siden av leiligheten og har eldre vinduer. Listefri overgang mellom stue, gang og kjøkken. Panelovn montert på kjøkken i 2021. Stue og kjøkken ble malt i 2023.

Bad med areal på 4 m² ble oppgradert av tidligere eier i 2010. Keramiske fliser på gulv med underliggende varmekabler og keramiske fliser på vegger. Takplater i himling med innfelte spotlights. Badet inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjgarnityr, innfellbar dusjvegg og opplegg for vaskemaskin.

Her er to koselige soverom med arealer på 14m² og 9,7m². Hovedsoverom/ foreldresoverom ble malt i 2024. Parkett på gulv, malt strie på vegger og malt betong i himling. Plass til dobbelseng, garderobeskap og/ eller annet soveromsmøblement.

Soverom 2 blir p.d.d. brukt som kontor. Her er plass til seng, garderobeskap og/ eller annet soveromsmøblement. Parkett på gulv, malt strie på vegger og malt betong i himling. Montert panelovn her i 2021, samt malt i 2021.

Godt med oppbevaringsplass, en loftsbod på 3,5m og to boder i underetasjen med arealer på 4,1m og 3m²

Utsikt til Løvstakken fra hagesiden, utsikt til Ulriken og Landåsfjellet fra kjøkken og kontor.

Innvendig så oppleves boligen som relativt fresh og moderne til tross for sin alder, dette er en bolig det er verdt å ta en titt på.

Byggeår

1956

Tomteareal

4238m2

Parkering

Det er ikke fast parkering, og ikke mulighet for å lade EL-bil. Dette er heller ikke planlagt av borettslaget frem i tid. Inne på eiendommen er det totalt 6 parkeringsplasser og en grusplass som benyttes til parkering. 3 av plassene er kommunens eiendom, 3 av de + grusplass er borettslagets eiendom. 5 av 6 plasser samt grusplass er gratis tilgjengelig for alle i laget, og det er førstemann til mølla. Ellers er det gratis gateparkering rett utenfor eiendommen. Mulighet for å parkere på plassene til både en barnehage og bruktbutikk i kort avstand fra boligen når disse er stengt.

Oppvarming

Peis og panelovn i stue, panelovn på kjøkken og kontor/soverom. Varmekabler på bad.

Mulighet for vedfyring i alle boligene.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 09.02.2024.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

29-02-2024

Meny